Call of Duty:Black Ops | PC

fabfv0dc52giqu5oru4.jpg

Activision
Treyarch
Historic First-Person Shooter
Release: Nov 9, 2010​

جدیدترین عنوان از فرنچایز محبوب COD که بر خلاف MW2 و مانند WaW شرکت Treyarch وظیفه ی
ساخت آن را بر عهده گرفته است.
به نظر میرسد طبق تیزر پخش شده واطلاعات موجود ظاهرا به نا‌آرامی‌های دوران جنگ سرد از زمان جنگ جهانی دوم
تا حال حاضر پرداخته خواهد شد و انجام عملیات‌هایی‌ در ویتنام، کوبا و آمریکای جنوبی در بازی تایید شده!
باید دید بعد از جنجال های مطرح شده بر سر شرکت IW و صحبت های عجیب Activision درباره ی
IP سرنوشت این عنوان به کجا خواهد کشید.

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا دوستان کیفیت یه بازیرو به حجمش میدونن.
مگه پارسال همین بازی Torchlight نبود که حجمش حتی به 1 گیگ هم نمیرسید (بازی 800 مگابایت بود) ولی تونست از بسایری از مجلات و سایتها عنوان بهترین بازی نقش آفرینی سال رو از آن خودش کنه.

اقا ما نسخه ی روسی رو دانلود کردیم و رفتیم تو بازی تا وسطای مرحله ی 1 هم رفتم یهو بازی پردید بیرون و از اون به بعد خواستم پخشش کنم نتونستم:)):(( فکر کنم مشکل کرک داره هنوز .#:-s
نکاتی که دیدم رو میگم براتون ;;)
1-گرافیک نسخه ی pc صد برابر xbox بهتر کار شده و فریمور بهتری بهت میده من که از گرافیک لذت بردم
2- همه میگن هوش مصنوعی خیلی ضعیف ولی من همین نصف مرحلرو رفتم هوششون خوب بود و فعلا نمیتونم اظهار نظر کنم :-s
3-شلیک کردن و دستو پا قطع کردن با یک نارنجک چه حالی میده /:)
4-از همون اولشم میشه گفت داستان بازی خیلی تروتمیز کار شده :-o
5- و تا حالا نکته ی منفی ندیدم از این بازی باید صبر کرد !;)

1-گرافیک نسخه ی pc صد برابر xbox بهتر کار شده و فریمور بهتری بهت میده من که از گرافیک لذت بردم
د !
خواب عزیز باید یک فرقی بکنه:d:d خدارا شکر که بلاخره این بازی را خراب نکردند
در مورد فریم ریت خواب معلوم هست pc خیلی قویتر هست :d

خواب عزیز باید یک فرقی بکنه:d:d خدارا شکر که بلاخره این بازی را خراب نکردند
در مورد فریم ریت خواب معلوم هست pc خیلی قویتر هست :d

خود Treyarch ضمانت کرده بود که واسه نسخه پی سی ارزش قائل میشه :x ما هم براش ارزش قائل شدیم و بازی رو اریج میخریم :d

دوستان فقط جان من چیزی از داستان رو لو ندید و از حتما از اسپویلر استفاده کنید! سال پیش همین موقع حالمون سر MW2 خیلی گرفته شد! :(

خود Treyarch ضمانت کرده بود که واسه نسخه پی سی ارزش قائل میشه :x ما هم براش ارزش قائل شدیم و بازی رو اریج میخریم :d

دوستان فقط جان من چیزی از داستان رو لو ندید و از حتما از اسپویلر استفاده کنید! سال پیش همین موقع حالمون سر MW2 خیلی گرفته شد! :(
به به.
شما هم رفتین اوریج خر شدینها.:d

شما نسخه X360 رو بازی کردی ؟ (به جز تفاوت در رزولوشن هیچ تغییر دیگه ای در دو نسخه یافت نمیشه) منظورت از فریمور, فریم ریت fps هست ؟

شما نسخه X360 رو بازی کردی ؟ (به جز تفاوت در رزولوشن هیچ تغییر دیگه ای در دو نسخه یافت نمیشه) منظورت از فریمور, فریم ریت fps هست ؟
بله رفتم خونه یکی از فامیلا از اواسط بازی یکم بازی کردم در حد 5 دقیقه نخواستم لذت بازی از بین بره ولی گرافیکی که در pc دیدم در xbox ندیدم

من یه جورهای احساس کردم بازی مثل مافیا 2 میشه:-?
یعنی رزولیشن حرف واقعی رو بین دو نسخه ایکس باکس و پی سی میزنه ....
چون یه 5 دقیقه از بازی رو تو ایکس بازی کردم تقریبا به شدت تو مناظر دور احساس کردم
در هر صورت صبر می کنم تا نسخه pc بیاد

دوستان از قالب کلی داستان بازی البته با استفاده از SP چیزی میدونن بگن، چون اینجوری پیش زمینه خوبیه واسه شروع هد شات کردن با شات گان.:d

دوستان از قالب کلی داستان بازی البته با استفاده از SP چیزی میدونن بگن، چون اینجوری پیش زمینه خوبیه واسه شروع هد شات کردن با شات گان.:d
من زیاد:-o(اره جون manhatan) با شات گان کار نکردم چجوریه؟
داستان بازی از کجا شروع میشه؟
دوستان من اگر پول جور شه میخوام سی دی کی بگیرم .bfbc2 که پک کامل بود از dc گرفتم
black opsاز کدوم سایت بگیرم؟

کسانی که دوست دارن بازی براشون لو نره باز نکنند .
این دقیقا یه مرحله ای هست در دریا و شما باید به جنگهای دریایی هم بپردازید شما به عنوان یک نظامی جنگو در این مرحله باید به طرف کشتیهای دشمن تیراندازی کنید که خیلی خفنه اگر اشباه نکنم جنگ با روس هست خیلی توپه کقم برید @-)\m/=p~
اینم یه عکسش
picture.php

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or