FARNOOD007
کاربر سایت
دوستان من هم هستم ID:FARNOOD1998
خداییش
نسبت به BO2 خیلی خیلی بهتر شده مخصوصا با اون اسلحه ی honey badger
خداییش
نسبت به BO2 خیلی خیلی بهتر شده مخصوصا با اون اسلحه ی honey badger
بله امروز من خودم 5 ساعت بازی کردم واقعا مولتیش جدا از گرافیک خیلی خرابش اما گیم پلی در حد عالی واقعا لذت میبری بازی میکنی مخصوصا مود domantionMe TOO:
noble 116
دوستان بریم لایو ؟؟؟!!!
ریلیز شده ؟؟
من دیشب از خود مایکرو دان کردمسلام دوستان برای معرفی نیمدم اکثرا کمو بیش منو میشناسید یا خوب یا بد یه سوال دارم سایتی سراغ دارید که اپدیت اخری همین امروز یا دیشب گوست را داشته باشه با پیس دان کنیم بریزم رو کنسول این ماکرو احم----ق دانلودش جون میگیره مرسی
فقط سینگل هست ووقتی دیسک 1 رو بزاری اجازه نمیده بری داخل بخش کمپینگ ولی داخل بخش چند نفره میزاره دی وی دی 2 رو هم میتونی نخری و جدا دانلود کنی 2 گیگ هست.دوستان! با دیسک یکش میشه مولتی زد یا اون کانتنتی که تو دیسک دو هست لازمه و آیا تاثیری تو گرافیک مولتی داره یا فقط واسه سینگله؟
با توجه به اینکه سرورها ماله اینفنتی وارد هستش نسبت به بازی قبلی بهتر شده.سلام آقایون کال آف باز لطفا یکم در مورد مولتی بازی توضیح بدید که چطوریه و سرورهاش خوبه یا نه ؟
سلامسلام چرا من مولتی نمی تونم بازی کنم بالای صفحه درصد matchmaking پر می شه ولی می زنه اون بالا شما به 7 بازیکن دیگر احتیاج داری
آموزش نمیخواد کهسلام
از دوستان لطفا یک نفر اموزش انلاین بازی کردن Call of Duty: Ghosts بزاره تا کسایی که نمیدونن چجوری انلاین بازی کنن یاد بگیرن
دستتون درد نکنه