Call of Duty : Ghosts VS Battlefield 4

کدام بازی از نظر شما بهتر است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    112
  • نظرسنجی بسته شده است .
اگه کالاف یه تنوعی به بازیش نده این نسل خیلی از بتل کم میاره.
الان از شماره ی 4 کالاف یه نوع گیم پای به خوردمون میدن. بابا ما تنوع میخواییم

اگه کالاف یه تنوعی به بازیش نده این نسل خیلی از بتل کم میاره.
الان از شماره ی 4 کالاف یه نوع گیم پای به خوردمون میدن. بابا ما تنوع میخواییم

وقتی یه عده نوب و خل و چل هرسال میرن میخرنش . اکتی چرا به خودش همچین زحمتی بده وقتی میدونه فروشش تضمین شدست ؟

ولی یه حکایت هست می گن هرچی سنگه برا پایه شله . همین ماه پیش من یه تاپیک زدم گفتن بحث به اختلاف کشیده می شه و تاپیک رو قفل کردن ولی به هر حال عشق از و COD من هم با حرف سهند خانم موافقم الان تو ایران که برین ببینین حتی بچه 10 ساله هم می ره cod بازی می کنه با اینکه حتی نمی دونه اسم این نسخه از COD چی هست .!!!!

ولی یه حکایت هست می گن هرچی سنگه برا پایه شله . همین ماه پیش من یه تاپیک زدم گفتن بحث به اختلاف کشیده می شه و تاپیک رو قفل کردن ولی به هر حال عشق از و COD من هم با حرف سهند خانم موافقم الان تو ایران که برین ببینین حتی بچه 10 ساله هم می ره cod بازی می کنه با اینکه حتی نمی دونه اسم این نسخه از COD چی هست .!!!!

خانوم خودتی !!!:d

به نظر من این دوتا بازی خیلی با هم فرق دارن.مقایسه کردن این دوتا با هم درست نیست. من خودم جفتشونو بازی میکنم و از طرفدارای هر دوتاشم.برای بازی کردنه COD:GHOSTS فزقی نمیکنه چه کنسولی داشته باشی چون گراف بالایی نداره نسبت به BF ولی اگه میخوای BF بازی کنی حتما باید رو pc .xbox one یا ps4:x بازی کنی تا ارزشه کاری که کردنو بفهمی.

به نظر من این دوتا بازی خیلی با هم فرق دارن.مقایسه کردن این دوتا با هم درست نیست. من خودم جفتشونو بازی میکنم و از طرفدارای هر دوتاشم.برای بازی کردنه COD:GHOSTS فزقی نمیکنه چه کنسولی داشته باشی چون گراف بالایی نداره نسبت به BF ولی اگه میخوای BF بازی کنی حتما باید رو pc .xbox one یا ps4:x بازی کنی تا ارزشه کاری که کردنو بفهمی.
جوکه جدیده؟؟؟
من رو پی سی کال آف رو تا آخر بردم بالا عینه فیلم شد لا مصصب درسته کال آف تو خالت پایه گرافیک کمی داره ولی وقتی زیادش کنی خیلی هم خوبه
ولی بتل فیلد رو تا آخر بردم بالا چندان فرقی با نرمالش نداشت بتل فیلد یه گرافیک پایه نسبتا قوی داره ولی با زیاد کردن گرافیکش زیاد فرق نمیکنه
در کل اگه پیسی دشته باشی و
رافیک 2 تاشون رو باهم ببری بالا گرافیک Ghost بهتر از BTF4 میشه ولی در حالت های دیگه نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or