شایعه Call of Duty: Ghosts با رزولوشن 1080p در کنسول PS4 و رزولوشن 720p در کنسول Xbox One

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
url

به گزارش سایت IGN بازی Call of Duty: Ghosts در کنسول PS4 با رزولوشن 1080p اجرا می شود و در کنسول XboxOne با رزولوشن 720p.
طبق گزارش این سایت، کاربران NeoGAF از اوضاع عجیب و غریب پیش آمده درباره اجرای بازیها خبر داده اند. امروز هم از برتری اجرای بازی Call of Duty: Ghosts بر روی کنسول PS4 نسبت به کنسول XboxOne نظر داده اند.
با توجه به اینکه سری بازی CoD به مدت طولانی همراه شرکت مایکروسافت به عنوان یک فرانچایز منتشر شده و محتوای اختصاصی هم برای کنسول این شرکت داشته،به نظر این کاربران تنها دلیلی که باعث شده این بازی برای کنسول PS4 منتشر شود برتری گرافیکی آن در این کنسول نسبت به کنسول جدید شرکت مایکروسافت است.

البته ممکن است توطئه و غرضی در کار باشد. شاهد این مدعا هم وجود مدارکی است از جمله اینکه زمانی که از آقای Albert Penello در صفحه توئیتر درباره این قضیه سوال پرسیدند، ایشان پاسخ داده:
من اجرای COD: Ghosts در Xbox One دیده ام و از دیدنش شگفت زده شدم. منتظر اجرای آن باشید و سپس برای خودتان قضاوت کنید!
همچنین آقای Phil Spencer گفته است:
با وجود first party من بازیهای 3rd party نمی سازم. من می دانم که بازیهای 1st party ما چه می کنند.

در مقایسه و از جبهه مقابل هم می توان صحبت های آقای Adam Boyes را در کنفرانس برزیل نشان داد که گفته بودند این بازی با رزولوشن 1080p در PS4 اجرا می شود.

با این حرف شاید بتوان کلاه خود را قاضی کرد!
1

آپدیت خبر:
آقای Mark Rubin در صفحه توئیتر خود این خبر را تأیید کرده و گفته است:
بازی Call of Duty: Ghosts در کنسول PS4 با رزولوشن 1080p و در کنسول XboxOne با رزولوشن 720p اجرا می شود.
هر دو نسخه از بازی دارای فریم ریت 60 می باشند و نمایش بسیار خوبی را از این بازی در هر دو کنسول شاهد هستیم.

Infinity Ward's Mark Rubin has confirmed that Call of Duty: Ghosts will run natively at 1080p on PlayStation 4, and is upscaled to 1080p from 720p on Xbox One. "We optimized each console to hit 60 FPS and the game looks great on both

آخرین ویرایش:
اوایل نسل 7م هم از این حرفها زیاد میشنیدیم و بلا بلا بلا بلا

اوایل نسل هفتم ؟
منظورتون همون موقعس که درگیر 3 چراغ و 2 چراغ بودید ؟ یا دنبال خرید hd dvd اکسترنال ؟
اره یادش بخیر نسل هفتم خاطره انگیز بود

اوایل نسل هفتم ؟
منظورتون همون موقعس که درگیر 3 چراغ و 2 چراغ بودید ؟ یا دنبال خرید hd dvd اکسترنال ؟
اره یادش بخیر نسل هفتم خاطره انگیز بود

قربونت بشم من خودم فن سونیم اون فقط یه تیکه بود ..

ولی جدای از بحث مقایسه .. گرافیکو دارین؟! همین اول نسلی همچین گرافیکی .. چه حالی بده این نسل

من بععید میدونم کد روی یکی از کنسولا رزولوشن فرق بکنه. وقتی رو 360 و سونی 3 و سونی 4 1080 اجرا میشه 100 در 100 رو وان هم همینطوریه و طرف تو ign چرتی بیش نگفته

من بععید میدونم کد روی یکی از کنسولا رزولوشن فرق بکنه. وقتی رو 360 و سونی 3 و سونی 4 1080 اجرا میشه 100 در 100 رو وان هم همینطوریه و طرف تو ign چرتی بیش نگفته
نه بابا اصلا گرافیک نسخه های PS3 و X360 قابل مقایسه با نسل بعدیا نیست . تریلرهاشو نگاه کن ماله این نسل مثله همین balck ops هستش

BF4 هم رو کنسولهای این نسلی 720p هست رو X1 هم 720ـه . ولی گرافیکشون زمین تا اسمون فرق میکنه

تایید شد :Call of Duty: Ghosts Native 1080p on PS4, Upscaled on Xbox One - IGN

آب قطعه شدید

واقعن اسم ‌XBox 720 برازنده تر از XBONE هستش

- - -ویرایش - - -

پستهای احتمالی :
IW سازنده نیست
COD که اصلن بازی نیست
Activision از سونی پول گرفته
SDK ها آماده نبودن و بعد از آپدیت رزولوشن 4k میشه
خبر از پایه دروغه و مایکروسافت باید اول تایید کنه
گور بابای همه بازیهای دنیا ، فقط Ryse

تایید شد :Call of Duty: Ghosts Native 1080p on PS4, Upscaled on Xbox One - IGN

آب قطعه شدید

واقعن اسم ‌XBox 720 برازنده تر از XBONE هستش

- - -ویرایش - - -

پستهای احتمالی :
IW سازنده نیست
COD که اصلن بازی نیست
Activision از سونی پول گرفته
SDK ها آماده نبودن و بعد از آپدیت رزولوشن 4k میشه
خبر از پایه دروغه و مایکروسافت باید اول تایید کنه
گور بابای همه بازیهای دنیا ، فقط Ryse
اینارو ول کن تاپیکش تو GAF هر دقیقه 1 صفحه میره جلو :))

من فکر میکنم سونی تو دقیقه 90 ورداشته یا درایورهاشو اپدیت کرده یا سخت افزار و اور کرده...وگرنه خودمم هم حدس نمیزدم این همه تفاوت رو

اوه اوه ... دیگه گندش دراومد ... COD ـو با اون گرافیک نچندان فضایی 1080 نکشه کنسول دیگه فاتحش خوندس ...
همون موقع دیدم خود مایکروسافت زده کنسولشو نیومده اورکلاک کرده معلوم بود این کنسول یچیزیش میشه !

NES هم میتونه Call of Duty : Dogs رو روی 8K و 120fps با 16xAA و جزییات بالا اجرا کنه ، بعدش XBOne چه جوری اینو روی 720p اجرا میکنه ؟

یعنی چی 720؟:|واقعا اینقدر اختلاف؟!
مایکروسافت چیکار کردی...
به قول یکی از بچه ها ،آب که هیچی گویا بارون هم دیگه نمیاد:))

یعنی چی 720؟:|واقعا اینقدر اختلاف؟!
مایکروسافت چیکار کردی...
به قول یکی از بچه ها ،آب که هیچی گویا بارون هم دیگه نمیاد:))
الان دوهزاریم افتاد دون متریک میدونسه XO با 360 فرقه زیادی نداره همون اول رک و پوسکنده گف بریم 360 بخریم :d
والا

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or