Behnam_Yakuza
کاربر سایت
بهترین نسخه ـش که طبیعتا مال PC هست ولی خداییش آدم اصلا در جریان بازی متوجه این تفاوت های ریز نمیشه. تو همین عکساش باید کلی دقت کرد تا تفاوتاشون معلوم شه چه برسه وقتی داری بازی میکنی و همه حواست به بازیه.
بهترین نسخه ـش که طبیعتا مال PC هست ولی خداییش آدم اصلا در جریان بازی متوجه این تفاوت های ریز نمیشه. تو همین عکساش باید کلی دقت کرد تا تفاوتاشون معلوم شه چه برسه وقتی داری بازی میکنی و همه حواست به بازیه.
یادت نره به رفیقات و بقیه آی دیات بگی بیان از پستت تشکر کنن
جناب شما اگه یه ذره تعصبت از جلو چشمات کنار بزنی و به عکسا دقت کنی کامل متوجه میشی که نسخه PC سرتره!!
در ضمن با این پستای جفنگت مسیر تاپیک رو به سمت جنگ و دعوا نبر و قبل از پست دادن فکر کن!!
pc سرتره در صورتی که اندازه یه ابر رایانه خرجش کنی! تازه اونموقع هم بازم مشکلات خاص خودشو داره...مگه میشه با pc بازی کرد!! من اگه ایکس باکس نداشتم حاضر بودم با بلی 1 بازی کنم نه با pc !!!