Call of Duty : Ghosts

29bb1aee-bc99-408e-b27c-e74177b6a2cc.jpg

در خلال کنفرانس ماکروسافت که به معرفی کنسول جدید این شرکت با نام XBOX ONE انجامید نسخه جدیدی از سری بازی محبوب CALL OF DUTY برای این کنسول معرفی شد..
این بازی که اخبارش قبلا به بیرون درز کرده بود با نام Ghosts معرفی شد و نمایش تقریبا کاملی را در کنفرانس ماکروسافت اجرا کرد.

در این نمایش عنوان شد که بازی از موتور گرافیکی جدیدی بهره میبرد تا بتواند تمامی حرکات آناتومیکی را به واقع بینانه ترین شکل برای دنیا گیم به ارمغان بیاورد و برای طراحی این ایده از نونه زنده اسکن حرکات تهیه شده است.
در بازی برای اولین بار شما میتوانید کنترل یک سگ را در دست بگیرید و تجربه جدیدی را رقم بزنید..

مپ های مولتیپلیر به صورت کاملا داینامیک طراحی شدن که برای گیمرها با تغییر شکل چالش ایجاد میکنن..

این نسخه با نسخه نسل قبلی MW3 از لحاظ گرافیک مقایسه شد و تفاوت های زیادی را به نمایش گذاشت که پیشرفت چشمگیر بازی را نشان میدهد..

همچنین مقرر شد این بازی تا یک سال DLC های آن انحصاری XBOX ONE باشد.

آخرین ویرایش:
IGN یه ویدئو مقایسه COD:Ghosts بین نسل فعلی و نسل اینده گذاشته که چند تا عکس ازش گرفتم اینجا میزارم .

35207917637796715011.jpg

88771762508461994929.jpg

36926011284813600624.jpg

51511744071558338698.jpg

50898742171172747777.jpg

بعضی جاها خوده ویدئو نگه میداشت واسه مقاسه .اونارو گذاشتم
فقط اینم بگم تو عکسهای دومی و سومی در نسخه PS4 تو فیلم رعدو برق زد همه چی روشن شد و همونجا ویدو رو نگه داشتن واسه مقایسه . تو نسخه های PS3 و Xbox 360 تو اون صحنه رعدوبرق نبود

ادرس ویدئو :

http://www.ign.com/videos/2013/11/05/call-of-duty-ghosts-current-gen-vs-next-gen

آخرین ویرایش:
درود دوستان

یه سوالی دارم. برای نسل بعد حداقل چه اینترنتی لازم است که به راحتی بتونیم به صورت آنلاین تلویزیون ببینم یا از برنامه هاییش مثله اسکایپ و ...... به راحتی استفاده کنم؟

ممنون میشم اگه جواب بدید.

درود دوستان

یه سوالی دارم. برای نسل بعد حداقل چه اینترنتی لازم است که به راحتی بتونیم به صورت آنلاین تلویزیون ببینم یا از برنامه هاییش مثله اسکایپ و ...... به راحتی استفاده کنم؟

ممنون میشم اگه جواب بدید.

حداقل یه اینترنت 512 واقعی

سلام.دوستان کسی بازی رو گرفته!!:-/

خوبه بازیش ! گرافیکش بالا پایین داره !
مثلا توی بخشه Single بعضی قسمتها گرافیک بازی خیلی خوبه و بعضی قسمتها هم افت داره. اما اتمسفر مراحل و کلا فضاسازیش با اینکه شاید همیشه نسله بعدی کامل نباشه کاملا قابل قبول و عالی هست. اکثر texture ها با کیفیت هستن . موتورش انگاری برپایه همون موتوری قبلی هست برای همین شاید خیلی خودش رو مثل یک next gen واقعی نشون نمیده . اما بخشه single خوبه. از نظر gameplay این بازی به نظره من بخشه single بهترین fps هست که رفتم بعدشم هم killzone ! کلا خیلی تنوع داره ... set piece های عالی و داستانش هم ok هست به نسبت ! با اینکه اکشن کلیشه ای خودش رو همچنان داره اما در مجموع واقعا بازی بخشه تکنفرش نسبت به همه cod هایی پبیشر اومدند بهتره ! یه چیزی در حد MW1 هست به نظره من .
بخشه Multi هم مثل همیشه هست. تنها چیزه عالی اینکه توی بخشه Multi اسلحه ها بالانس شده و دیگه همه shotgun و smg برنمیدارن. اصلا assault rifle ها بهتر هم هستن. بسته به map ها هم داره. map ها رو این دفعه خیلی بزرگتر از پیش ساختن . توی مده domination بزگرتر شدن مپها خیلی تاثیرش رو نشون میده . البته کلا نقشه های بازی همه خوب هستند. perk و customization ها همه از غمقه کافی برخوردارن. در مجموع من شخصا ساله پیش اصلا COD انلاین نزدم برای همین این خیلی بهم چسبید !
بخشه extinction هم که واقعا معتاد کنندس !

خوبه بازیش ! گرافیکش بالا پایین داره !
مثلا توی بخشه Single بعضی قسمتها گرافیک بازی خیلی خوبه و بعضی قسمتها هم افت داره. اما اتمسفر مراحل و کلا فضاسازیش با اینکه شاید همیشه نسله بعدی کامل نباشه کاملا قابل قبول و عالی هست. اکثر texture ها با کیفیت هستن . موتورش انگاری برپایه همون موتوری قبلی هست برای همین شاید خیلی خودش رو مثل یک next gen واقعی نشون نمیده . اما بخشه single خوبه. از نظر gameplay این بازی به نظره من بخشه single بهترین fps هست که رفتم بعدشم هم killzone ! کلا خیلی تنوع داره ... set piece های عالی و داستانش هم ok هست به نسبت ! با اینکه اکشن کلیشه ای خودش رو همچنان داره اما در مجموع واقعا بازی بخشه تکنفرش نسبت به همه cod هایی پبیشر اومدند بهتره ! یه چیزی در حد MW1 هست به نظره من .
بخشه Multi هم مثل همیشه هست. تنها چیزه عالی اینکه توی بخشه Multi اسلحه ها بالانس شده و دیگه همه shotgun و smg برنمیدارن. اصلا assault rifle ها بهتر هم هستن. بسته به map ها هم داره. map ها رو این دفعه خیلی بزرگتر از پیش ساختن . توی مده domination بزگرتر شدن مپها خیلی تاثیرش رو نشون میده . البته کلا نقشه های بازی همه خوب هستند. perk و customization ها همه از غمقه کافی برخوردارن. در مجموع من شخصا ساله پیش اصلا COD انلاین نزدم برای همین این خیلی بهم چسبید !
بخشه extinction هم که واقعا معتاد کنندس !
تقریبا بات موافقم ولی مپا نسبت به بازی های قبلی خیلی افت داشتن و رسما بازیرو به گند کشیدن البته مپه اوکی هم داره ولی در همون حد فقط نه بیشتر, کلا بازی خیلی افت داشته مولتیش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or