al2 کاربر سایت Rating - 100% 27 0 0 Jun 23, 2014 #1 بنام خدا سلام به همه دوستان این بازی رو واسه فروش دارم قیمت هم پیشنهادی عکس ها:
salar_dariush کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Jul 6, 2014 #3 نوشته شده توسط al2: همچنان موجود تعویضم میشه بیشتر... رفیق قیمت پیشنهادی خودت چقدره؟..یکی از دوستانم دنباله این بازیه آقا گفتی قیمیت پیشنهادی ...به رفیقم گفتم ،گفت 20 الی 25 تومن نظر مثبتت مساعده ؟:d Last edited by a moderator: Jul 6, 2014
نوشته شده توسط al2: همچنان موجود تعویضم میشه بیشتر... رفیق قیمت پیشنهادی خودت چقدره؟..یکی از دوستانم دنباله این بازیه آقا گفتی قیمیت پیشنهادی ...به رفیقم گفتم ،گفت 20 الی 25 تومن نظر مثبتت مساعده ؟:d
al2 کاربر سایت Rating - 100% 27 0 0 Jul 7, 2014 #4 نوشته شده توسط salar_dariush: رفیق قیمت پیشنهادی خودت چقدره؟..یکی از دوستانم دنباله این بازیه آقا گفتی قیمیت پیشنهادی ...به رفیقم گفتم ،گفت 20 الی 25 تومن نظر مثبتت مساعده ؟:d بیشتر... چاکر احسان عزیز 30 نهایت دیگه میتونم تقدیم کنم
نوشته شده توسط salar_dariush: رفیق قیمت پیشنهادی خودت چقدره؟..یکی از دوستانم دنباله این بازیه آقا گفتی قیمیت پیشنهادی ...به رفیقم گفتم ،گفت 20 الی 25 تومن نظر مثبتت مساعده ؟:d بیشتر... چاکر احسان عزیز 30 نهایت دیگه میتونم تقدیم کنم
salar_dariush کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Jul 7, 2014 #5 نوشته شده توسط al2: چاکر احسان عزیز 30 نهایت دیگه میتونم تقدیم کنم بیشتر... آقایی... همین الان بهش میگم اگه نظرش مثبت بود ،که بادا بادا م :d
نوشته شده توسط al2: چاکر احسان عزیز 30 نهایت دیگه میتونم تقدیم کنم بیشتر... آقایی... همین الان بهش میگم اگه نظرش مثبت بود ،که بادا بادا م :d