Call of Duty: Modern Warfare® 2 ,Xbox360 Thread |لطفاً پست اول تاپیک را بخوانید

بازی های 360 مثل Ps3 نیست که قیمت ها خیلی فرق بکنه. اگر تحمل داشته باشید یا اینکه آشنا ، می تونید بین 50-80 گیر بیارید.

خواستم خصوصی بهت بگم ولی نه میشد پیام خصوصی بزنم بهت نه تو پروفایلت چیزی بنویسم، اگه خواستی بخری، منم هستم.

سلام دوستان میخواستم بدونم Call of Duty: Modern Warfare® 2 هنوز نیومده از تاریخ انتشاراین بازی هم گذشته شما دوستان خوب خبری ندارین :confused::confused::confused:

سلام دوستان میخواستم بدونم Call of Duty: Modern Warfare® 2 هنوز نیومده از تاریخ انتشاراین بازی هم گذشته شما دوستان خوب خبری ندارین :confused::confused::confused:

درود

تاریخ انتشار دهم نوامبر هست برای ps3 و X360

برای pc بیست و چهارم نوامبر

لیک شدن توی این بازی ها اجباری هستش :دی کل ملت می خوان بازی رو بدزند.

...

جو کاملا آماده برای پذیرایی از بازی هستند. تنها چیزی که باقی می مونه اینه که آیا بازی ارزش این همه توجه را داشت که منم به عنوان یک Warrior :دی نمی تونم به یقین حدس بزنم. باید صبر کنیم تا لیک بشه.

لیک شدن توی این بازی ها اجباری هستش :دی کل ملت می خوان بازی رو بدزند.

...

جو کاملا آماده برای پذیرایی از بازی هستند. تنها چیزی که باقی می مونه اینه که آیا بازی ارزش این همه توجه را داشت که منم به عنوان یک Warrior :دی نمی تونم به یقین حدس بزنم. باید صبر کنیم تا لیک بشه.
بله.لذت بردیم.:)

کسی نمیاره. فقط باید بیانه بدید تا بیارن که اگر بیارن چون میدونن گیرهستید و جائی گیر نمیاد بیشتر میخورن روش.

پ.ن. Paradise of The Pirate Lord ـه دیگه، جای خوبی دنیا نیامدیم :دی.

کسی نمیاره. فقط باید بیانه بدید تا بیارن که اگر بیارن چون میدونن گیرهستید و جائی گیر نمیاد بیشتر میخورن روش.

قبول دارم فری ;)
البته درمورد خودم این پی اس3 تاحدودی فرهنگم رو عوض کرده:biggrin1:ولی خب وقتی 360 هست تو منزل...بازی رو 5میتونی بگیری....خو خودت قضاوت کن دیگه...:biggrin1:شیطون ادم رو گول میزنه ضمن اینکه اینا استکبارهستن ودزدی ازشون حلاله....خودم استفتاء کردم گفتن ایرادی نداره:biggrin1:

باز اگه مثلا 5 نفر بشیم، تو 5تامون یکی پیدا میشه یکی رو داشته باشه برامون بفرسته. بازی رایانه هم ممکنه بیاره ولی احتمالا فقط PS3.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or