Call of Duty: Ghosts نظیر Black Ops 2 مراحل شاخه ای نخواهد داشت

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Ghosts-Logo_1.jpg

بازی Call of Duty: Ghosts دیگر راه Black Ops 2 که مراحل آن کمتر خطی بود را در پیش نخواهد گرفت.این بدین معنی است که تصمیمات در مراحل موجود نخواهد بود و Infinity Ward استانداردهای خود را مجددا در پیش گرفته است.آقای Mark Rubin از طرف Infinity Ward در سایت OPM گفته اند :
ما سیستم شاخه ای که Treyarch از آن استفاده می کرد را نخواهیم داشت.البته برخی موارد پایه در بازی حضور خواهند داشت به عنوان مثال در بخشی از یک مرحله اگر آیتمی را بردارید در آینده و یک مرحله دیگر به کمک شما خواهد آمد و یا باعث اتفاقی خواهد شد که اگر شما این کار را نمی کردید اتفاق نمی افتاد
طبق گزارش سایت PCGamesN این آیتم ها مانند همیشه متشکل از موبایل، لپ تاپ، اطلاعات و ... می باشد
نظر شما پیرامون در پیش گرفتن این راه توسط Infinity Ward چیست؟
VG247

black ops 2 یه آشغال به تمام معنا بود
اگه آشغاله چرا بازی میکنین؟:دی
والا همین BOII با اینکه بعضی از مراحلش یکم خسته کننده میشد ولی از خیلی از بازی های که داره ریلیز میشه خیلی داستان زیبا تری داشت! مطمئنن کسی که یک بار بازی رو رد کرده عمرا از داستان بازی سر در نمیاره چون کمتر از 4 بار اصلا کل داستان واسه آدم مشخص نمیشه!
والا هنوز که این سری از نظر فنی مشکلی نداشته! هر سال در عین حالی که گیم پلی و گرافیک مثل پارسال هست متای بالا میگیره!

اگه آشغاله چرا بازی میکنین؟:دی
والا همین BOII با اینکه بعضی از مراحلش یکم خسته کننده میشد ولی از خیلی از بازی های که داره ریلیز میشه خیلی داستان زیبا تری داشت! مطمئنن کسی که یک بار بازی رو رد کرده عمرا از داستان بازی سر در نمیاره چون کمتر از 4 بار اصلا کل داستان واسه آدم مشخص نمیشه!
والا هنوز که این سری از نظر فنی مشکلی نداشته! هر سال در عین حالی که گیم پلی و گرافیک مثل پارسال هست متای بالا میگیره!
خب تا ادم بازی نکنه که نمیفهمه اشغاله یا نه:d
در مورد داستانش یکم همچین در بعضی چیز ها اغراق کرده بود مصلا اینکه ALEX MASON بعد از سی سال دوباره زندست یا این که خیانت در هردو طرف جنگ وجود داشت (SALAZAR و FARID ) یا اینکه افغان ها به WOODS,HUDSON,MASON خیانت میکنند یا اینکه اونها در صحرا نجات داده میشن و ZHAO به DAVID MASON برمیخوره وMASON اونو میشناسه!!!
به نظر من با همه ی خصوصیات مثبتش از BLACK OPS I ضعیف تر کار شده
و بخش های شاخه ایش هم از نظر من الکی بودن

زیباترین لحظه بازی اونجائی بود که منندز قاطی میکنه ، میگه آی ی ی ی نفس کش و با قمه میوفته به جون ملت:-&
اونجا بوسیدم گذاشتم کنار.تا اونجا هم با تکنیکهای سطح بالای روانشناسی خودمو آروم میکردم که کار دست خودم ندم.MW 3 سگش شرف داشت به این مزخرف.

زیباترین لحظه بازی اونجائی بود که منندز قاطی میکنه ، میگه آی ی ی ی نفس کش و با قمه میوفته به جون ملت:-&
اونجا بوسیدم گذاشتم کنار.تا اونجا هم با تکنیکهای سطح بالای روانشناسی خودمو آروم میکردم که کار دست خودم ندم.MW 3 سگش شرف داشت به این مزخرف.
اون موقع غیرتی میشه و بخاطر خواهرش میجنگه!
اونجا بحث غیر واقعی بودن صحنه نیست! اونجا بحث نشون دادن روانی بودن این آدمه که نیمهفمه داره چیکار میکنه!
فقط یکم ضایع نشونش دادن! ولی داستان بازی بشدت زیبا بود! ابهت Menendez خیلی زیاد بود حال میکردم باهاش! واقعا Boss خیلی پر زور و پر قدرتی بود! بعدشم سری یک صحنه کسی بازی رو کنار میزاره؟:دی

- - -ویرایش - - -

خب تا ادم بازی نکنه که نمیفهمه اشغاله یا نه:d
در مورد داستانش یکم همچین در بعضی چیز ها اغراق کرده بود مصلا اینکه ALEX MASON بعد از سی سال دوباره زندست یا این که خیانت در هردو طرف جنگ وجود داشت (SALAZAR و FARID ) یا اینکه افغان ها به WOODS,HUDSON,MASON خیانت میکنند یا اینکه اونها در صحرا نجات داده میشن و ZHAO به DAVID MASON برمیخوره وMASON اونو میشناسه!!!
به نظر من با همه ی خصوصیات مثبتش از BLACK OPS I ضعیف تر کار شده
و بخش های شاخه ایش هم از نظر من الکی بودن
میتونست بهتر باشه ولی خیلی خوب بود بنظر من!
مثلا سر Mason کل پایان بازی تغیر میکنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or