Call of Duty BO 2 XBox360 or PS3

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به نظر شما کدوم نسخه بهتر است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    113
بهترین نسخه ـش که طبیعتا مال PC هست ولی خداییش آدم اصلا در جریان بازی متوجه این تفاوت های ریز نمیشه. تو همین عکساش باید کلی دقت کرد تا تفاوتاشون معلوم شه چه برسه وقتی داری بازی میکنی و همه حواست به بازیه.

بهترین نسخه ـش که طبیعتا مال PC هست ولی خداییش آدم اصلا در جریان بازی متوجه این تفاوت های ریز نمیشه. تو همین عکساش باید کلی دقت کرد تا تفاوتاشون معلوم شه چه برسه وقتی داری بازی میکنی و همه حواست به بازیه.

یادت نره به رفیقات و بقیه آی دیات بگی بیان از پستت تشکر کنن :))

یادت نره به رفیقات و بقیه آی دیات بگی بیان از پستت تشکر کنن :))

جناب شما اگه یه ذره تعصبت از جلو چشمات کنار بزنی و به عکسا دقت کنی کامل متوجه میشی که نسخه PC سرتره!!
در ضمن با این پستای جفنگت مسیر تاپیک رو به سمت جنگ و دعوا نبر و قبل از پست دادن فکر کن!!

واقعا ؟! عجوبه ای هستی برای خودت ادم اصلا نمیتونه که تشخیص بده شاید شما با تلسکوب نتونی تشخیص بدی ولی من در حالت عادی یعنی هرکس که این عکس ها نگاه کنه در عادی ترین حالتش میتونه رو هوا تفاوت را تشخیص میده !

یه بار دیگه نگاه کن ببین سخته تشخیص دادنش ؟!

15928263878346297022.jpg

روند بازی اونقدر سریع و پر استرس هست که اصلا آدم فرصت نمیکنه به این جزییات ریز دقت کنه,تو بازی که آدم یه جا نمیشیه که به اینها توجه کنه!!!

اقا بهنام من وقتی بلک ابس 1 رو هم مال 360 و هم مال ps3 رو بازی کردم متوجه شدم که در بخش زامبیش نه تنها گرافیک بلکه سرعتش هم افت میکنه توی صحنه های شلوغ...اصلا نمیشد بازیش کرد...ولی مال 360 خیلی بهتره...نه تنها توی cod بلکه توی تمام بازی های مولتی بلتفرم

---------- نوشته در 07:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:05 PM ارسال شده بود ----------

جناب شما اگه یه ذره تعصبت از جلو چشمات کنار بزنی و به عکسا دقت کنی کامل متوجه میشی که نسخه PC سرتره!!
در ضمن با این پستای جفنگت مسیر تاپیک رو به سمت جنگ و دعوا نبر و قبل از پست دادن فکر کن!!

pc سرتره در صورتی که اندازه یه ابر رایانه خرجش کنی! تازه اونموقع هم بازم مشکلات خاص خودشو داره...مگه میشه با pc بازی کرد!! من اگه ایکس باکس نداشتم حاضر بودم با بلی 1 بازی کنم نه با pc !!!

فکر کنم اقا بهنام تو تاپیک بغلی هم گفته بودن که 90 درصد بازیها مولتی با هم فرقی نمیکنه ! البته چون ایشون به بازیهای PS3 عادت کردن فرقی احساس نمیکنن یا شاید تو خیلی جاها نسخه 360 رو ضعیفتر ببینن که این کاملاطبیعیه :d

pc سرتره در صورتی که اندازه یه ابر رایانه خرجش کنی! تازه اونموقع هم بازم مشکلات خاص خودشو داره...مگه میشه با pc بازی کرد!! من اگه ایکس باکس نداشتم حاضر بودم با بلی 1 بازی کنم نه با pc !!!

دیگه Call Of که خرج کردن ابر رایانه نمیخواد!!!
در ضمن هرکی با PC میخواد بازی کنه اینا هم داره و ما PC بازا با این مسئلش کنار اومدیم و الان فقط بحث اینه که کدوم نسخه بهتره که مسلما PC بهتره!!
این هم نظر شماست ولی بازی کردن PC اونقدر ها هم که شما میگین مشکلات نداره!!;)
ما که فقط با PC بازی میکنیم و هیچ مشکلی هم نداریم,سیستمم هم آنچنان ابر رایانه نیست ولی تاحالا تو 90 درصد بازیها رو سپیدم کرده!!!!!

واسه چی PC رو میذارید تو این نظرسنجیا ؟! خب مسلمه PC همیشه بهتره ... البته بین کنسولها هم برتری 360 هم خیلی واضحه ... BO قبلی اینقدر اختلاف نداشت !

عزیزان بحث سرعت بالای بازی و دیده نشدن اینها نیست
بحث سره تفاوت هاست ...
که به وضوح تفاوت داره
مسائل رو از نظر فنّی ببینید لطفا
و واقع بین باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or