Call of Duty: Ghosts | Xbox 360

دوستان من اگه بخوام این بازیو بازی کنم چی نیاز دارم؟پینگم باید چند باشه؟چی نیاز دارم؟بعد اگه بخوام اخرین آپدیت رو برا آنلاین استفاده کنم باید چه کنم؟

چیز خارق العاده ای احتیاج نداره معمولا با نت معمولی هم میشه بازی کرد

آقا سایتی می شناسین که dlc های بازی مثل اونی که پردیتور توشه و آپدیت آنلاین بازی رو داشته باشه (وقتی به لایو وصل می شم هر بازی یک آپدیت مخصوص می خواد این و پلنت ورسوس زامبیز حجم اشون نسبتا زیاده و زمان زیادی باید ایکس باکس روشن بمونه تا دانلود کنه و ممکنه ایکس باکس به فنا بره . اگه سایتی داره که داشته باشه به من بگه ممنون میشم همینطور dlc ها که مجانی نیستن رو .

سلام من موقع بازی آنلاین میگه باید پک بگیری تایتل آپدیتم گرفتم.پکاشو از کجا می تونم بگیرم تا بازی کنم؟

- - -ویرایش - - -

شما میتونید از این سایت استفاده کنید تمام تایتل آپدیت بازیا رو دارهXBUC: XBOX 360 Title Updates
آقا سایتی می شناسین که dlc های بازی مثل اونی که پردیتور توشه و آپدیت آنلاین بازی رو داشته باشه (وقتی به لایو وصل می شم هر بازی یک آپدیت مخصوص می خواد این و پلنت ورسوس زامبیز حجم اشون نسبتا زیاده و زمان زیادی باید ایکس باکس روشن بمونه تا دانلود کنه و ممکنه ایکس باکس به فنا بره . اگه سایتی داره که داشته باشه به من بگه ممنون میشم همینطور dlc ها که مجانی نیستن رو .

دوستان من تایتل آپدیت 13 رو گرفتم الان وارد محیط مالتی پلیر نمیشه میگه باید پک دانلود کنم توی سایت xbuc فقط تایتل آپدیت داشت از کجا باید اون پک رو دانلود کنم ؟ (دستگاهم جیتگ هستش)

دوستان من تایتل آپدیت 13 رو گرفتم الان وارد محیط مالتی پلیر نمیشه میگه باید پک دانلود کنم توی سایت xbuc فقط تایتل آپدیت داشت از کجا باید اون پک رو دانلود کنم ؟ (دستگاهم جیتگ هستش)
با دستگاه J-Tag که اصلاً امکان بازی در محیط Live وجود نداره. برای اون دوستانی هم که میگن نمی تونیم پک جدید رو دانلود کنیم:

بعد از اینکه آپدیت 80mb (که آخرین آپدیت بازی هست) رو دانلود کردید وارد قسمت Multiplayer بشید.

بعد یه پیام می ده که میگه باید پک جدید رو دانلود کنید. در همین زمان این فایل در قسمت Active Download شروع به دانلود شدن می کنه.

برای اطمینان به قسمت Active Download برید. بعد Dashboard کنید و صبر کنید تا دانلود این فایل (که حدود 230mb حجم داره) به اتمام برسه. موفق باشید ....

سلام من این بازی رو میخواستم برم ولی مرحله تانکی وقتی که موشک انداز ها رو میزنم یه فیلم کوتاه پخش میکنه بعدش که همونجا گیر میکنه دیسک رو هم عوض کردم مثل آینه هست بازم همونجا دو ثانیه جلوتر گیر میکنه. ایکس باکس لایو و پول و اینترنت و از این حرفا هم ندارم. ایکس باکسم الیت هست و التی مثبت 3. یه جا یادمه موقع انداختن ردیاب روی کامیونا هرچی اسلحه میخواستم بردارم غیب میشد اسلحم ولی خاموش کردم درست شد ولی این بار هر کاری میکنم نمیشه. بازیه مشکل داره مثل اینکه. هرجایی گشتم کسی چیزی در این مورد نگفته.

اما گفتن سگ نقش مهمي تو بازي داره همونطور كه ميگيد تو سري هاي قبل دو سه مرحله اما مثل اين كه بايد يه ده تا مرحله هم با سگ بريم چون من او مخفيكاري بدم مياد:-s

اما گفتن سگ نقش مهمي تو بازي داره همونطور كه ميگيد تو سري هاي قبل دو سه مرحله اما مثل اين كه بايد يه ده تا مرحله هم با سگ بريم چون من او مخفيكاري بدم مياد:-s
فقط دو سه تا مرحله ابتدایی با حضور کامل رایلی انجام میشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or