Call of Duty : Ghosts

29bb1aee-bc99-408e-b27c-e74177b6a2cc.jpg

در خلال کنفرانس ماکروسافت که به معرفی کنسول جدید این شرکت با نام XBOX ONE انجامید نسخه جدیدی از سری بازی محبوب CALL OF DUTY برای این کنسول معرفی شد..
این بازی که اخبارش قبلا به بیرون درز کرده بود با نام Ghosts معرفی شد و نمایش تقریبا کاملی را در کنفرانس ماکروسافت اجرا کرد.

در این نمایش عنوان شد که بازی از موتور گرافیکی جدیدی بهره میبرد تا بتواند تمامی حرکات آناتومیکی را به واقع بینانه ترین شکل برای دنیا گیم به ارمغان بیاورد و برای طراحی این ایده از نونه زنده اسکن حرکات تهیه شده است.
در بازی برای اولین بار شما میتوانید کنترل یک سگ را در دست بگیرید و تجربه جدیدی را رقم بزنید..

مپ های مولتیپلیر به صورت کاملا داینامیک طراحی شدن که برای گیمرها با تغییر شکل چالش ایجاد میکنن..

این نسخه با نسخه نسل قبلی MW3 از لحاظ گرافیک مقایسه شد و تفاوت های زیادی را به نمایش گذاشت که پیشرفت چشمگیر بازی را نشان میدهد..

همچنین مقرر شد این بازی تا یک سال DLC های آن انحصاری XBOX ONE باشد.

آخرین ویرایش:
[h=1]Call of Duty: Ghosts has "fantastic graphics" on Xbox One, reiterates Infinity Ward[/h]

تهیه کننده اجرایی Infinity Ward:

"Graphically I still love when we're playing in the office, when we play on Xbox One - you go up to a brick wall and you can see all the geometry of the bricks
For the Xbox One you're obviously looking at fantastic-looking graphics, super-smooth play,

Xbox Consoles News: Call of Duty: Ghosts has "fantastic graphics" on Xbox One, reiterates Infinity Ward - Xbox 360 - The Official Magazine

گیم اسپات یه ویدئوی 6 دقیقه ای از گیم پلی تک نفره داستانی بازی نمایش داده که فوق العادس مخصوصا 1 دقیقه آخرش . البته به اونایی که میخوان خودشون بازی رو تجربه کنن توصیه میکنم ویدئو رو نبینن:

Call of Duty: Ghosts looks "f'n amazing" on Xbox One, says Microsoft

Call of Duty: Ghosts looks "f'n amazing" on Xbox One, says Microsoft - GameSpot

مثل نسخه ی سوم با شکست از نظر جوایز و تا حدودی فروش رو به رو کند.
داداش چی برای خودت میبری و میدوزی؟!
تعداد افرادی که فقط توی پلتفرم ps3 انلاین بودن در حالت عادی 3 برابر cod بود حالا میگی از نظر فروش؟!!!
از نظر جوایز هم بتل 3 جوایز معتبر و بهترین بازی اول شخص شوتر رو برد حالا cod رو نمیدونم...!

به نظر شما می ارزه که این بازی رو رو ps4 بازی کنیم با این قیمت بالا من که یا رو pc بازی میکنم یا رو ps3:d
اصلا فکر کنم کلی فروش کنه ×_× watch dogs که رفت ساله دیگه . عملا انتخاب بین BT4 و COD هست. COD هم casual تره نستب به tactical بودن BT4 . اما فکر کنم رو pc به صرفه تره !!!! D: جاش Killzone میگیری ×_×
بازی رو X1 پایین تره!:دی 720 ـه!:دی
واقعا شاهکاره اگه حقیقت داشته باشه D:
انصافا گرافیک COD انقدرها هم نباید سنگین باشه که روی 720 اجراش کنن D: باز دمه PS4 گرم D:لول

اما در مورد Ghosts: بعد از دیدن گیم پلی E3 ، ناامید شدم. ناسلامتی یک بازی نسل جدید هست اما تنها چیزی که معلوم میشد اضافه کردن یک سگ بود ! :دی حتی همون تفنگی که ازش استفاده میشد توی یکی از مدرن وارفر های قبلی من یادمه که بود :دی

کال آف دیوتی که کلا به تغییر نکردن مشهوره واقعا باید درست شه. Battlefield که بالاخره کاد رو شکست میده :دی

دقیقا D: نسل قبل تیر و کمون مد شده بود این نسل فکر کنم حیوانهای خانگی مد میشن D: لول

روی هم رفته به نظرم بازی خوبی میزنه . حالا تریلر بخش single خوب بود. multi هم باز بهتر از BO2 باشه خیلی بهتره ! بعضی map هاش هم روی اعصاب بود ×_×
این سیستمهای level up رو کاشکی مثل killzone کنن با challenge باشه نه exp . یادش بخری MW2 واقعا multi بهترین بود به نظرم :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or