Call of Duty: Ghosts نظیر Black Ops 2 مراحل شاخه ای نخواهد داشت

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Ghosts-Logo_1.jpg

بازی Call of Duty: Ghosts دیگر راه Black Ops 2 که مراحل آن کمتر خطی بود را در پیش نخواهد گرفت.این بدین معنی است که تصمیمات در مراحل موجود نخواهد بود و Infinity Ward استانداردهای خود را مجددا در پیش گرفته است.آقای Mark Rubin از طرف Infinity Ward در سایت OPM گفته اند :
ما سیستم شاخه ای که Treyarch از آن استفاده می کرد را نخواهیم داشت.البته برخی موارد پایه در بازی حضور خواهند داشت به عنوان مثال در بخشی از یک مرحله اگر آیتمی را بردارید در آینده و یک مرحله دیگر به کمک شما خواهد آمد و یا باعث اتفاقی خواهد شد که اگر شما این کار را نمی کردید اتفاق نمی افتاد
طبق گزارش سایت PCGamesN این آیتم ها مانند همیشه متشکل از موبایل، لپ تاپ، اطلاعات و ... می باشد
نظر شما پیرامون در پیش گرفتن این راه توسط Infinity Ward چیست؟
VG247

حیف شد!
تصمیم گیری تو بازی خیلی کیف میده همیشه! BOII هم از این نظر خیلی خوب بود! من بخاطر همین تصمیم گیریش 3 بار پشت سر هم تمومش کردم!

الانه که سر و کله هیترا پیدا بشه!>:)

البته داستان خطی‌ بهتر هست برا داستان‌های دراماتیک و اپیک به نظر من،هر دو استودیو راه خودشون رو می‌رن،نمی‌شه از IW ایراد گرفت چون میخوان داستان رو کلاسیک روایت کنن و از Treyarch تقلید نکنن.

.:dThat's cause they hate innovation
من بعد از معرفی BO II تصمیم گرفته بودم بازی رو تحریم کرده بودم تا شنیدم که کنترل داستان دست گیمر هست و خیلی هم خوب این سیستم رو پیاده کرده بودن.
این Ghosts که تنها نواوریش یه سگه.
همین جا رسما اعلام میکنم که بازی رو تحریم کردم و هیچ کس و هیچ چیز نمیتونه نظرمو عوض کنه.
بجای این میرم B4 رو اوریج بر بدن میزنم.

آره داستانهای شاخه ای و جذاب باشه برا بزرگترها.بچه های 10-12 ساله که نمیتونن باهاش ارتباط برقرار کنن.
رقابت بهترین مولتی سال بعد EA vs EA هست با BF4 و TitianFall.

آره داستانهای شاخه ای و جذاب باشه برا بزرگترها.بچه های 10-12 ساله که نمیتونن باهاش ارتباط برقرار کنن.
نویسنده و کارگردان ترافیک و سرینا برای بچه های 10-12 ساله داستان مینویسه؟

همین آشغال لعنتی رو من رو هر کنسول چند بار می رم. هنوز تو کف موندم Black ops1 بازی بود یا فیلم. نسخه ی 2 ش هم که غیر قابل تصور بود. من کلا طرفدار Tereyarch ام. البته اینم بگم رو pc اصلا حال نکردم و رو ps3 هم مالی نبود ولی رو ایکس شاهکار بود.

همین آشغال لعنتی رو من رو هر کنسول چند بار می رم. هنوز تو کف موندم Black ops1 بازی بود یا فیلم. نسخه ی 2 ش هم که غیر قابل تصور بود. من کلا طرفدار Tereyarch ام. البته اینم بگم رو pc اصلا حال نکردم و رو ps3 هم مالی نبود ولی رو ایکس شاهکار بود.

آخه لید اصلی 360 بود!!!حرفا میزنید کیفیتش رو همون PC بود رو PS3 و X360 یکی بودن...

آخه لید اصلی 360 بود!!!حرفا میزنید کیفیتش رو همون PC بود رو PS3 و X360 یکی بودن...
اگه با عکس ها و فیلم های نت مقایشه کنی pc بهتره ولی وقتی عملا تجربه کنی من ایکس رو می پسندم. قبول دارم پی سی گرافیکش بیشتره ولی ترکیب گرافیک و کنترل و دیسک رو بزار بازی کن و غیره همش با هم ترکیب شه اون وقت می شه بهتر. گرافیک ps3 و اکس هم اصلا شبیه هم نبودند تو رنگ بندی و سایه زنی ایکس خیلی واقعی تر بود. البته همه ان رو نمی فهمند و باید یه ذره دیدت ذره بین باشه. تو نت هم من یه جا دیدم رو سونی بهتره تو مقایسه تصویری ولی یه جای دیگه دیدم رو ایکس بهتره ولی تو ایکس من بهتر دیدم بازی رو. خیلی از بازی ها رو دیدم تو مقایسه ی تصویری بازی ها رو سونی بهتر بودند و تو نظر سنجی موفق شده ولی وقتی من علنی دو تاش رو کنار هم بازی کردم دیدم رو ایکس بهتره. مثلا اکثر بازی ها رو سونی تارند و روشنای(Brightness) بازی بیشتره یعنی زیر سایه هم روشنه که نکته ی منفی ولی تو بعضی ها رو ایکس تاریکترند که دقیقا تاریک بودن تو بازی لذت بازی رو بیشتر می کنه!!!! جای تعجبه ولی من تو اکثر بازی ها دیدم. مثلا تو مقایسه ی تصویری سونی برنده می شه ولی وقتی کنار هم خودت بازی می کنی ایکس بهتره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or