Call of Duty: Modern Warfare® 2 ,Xbox360 Thread |لطفاً پست اول تاپیک را بخوانید

لطفاً پست اول تاپیک رو بخوانید

تذکر بر محتوای پست ها
این تاپیک برای گفتگو درباره ی بازی COD MW2 می شود. لطفاً در پست های خود از مطرح کردن مشکلات اجرا بازی و یا مشکلات BAN خوداری کنید.

ویرایش و کامل شدن پست اول تاپیک
پست اول به روز آپدیت می شود، در صورت مشاهده هر گونه اشتباه، نقص و یا کمبود، کافی است گزارش دهید تا پست به سرعت ویرایش شود.

لطفاً رعایت کنید

حق نگهدار

خوب من شروع ميكنم ! دوستان عزيز كه بازي و رفتن در مورد بازي و شرح داستان بازي بيان صحبت كنند كه اين پستم حالو هواي درست و درموني به خودش بگيره ! من چون هنوز بازي و نرفتم نميتونم نظري بدم !

خوب من شروع ميكنم ! دوستان عزيز كه بازي و رفتن در مورد بازي و شرح داستان بازي بيان صحبت كنند كه اين پستم حالو هواي درست و درموني به خودش بگيره ! من چون هنوز بازي و نرفتم نميتونم نظري بدم !

دوست عزيز همونطور كه قبلا هم گفته شد از شرح داستان بازي خودداري كنيد در غير اينصورت مديران با شما برخورد خواهند كرد.(پست اول در همين صفحه رو بخون)
با تشكر

منم یه چیزی بگم چون تا حدودی واجب میدونم گفتنش را ! بعضی ها هم کلید میکنن را این قسمت بازی .
هیچ کسی از این بازی یا هربازی را نسبت به شماره قبلیش انتظار گرافیک 2 برابر را نداشته باشه چون اینطوری یعنی انتظار دارید که به شما گرافیک نسل بعد کنسولها که اینده میان را ارائه بدن !
همین که میگن 30 درصد بهتر یعنی یه جهش فوق العاده بنابه نظر بعضی ها .
در ضمن گرافیک شماره 1 بازی به حد کافی عالی بود و همین کمی بهتر بشه دیگه از سرمون هم زیادیه با این محیط خشن و شلوغ بازی .

این رو بصورت عمومی همین جا میگم تا کسی الاف نشه.
دوست عزیز لطفا از این محبتها در حق خلق الله نفرمائید. کارتون یا کارشون خیلی اشتباه داره و حتی برگردان درستی هم انجام نداد که هیچ، یه چیزی از خودشون در اوردن نوشتن. لیست Borderlands تقریبا 80% اشتباه داشت.

بازی دیشب تموم شد.:love:
واقعا زیبا بود
فقط چند تا سوال:
Ghostهمون gazتو شماره قبلی نبود ؟چون صداهاشون که کپی همدیگه بود
اخرشم هم کاپیتان پرایس و هم مک تاویش زنده موندن پس نسخه بعدی با این ادامه پیدا میکنه دیگه
اقا این ماکاروف هم که چیزیش نشد فقط شپرد مرد!
من پیشبینی میکنم نسخه بعدی اینا برن دنبال ماکاروف:دی

واقعا زیبا بود
فقط چند تا سوال:
اخرشم هم کاپیتان پرایس و هم مک تاویش زنده موندن پس نسخه بعدی با این ادامه پیدا میکنه دیگه
الان مثلا با این اسپویل چی رو خواستین ثابت کنین؟؟؟ یعنی بگین بازی رو تموم کردیم؟؟!!!! سواد ندارین بالا بخونین که گفتن از داستان صحبت نکنید؟؟

واقعا زیبا بود
فقط چند تا سوال:

بابا عجب آدم هاي باحالي هستيدا ... اين همه خودمون رو جر داديم ميگيم در مورد داستان بازي صحبت نكنيد بعد شما مياي به اصطلاح با سوال هاي خودت تمام بازي رو ميريزي رو آب !!:blushing::blushing:

واقعا ديگه شورش رو در آورديد بابا جان به ما چه تموم كردي بازي رو ... خوش به حالت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or