Call of Duty: Ghosts - Multiplayer

4619d4fc0f23db2c1.jpg

با سلام همگی
همونطور که از اسم تایپیک معلومه درباره COD GHOST بهث خواهیم کرد :)
نسخه ی Multiplayer بازی در تاریخ 14August رونمایی میشه

-بازی دارای Dedicated Server نخواهد بود و این خبر خوبی برای COD بازا هست چون می تونن یه COD واقعی رو تجربه کنن.;) و همچنین کم شدن تعداد چیتر ها!
-بازی برای این نسل و نسل بعد منتشر خواهد شد.
-در این بازی نیز مانند نسخه های قبلی سرویس Elite فقط در PS و Xbox وجود خواهد داشت و خبری از نسخه ی PC آن نیست(PC یک پلتفرم نا امن است)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maps:

Free Fall
نام بقیه مپ ها هنوز اعلام نشده

Weapons:
لیست اسلحه های بازی:
b65a0222084a55ea1.jpg

KillStreak:
DragonFire
Nuke
UAV

Perks:

a451c8bc79280a1c1.jpg

اطلاعات درمورد پرک ها در: http://www.codghosts.net/perks-list/

Trailes:
Call of duty:Ghost-Multiplayer Reveal Trailer:
<strong><strong>[video=aparat;Mdtil]http://www.aparat.com/v/Mdtil[/video]

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-نقشه ی Free Fall برای کسانی که بازی رو Pre Order کنن به صورت رایگان داده میشه
162aeac66dd557e31.jpg

این مپ بازی در Philipin و در راهرویی در برج دوقلوی فیلیپین است که آن ها را به هم وصل می کند !

-Camo بازی COD GHOSTبرای بازی Black ops2 به کسانی تعلق می گیره که این بازی رو واسه xbox one پیش خرید کنن.این Camo فقط برای PS3 و Xbox360 هست که متاسفانه تموم شده :( ولی می تونید از اونایی که خریدن transfer کنید از طریف xbox live
آپدیت:
camo بازی cod ghost برای PC به صورت Free منتشر شد. عجیبه! شاید بزودی یه خبر های خوبی واسه PC GAMERS ها تو COD منتشر بشه!
بازی در xbox one دارای Dedicated server و بصورت Ranked خواهد بود و با این وضع شاید برای PC نیز Dedicated Server بیاید اما با توجه به اینکه Ranked هستند Infinity ward سرور های بازی را برای فروش خواهند گزاشت مانند Blackops1 !
آپدیت
بخش Extinction در بازی تایید شد که شبیه به بخش زامبی در سری Blackops است.این بخش همانطور که در تریلر دیدیم داستانی است!
از دوست عزیزمون IR_Punisher ممنونم بابت این روش که می تونید MP رو با رم 4 بازی کنید:
1-این فایل رو دانلود کنید:
http://www.mediafire.com/?d4c5m5nbkcbpaim
2-هرجا که خواستید بریزید فال هارو و بعد از باز کردن با گزینه 2 وارد mp میشه و بعد از اون بازی رو VERIFY کنید.
وارد بازی بشید و لذت ببرید
:)

کسانی که تا کنون بازی رو در Steam پیش خرید کرده اند:
Mehran M.D
Alireza7
RaZe Rockst4r

BehradRa
B|T|K Marksman_GhѺ3T
RaZe Soap
MaSTeR|EST!MATOR
Mr.X
RAZ__SELBY
RaVeN
Devil Noxxo
Ki11ER
MaSTeR|Sgt.Ghost
!R!S | PunisheR

آخرین ویرایش:
اسنایپش همش محیط اطراف را به صورت مات میبینی که به نظر من اصلا جالب نیست هر بار که زوم میکنی مثل اینه که یه فلش میخوره تو چشم ادم خنده داره تارگت فایندرم دورشا همین حالت میکنه سلاحاشم به قول دوستان کاغذی یه حس خوبی نداره زیرو رو کرده اصول cod را اش درهمی شده:d

دوستان برای اینکه بشه مولتیشو به صورت افلاین با bot زد ایا باز هم نیاز به نسخه ی اورجینال داره یا با نسخه ی کرکی هم میشه ؟
بعد میشه یکی نحوه ی اجرا ی مولتیشو به صورت افلاین توضیح بده که باید چی کار کرد

شما یک cdkey ارجینال این بازی رو میخرین ، بعدش توی برنامه STEAM فعالش میکنید( که از قبل باید برای این برنامه اکانت ساخته باشید) . بازی رو دانلود میکنید(یا اگر فایل هاشو دارید میتونید منتقل کنید تا حجم کمتری رو دانلود کنه) و تموم.

بازیو باید از استیم دانلود کرد یا همینی که نصب هستش هم اجرا میشه؟

اقا من هر چی مولتی اینو بازی می کنم بیشتر ضد حال می خورم ! مولتی bo 2 جلوی این شاهکاره !

این پینگ تو بازی رو واقعا کجا مینویسه ... اصلا جایی نیست بشه تنظیم کرد مثلا توی چه رنج پینگی تو سرور ما رو بندازه ... ؟!

بعد اینکه این مپ هاش واقعا بزرگه سر درد گرفتم ... همش تو در تو پر اتاق گوشه هر اتاقی هم که یک کمپر نشسته ! مثلا توی bo2 مپ توربین بزرگ بود ولی اینجا به شکل عجیبی بزرگه همش اتاق در اتاقه ... محوطه هم پر علف رنگ بندی کلا کمپر پسند هست یکی از اول تا اخر بازی دراز بکشه وسط مپ چشمت در میاد تا متوجهش بشی ! یک tdm بازی می کنی فقط باید نیم ساعت تو این مپ بزرگ دنبال دشمن بگردی ... ست کام هم عملا چرت هست ...

در مورد گان ها هم چیزی نگم بهتره ... صدای شلیک که عملا صدای تق تق هست ... سیستم امتیاز دهیش که کلا گیج کننده هست ...

الان دیگه برای هر اتچمنت یک گان هم پوینت خر ج کنی !! حالا اگه مثل bo2 اون توکن ها رو مثلا صرف اسکور استریک می کردی یه چیزی اخه یک لیزر چیه که بخوای روی یک smg بذاری باید کلی بازی کنی تا اول پوینت جور بشه بعد انلاک کنی ! مثل bo2 با تعداد کیل گرفتن با هر گان اتچمنت ها به مرور ازاد میشد کاملا منطقی بود ...

مگه اینکه به مرور عادت کنم و گر نه دق می کنم سر این مولتی ! :D

اقا من هر چی مولتی اینو بازی می کنم بیشتر ضد حال می خورم ! مولتی bo 2 جلوی این شاهکاره !

این پینگ تو بازی رو واقعا کجا مینویسه ... اصلا جایی نیست بشه تنظیم کرد مثلا توی چه رنج پینگی تو سرور ما رو بندازه ... ؟!

بعد اینکه این مپ هاش واقعا بزرگه سر درد گرفتم ... همش تو در تو پر اتاق گوشه هر اتاقی هم که یک کمپر نشسته ! مثلا توی bo2 مپ توربین بزرگ بود ولی اینجا به شکل عجیبی بزرگه همش اتاق در اتاقه ... محوطه هم پر علف رنگ بندی کلا کمپر پسند هست یکی از اول تا اخر بازی دراز بکشه وسط مپ چشمت در میاد تا متوجهش بشی ! یک tdm بازی می کنی فقط باید نیم ساعت تو این مپ بزرگ دنبال دشمن بگردی ... ست کام هم عملا چرت هست ...

در مورد گان ها هم چیزی نگم بهتره ... صدای شلیک که عملا صدای تق تق هست ... سیستم امتیاز دهیش که کلا گیج کننده هست ...

الان دیگه برای هر اتچمنت یک گان هم پوینت خر ج کنی !! حالا اگه مثل bo2 اون توکن ها رو مثلا صرف اسکور استریک می کردی یه چیزی اخه یک لیزر چیه که بخوای روی یک smg بذاری باید کلی بازی کنی تا اول پوینت جور بشه بعد انلاک کنی ! مثل bo2 با تعداد کیل گرفتن با هر گان اتچمنت ها به مرور ازاد میشد کاملا منطقی بود ...

علیرضا من بازیو نخریدم چون فقط و فقط با عناوین treyarch میتونم ارتباط برقرار کنم ( بر عکس 90% پلیرهای ایرانی) و یه سال در میون COD ها رو میخرم که فکر میکنم 2 سال زمان مناسبی باشه برای اعمال تغییرات و اضافه کردن آپشنهای جدید . چون Ghosts رو نخریدم نمیتونم در موردش قضاوت کنم اما اکثر دوستام که بازی رو پیش خرید کرده بودن و قبلش باهاشون BO2 میزدم همشون ابراز پشیمونی کرده بودن از اینکه بازیو خریده بودن و چون متحمل هزینه ی زیادی شده بودن به ناچار باهاش دارن سر و کله میزنن و هیچ لذتی از انجامش نبردن ( خیلیا هم دوباره BO2 رو دارن play میکنن !) . این صحبتهایی که کردم شاید تو بیشتر از کس دیگه ای درک کنی که BO2 رو نخریده و یه راست از MW3 میخواد به Ghosts کوچ کنه . کوچکتر بودن map های BO2 باعث هیجان بیشتر و عدم کمپر تو بازی بود که واقعا امکانش نبود چون تمام پلیرها در عرض 10/15 ثانیه میتونستن کل map رو دور بزنن ! برای همین سرعت عمل فوق العاده ای میطلبید و تجربه ای رو برای گیمر بوجود میاورد که شاید کمتر تو نسخه های دیگه شاهدش بودیم .

مدی به اسم ground war تو بازی هست دیگه :|
برو همون مد خو حتما باید TDM بری:|

علیرضا من بازیو نخریدم چون فقط و فقط با عناوین treyarch میتونم ارتباط برقرار کنم ( بر عکس 90% پلیرهای ایرانی) و یه سال در میون COD ها رو میخرم که فکر میکنم 2 سال زمان مناسبی باشه برای اعمال تغییرات و اضافه کردن آپشنهای جدید . چون Ghosts رو نخریدم نمیتونم در موردش قضاوت کنم اما اکثر دوستام که بازی رو پیش خرید کرده بودن و قبلش باهاشون BO2 میزدم همشون ابراز پشیمونی کرده بودن از اینکه بازیو خریده بودن و چون متحمل هزینه ی زیادی شده بودن به ناچار باهاش دارن سر و کله میزنن و هیچ لذتی از انجامش نبردن ( خیلیا هم دوباره BO2 رو دارن play میکنن !) . این صحبتهایی که کردم شاید تو بیشتر از کس دیگه ای درک کنی که BO2 رو نخریده و یه راست از MW3 میخواد به Ghosts کوچ کنه . کوچکتر بودن map های BO2 باعث هیجان بیشتر و عدم کمپر تو بازی بود که واقعا امکانش نبود چون تمام پلیرها در عرض 10/15 ثانیه میتونستن کل map رو دور بزنن ! برای همین سرعت عمل فوق العاده ای میطلبید و تجربه ای رو برای گیمر بوجود میاورد که شاید کمتر تو نسخه های دیگه شاهدش بودیم .

کاملا درست میگی حمید جان ... واقعا تجربه متفاوتی هست .. فک کنم منظورت این بود که من MW3 رو نداشتم و از BO2 یه راست رفتم به Ghosts برای همینه محیط که IW میسازه اشنا نیستم و گر نه احتمالا کسایی که مولتی MW3 رو قبلا تجربه کردن احتمالا خودشون رو سریع تر وفق میدن ... مپ های BO2 مخصوصا اون نوک تاون که اخیرا همش اونو بازی می کردم اصلا قابل مقایسه نیست از بیس اسپاون خودت میتونسی اسپاون حریف رو بزنی ...اتفاقا منم مثل خودت هستم این اواخر دیگه چشم بسته تو مپ های BO 2 بازی میکردم و نتیجه میگرفتم ..

البته این survival و Extinction رو یه چک کردم در صورت با دوستان بازی کردن می تونه تجریه خیلی لذت بخشی باشه ... اما در MP تمام حرفهایی رو که زدی قبول دارم و چیز جدیدی نمی تونم بهش اضافه کنم ! فقط باید عادت کنم ظاهرا...

مدی به اسم ground war تو بازی هست دیگه :|
برو همون مد خو حتما باید TDM بری:|

ground war اخه الان کسی نیست ... کلا معطل میشی توی لابی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or