Call of Duty: Black Ops | Xbox 360

Single Player:8
Zombie:9
MultiPlayer:سرور بازی اختصاصیه برای همین تاروز عرضه جهانی بازی (یه هفته دیگه) نمیشه مولتی پلیر رو بازی کرد...(خودم تست کردم)
چه جراتی شما داری :d
به هر حال به نظر می رسه بازی خوبی از آب دراومده
من که دیگه نمی تونم صبر کنم :|

ای بابا ملت هم که عاشق Spoil کردن بازیند. حالا خوبه دقیق داستان بازیو هم نفهمیده.:))
تنوع مراحل بازی خیلی خوبه فقط گرافیکش یکم تو ذوق زد. داستانشم که ادامه World at War هست که سرنوشت بعضی از شخصیت هاش هم توش متوجه می شید.

منم دیشب سه مرحله بازی کردم ، واقعا اکشن بی وقفه و نفس گیری داشت .
جزییات بازی و هیجانش از مدرن وارفر 2 هم بیشتر بود .
مرحله دوم فوق العاده بود .
آخرای همین مرحله دقیقا مثل اون مرحله اسنوموبیل شماره قبلی بود ( بیشتر توضیح نمیدم خودتون امتحان کنید ) در ضمن یکی از کاراکتر های world at war هم تو این مرحله حضور داره .

کلا اینکه بازی را از دست ندید .

اقایون محترم.میخوام بدونم جنگ مدرنه یا بازی میره تو مایه های world at war ?

سلام
داستان و جو بازی مربوط به دوران جنگ سرد می باشد
یک جورایی نمی شود گفت سلاح مدرن وجود دارد و نه سلاح های که در جنگ جهانی استفاده می شده به نظر من بیشتر مایل به سبک مدرن هست ولی در یکی از مراحل یک عقب گرد چند ساله به گذشته انجام می شود و سیستم سلاح ها یه کم تییر می کند
طرحی هوشمندانه و دقیقی روی بازی انجام شده است

منم بازی را از توپخونه خریدم و همین الان گذاشتم تو دستگاه که فقط ببینم اجرا میشه یا نه که خوشبختانه شد . اما هنوز یک دقیقه هم بازی نکردم گذاشتم آخره شب .
فقط یه چیزه جالب تو توپخونه انواع قیمت های نجومی را داشتن میدادن یه جا میگفت 5 هزار تومان جای دیگه میگفت 4 هزار تومان آخر از مجید ( فروشگاه تماشا ) گرفتم 3 هزار تومان .
قیمت نجومی؟! حالا خوبه ارجینال بازی نمیکنید وگر نه میگفتید قیمت های کمر شکن! :|

قیمت نجومی؟! حالا خوبه ارجینال بازی نمیکنید وگر نه میگفتید قیمت های کمر شکن! :|

عزیز من تو جردن که نمیخای خرید کنی ، پشت شهرداری 2 تومان هم زیاده پول بازی بدیم با اون کیفیت آشغال دیسکاشون و کاور های مسخره مشمایی .
من خودم از وست آریاشهر بازی میگیرم 4 تومان ولی کیفیت در حد تیم ملی

راستی یه سوال
رو کاور بازی نوشته بود Hardened edition یعنی واقعا Hardened Edition هست
زامبی داره؟

بازی های کپی معمولا نسخه ویژه بازی هستن. مثلا نسخه ویژه اسپلینتر سل Mp5 داشت که نسخه های کپی هم MP5 رو داشتن.

100% زامبی رو هم داره!

• Like
Reactions: Soap McTavish

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or