salar_dariush کاربر سایت Nov 22, 2013 #92 نوشته شده توسط srsh68: اقا بازی کردین بن نشدین؟؟ من انلاین بیام؟؟ بیشتر... نه دوست من مشکل بن نداره برو حالشو ببر - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط x_box_360: بچه ها من رو هم دریابد من دارم تنها همش بازی میکنم ...oosjalal فعلان هم بن نشدم بیشتر... واسه این نسخه بن شدنی در کار نیست
نوشته شده توسط srsh68: اقا بازی کردین بن نشدین؟؟ من انلاین بیام؟؟ بیشتر... نه دوست من مشکل بن نداره برو حالشو ببر - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط x_box_360: بچه ها من رو هم دریابد من دارم تنها همش بازی میکنم ...oosjalal فعلان هم بن نشدم بیشتر... واسه این نسخه بن شدنی در کار نیست
B bazicenter1 کاربر سایت Feb 14, 2014 #93 اگه کسی اهله انلاینه این هک بزنه خیلی حال میده تست شده برای Prestige و Aimbot کاملا توضیح داداه تصویری.. اموزش تصویری هک Prestige و Aimbot بازیCall of Duty Ghosts (تست شده)
اگه کسی اهله انلاینه این هک بزنه خیلی حال میده تست شده برای Prestige و Aimbot کاملا توضیح داداه تصویری.. اموزش تصویری هک Prestige و Aimbot بازیCall of Duty Ghosts (تست شده)
mohamada کاربر سایت Feb 27, 2014 #94 دوستان کسی میدونه واسه PS4 سرور داره بازی؟!! منظورم سروری که بری خودت انتخاب کنی بعد جوین شی یا مثل نسخه های قبلی هاستی هست؟!
دوستان کسی میدونه واسه PS4 سرور داره بازی؟!! منظورم سروری که بری خودت انتخاب کنی بعد جوین شی یا مثل نسخه های قبلی هاستی هست؟!
iman0013 کاربر سایت Apr 1, 2014 #95 سلام من تو این قسمت بازی گیر کردم.وقتی کامیون میخواد دور بزنه سر میخوره میفته پایین
iman0013 کاربر سایت Apr 1, 2014 #97 نوشته شده توسط salar_dariush: برو ته کامیون وایسا..نمیوفته..بشین بیشتر... بازم میوفته
D dariush77 کاربر سایت Jun 20, 2014 #98 سلام من توی اون قسمت که بایه مشک حرارتیه زرد رنگ زیرآب باید یه زیر دریایی رو هدف قرار بدی هستم خودش یه هو میترکه مشکل از چیه همونجا که از داخل یه برج زیر آب میری بالا میرسی پشت میله ها
سلام من توی اون قسمت که بایه مشک حرارتیه زرد رنگ زیرآب باید یه زیر دریایی رو هدف قرار بدی هستم خودش یه هو میترکه مشکل از چیه همونجا که از داخل یه برج زیر آب میری بالا میرسی پشت میله ها
Helegast کاربر سایت Jun 22, 2014 #99 سلام، بچهها بھم مى گین به غیر از گوست کدوم COD مولتیش بیشتر کیف مى ده، برا کلوپ مى خوام ، ممنون
H hamed_republic کاربر سایت Jan 31, 2015 #100 من تو اونجاي كه از بالاي ورزشگاه با دوربين داره سرباز هاي دشمن رو كه فوتبال بازي ميكنن ديد ميزنه گير كردم اينجا چيكار بايد انجام بدم Sent from my iPhone using Tapatalk
من تو اونجاي كه از بالاي ورزشگاه با دوربين داره سرباز هاي دشمن رو كه فوتبال بازي ميكنن ديد ميزنه گير كردم اينجا چيكار بايد انجام بدم Sent from my iPhone using Tapatalk
Milad_HW کاربر سایت Jan 31, 2015 #101 نوشته شده توسط hamed_republic: من تو اونجاي كه از بالاي ورزشگاه با دوربين داره سرباز هاي دشمن رو كه فوتبال بازي ميكنن ديد ميزنه گير كردم اينجا چيكار بايد انجام بدم Sent from my iPhone using Tapatalk بیشتر... اون قسمت صندلی های تماشاگرا اگه اشتباه نکنم سمت چپ داخل سالن های عبور دارن یه نفرو کتک میزنن زوم کن اونجا
نوشته شده توسط hamed_republic: من تو اونجاي كه از بالاي ورزشگاه با دوربين داره سرباز هاي دشمن رو كه فوتبال بازي ميكنن ديد ميزنه گير كردم اينجا چيكار بايد انجام بدم Sent from my iPhone using Tapatalk بیشتر... اون قسمت صندلی های تماشاگرا اگه اشتباه نکنم سمت چپ داخل سالن های عبور دارن یه نفرو کتک میزنن زوم کن اونجا