Call of Duty: Modern Warfare® 2 ,Xbox360 Thread |لطفاً پست اول تاپیک را بخوانید

سلام آقایون . داشتم یه گشتی تو فروم های خارجی میزدم که با این شاهکار زیبا مواجح شدم بعد نیست شما هم ببینید . البته برای هارد هنوز تصمیمی نگرفته و البته این آقا کنسولش رو قبل از ریلیز بازی توی ebay به فروش میرسونه.
ابتدا از این عکس الهام گرفته
cod-mw2-cover.png

XBOXstagesa.jpg

XBOX2.jpg

XBOX3.jpg

اینم از طراحی tray
PICT1862.jpg

این هم نمای کلی از کنسول کامل شده
PICT1900.jpg

این دیگه چجور غولیه؟:eek:
من راضیم x360م رو هرجا که هست بفرستم بهش x360م رو این طوری کنه!!!:p

خب لینک سالم بازی اومد. Free هم هست. بهتره صبر کنید تا Ban Wave تموم بشه و بعد شروع به بازی کنید.

...

لطفا تاپیک رو مهم کنید.

...

اگر کسی جایی رو فردا ، پس فردا سراغ داشت که بازی رو چه بوت شده و چه سالم آورده خبر بده.

آخرین ویرایش:
خب لینک سالم بازی اومد. Free هم هست. بهتره صبر کنید تا Ban Wave تموم بشه و بعد شروع به بازی کنید.

...

لطفا تاپیک رو مهم کنید.

...

اگر کسی جایی رو فردا ، پس فردا سراغ داشت که بازی رو چه بوت شده و چه سالم آورده خبر بده.

سلام من بازيم همين الان رسيد اجرا شد براهمين اومدم افتخار اول بودن رو كسب كنم. بازي wave 4 هستش و چون درايو من هيتاچيه مثل بنز اجرا ميكنه.
تو بازي نرفتم فقط تا بازي به منو رسيد گفتم بيام بگم مال ما كه سالمه از http://www.sitebazi.com/eshop/ اينجا خريدم نيم ساعت بعد پيك موتوري آوردش دم در خونه. الان ميرم ببينم چه جورياس ميام ميگم.

سلام!
خب به سلامتی این بازی هم Leak شد و از فردا همه بازی می کنند :دی فقط خواهش می کنم دوستانی که بازی را گرفتند حتما Spoiler را رعایت کنند، چه در مورد داستان و چه گیم پلی. ممنون

سلام من بازيم همين الان رسيد اجرا شد براهمين اومدم افتخار اول بودن رو كسب كنم. بازي wave 4 هستش و چون درايو من هيتاچيه مثل بنز اجرا ميكنه.
تو بازي نرفتم فقط تا بازي به منو رسيد گفتم بيام بگم مال ما كه سالمه از http://www.sitebazi.com/eshop/ اينجا خريدم نيم ساعت بعد پيك موتوري آوردش دم در خونه. الان ميرم ببينم چه جورياس ميام ميگم.
من الان زنگ زدم به این سایت گفته هنوز نیومده شما چطور گرفتی؟:confused:

جالبه این سایت هایی که بازی را به صورت اینترنتی پخش می کنند کاملا کلک میزنند.اینا تا بازی لینکاش در می یاد میان سریع تو سایتشون میزنند که بازی را دارند بعد که سفارش میدی موقعی بازی را بهت میدند که جاهای دیگه هم اورده.
الان این سایتی که دوستمون بالا ادرس دادند زده dragon age را داره در صورتی که بازی امروز تازه اومده حاضرم شرط ببندم زنگ بزنید میگه الان نداریم.

جالبه این سایت هایی که بازی را به صورت اینترنتی پخش می کنند کاملا کلک میزنند.اینا تا بازی لینکاش در می یاد میان سریع تو سایتشون میزنند که بازی را دارند بعد که سفارش میدی موقعی بازی را بهت میدند که جاهای دیگه هم اورده.
الان این سایتی که دوستمون بالا ادرس دادند زده dragon age را داره در صورتی که بازی امروز تازه اومده حاضرم شرط ببندم زنگ بزنید میگه الان نداریم.
من زنگ زدم گفته تازه گزاشتم دانلود فردا بعد ظهر یه پس فردا صبح حاضر میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or