Call Of Duty:Black Ops -->Zombies

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا من فقط تونستم ۲ تا مپ آزاد کنم ! تا همون Five که کندی توشه :ی
مپ سوم چجوری آزاد میشه !!!
خداییش خیلی سخته ! من بیشتر از ۱۰ اصلا نمی تونم برم ! اسلحه هاش آشغاله
با یک کد میشه باز کرد، یه بازی ارکید هست . مثل مپ های دیگه نیست

آقا من فقط تونستم ۲ تا مپ آزاد کنم ! تا همون Five که کندی توشه :ی
مپ سوم چجوری آزاد میشه !!!
خداییش خیلی سخته ! من بیشتر از ۱۰ اصلا نمی تونم برم ! اسلحه هاش آشغاله

تو منوی اصلی دوربین رو بیارید پایین تا دستای میسون رو ببینید. تند تند Space رو بزنید و بعدش برید پشت کامپیوتر f بزنید و تایپ کنید: DOA

مپ سوم که همون بازی آرکید هست آنلاک میشه. 10 برابر بیشتر از خود بازی حال میده مخصوصا coop اش ! :دی

• Like
Reactions: Ἁlireza
خب رکورد خودم رو شکستم:d
25421997086661016645.png

اینم لیدربورد واسه مپ FIVE هست اولی بین دوستام
58126543890161318016.png

اینم واسه مپ FIVE ولی جهانی:-o
25676519050178037183.png

در ضمن واسه من نسخه PC هست نه Xbox360

تو نسخه ی 360 سعی کنید بهترین استفاده رو از auto aim بکنید و فقط به فکر هد شات باشید. من تنهایی و بدون قصد اینکه رکورد بزنم تا راند 14 رفتم. 4 نفری و به قصد رکورد هم تا راند 30 رفتیم. اگه دوباره رفتم سراغش عکس هم میگیرم!

مسعود جون استراتژیتون رو میگی؟! :دی

آقا مسعود بیا به ما هم بگو چطور بازی میکنی ! من بیشتر از ۱۰ نمی تونم برم :((
تیر اندازیم خیلی خوبه و سریع خشاب تموم می کنم :(

واسه هر مپ استراتژی خاص خودشو داره واسه مپ اولی بیشتر سعی کنید اول در بالایی رو باز کنید و هر round زامبی اخری رو زنده نگه دارید تا خودتون و دوستاتون پرک با اسلحه که میخوان رو راحت بخرن و در round های بالا بعد از فعال کردن برق حتما از تله ها استفاده کنید خیلی به درد میخوره و اگه چند نفری بازی میکنید همیشه نزدیک به هم بازی کنید تا بتونید سریع دوستتون رو امپول بزنید :d اگه خواستید میتونم باهاتون بازی کنم فقط قبلش از طریق ای دی استیمم بهم بگید;)

ما فقط Five میزنیم بعد هم واسه خسته گی در کردن DOA میزنیم! :دی

کلا مپ Five خیلی باحاله وسط بازی یهو میبینی که فیدل و کندی دارن به هم فحش میدن =))

به هر حال ممنون از راهنمایی هات :دی

حال کنید رکوردو:
picture.php
اینم واسه Five:
picture.php
ویرایش:

هه هه هه هه هه.......گولتون زدم>:)............رمز GOD رو استفاده کرده بودم>:) از بس کشتم دیگه حالم از این مد زامبی بهم میخوره، اینقدر خسته شدم که دیگه رمزو خاموش کردم تا رکورد ثبت کنه، روانی شدم دیشب@-) تا چشامو میبسم همش جلوم زامبی ظاهر میشد8-} کلا از بس بی هدفه آدم طاقت نمیاره، کاشکی لااقل مرحله ای بود و تو هر مرحله یه هدفی داشتیم، اصلا کاشکه COD بعدی رو که Treyarch میسازه در مورد حمله زامبیا باشه، آخ چه حالی میده یه COD زامبییی:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or