Call of Duty:Black Ops | PC

fabfv0dc52giqu5oru4.jpg

Activision
Treyarch
Historic First-Person Shooter
Release: Nov 9, 2010​

جدیدترین عنوان از فرنچایز محبوب COD که بر خلاف MW2 و مانند WaW شرکت Treyarch وظیفه ی
ساخت آن را بر عهده گرفته است.
به نظر میرسد طبق تیزر پخش شده واطلاعات موجود ظاهرا به نا‌آرامی‌های دوران جنگ سرد از زمان جنگ جهانی دوم
تا حال حاضر پرداخته خواهد شد و انجام عملیات‌هایی‌ در ویتنام، کوبا و آمریکای جنوبی در بازی تایید شده!
باید دید بعد از جنجال های مطرح شده بر سر شرکت IW و صحبت های عجیب Activision درباره ی
IP سرنوشت این عنوان به کجا خواهد کشید.

آخرین ویرایش:
سلام:d
باو اینا رو ولش دعا کنین این خبری که میگه مولتی بازی مجانیه راست باشه همینو بسb-)

8-|
چند ماه پیش اکتی گفت که احتمالا باید برای سرور ها ماهی 20 دلار خرج کنید...
اون خبر منظورش این بود که سرور ها مجانی هستن! کدوم سازنده ای میاد بازیش رو مجانی پخش میکنه؟!

8-|
چند ماه پیش اکتی گفت که احتمالا باید برای سرور ها ماهی 20 دلار خرج کنید...
اون خبر منظورش این بود که سرور ها مجانی هستن! کدوم سازنده ای میاد بازیش رو مجانی پخش میکنه؟!

:-" فک کنم جز بسیج خودمون کسی پخش نکنه !
حتی این BFH یا NFS W کلی چیز میز خریدنی دارن که باید براشون پول داد NFS World هم که همش 10 تا لولش Free بید!
همین داستانه می خواستن مثل WoW بازی شون رو واسه مولتی پولی کنن که پشیمون شدن !
در کل اگه همون سیستم سرور های MW2 رو داشته باشه کلا باید بزنیم تو نخ ORginal !
===
چی میشد اوریج خوری تو ایران جا میوفتاد !؟
اونوقت حداقل دیگه بحث کرک مرک نداشتیم به خدا ! :(

:-" فک کنم جز بسیج خودمون کسی پخش نکنه !
حتی این BFH یا NFS W کلی چیز میز خریدنی دارن که باید براشون پول داد NFS World هم که همش 10 تا لولش Free بید!
همین داستانه می خواستن مثل WoW بازی شون رو واسه مولتی پولی کنن که پشیمون شدن !
در کل اگه همون سیستم سرور های MW2 رو داشته باشه کلا باید بزنیم تو نخ ORginal !
===
چی میشد اوریج خوری تو ایران جا میوفتاد !؟
اونوقت حداقل دیگه بحث کرک مرک نداشتیم به خدا ! :(
:))
اون world که آبروی free رو برد! :دی
mw2 که سرور اختصاصی نداشت داشت؟! :دی
اگه خارج شدن از زیر خط فقر تو ایران جا میافتاد اریج خوری هم جا میافتاد...

:))
اون world که آبروی free رو برد! :دی
mw2 که سرور اختصاصی نداشت داشت؟! :دی
اگه خارج شدن از زیر خط فقر تو ایران جا میافتاد اریج خوری هم جا میافتاد...

نه سرور که نداشت !
مدل Dedicate کردنش رو میگم که با هم پینگات و سرور نداشت که کانکت بشی بش ، بعدشم که فرتی یه پچ جدید و ...

میشه لطفا بحث تکنیکیتون رو توی تاپیک خود 360 ادامه بدید؟
=======================================

کسی از توی بی سی تمایلی به خرید نسخه ارجینال پی سی داره؟! شنیدم اکتی حسابی میخواد واسه سرور های اختصاصی خرج کنه و حتی توی آفریقای جنوبی هم سرور بزاره! اگه از این کارا بکنه به نظر من ارزشش رو داره اُریج بخریم.
بحث بدی نیست که ادامه داده نشه...
اوج هم با این تفاسیر برای X360 فقط می ارزه.

بحث بدی نیست که ادامه داده نشه...
اوج هم با این تفاسیر برای X360 فقط می ارزه.

اَه.....
آقا شما واسه 360 بگیرید به ما چه ربطی داره؟!
عنوان تاپیک رو نگاه کنید:
Call of Duty:Black Ops ~ PC Thread
یعنی اینجا فقط در مورد نسخه پی سی بحث میشه! نه اینکه نسخه پی سی رو بخرم یا 360... !

...god save us from n00b's

نه سرور که نداشت !
مدل Dedicate کردنش رو میگم که با هم پینگات و سرور نداشت که کانکت بشی بش ، بعدشم که فرتی یه پچ جدید و ...

خُب اینکه BO واسه پی سی سرور اختصاصی داره خیلی خیلی بهترتره :d اگه یه سرورش تو خاورمیانه باشه من احتمال میدم پینگمون حتی به 200 هم نزدیک نشه!!
البته سیستم Dedicate کردن mw2 هم عالی بود من اتوماتیک بیشتر با ترکیه ای میافتادم (تبریز میشینیم) به همین خاطر معمولا پینگم 200-250 بود. البته mw2 هم یه جورایی پینگش سبک بود!!
باحال بود!:d
ممنون :d

آخرین ویرایش:
اَه.....
یعنی اینجا فقط در مورد نسخه پی سی بحث میشه! نه اینکه نسخه پی سی رو بخرم یا 360... !

خُب اینکه BO واسه پی سی سرور اختصاصی داره خیلی خیلی بهترتره :d اگه یه سرورش تو خاورمیانه باشه من احتمال میدم پینگمون حتی به 200 هم نزدیک نشه!!
البته سیستم Dedicate کردن mw2 هم عالی بود من اتوماتیک بیشتر با ترکیه ای میافتادم (تبریز میشینیم) به همین خاطر معمولا پینگم 200-250 بود. البته mw2 هم یه جورایی پینگش سبک بود!!

ممنون :d

بابا من الان توی BFBC2 دارم با سرور های ترکیه و آلمان بهتر از دبی و عررربستاان پینگ می گیرم !
اصلا یه چیــــــز عجیــــــبیه !
به قول داداشم آدم کف می کنه اسیــــــــدی !

god save us from n00b's

حرف دل ما رو زدی:-s

جدیدا عجیب ریختن تو بخش PC ...عجیب#:-s
چی بود آخه؟
حال آدم گرفته میشه وقتی نتونه تو یه سرور فقط با رفقا بازی کنه!

بابا من الان توی BFBC2 دارم با سرور های ترکیه و آلمان بهتر از دبی و عررربستاان پینگ می گیرم !
اصلا یه چیــــــز عجیــــــبیه !
به قول داداشم آدم کف می کنه اسیــــــــدی !

تو سرورای آلمان بازی نکردم تا حالا ولی کلا با سرورای ترکیه ای موافقم خیلی خفنن !! BO هم که حتما تو ترکیه قراره سرور داشته باشه... ! :d

حرف دل ما رو زدی:-s

جدیدا عجیب ریختن تو بخش PC ...عجیب#:-s

چی بود آخه؟
حال آدم گرفته میشه وقتی نتونه تو یه سرور فقط با رفقا بازی کنه!

چاره ای نیست فعلا باید بسازیم باهاشون! ;)
کلا بحثمون در مورد خوب بودن پینگش بود وگرنه مشکلاتش که بماند... :d
امیدوارم bo واسه کیک کردن vote داشته باشه!
طرف توی mw2 میمومد چیت میزد تازه چیزی هم بهش میگفتیم شروع میکرد به فحش دادن و هر هر خندیدن واسه اینکه نمیتونیم vote بدیم کیکش کنیم!

اَه.....

/QUOTE]
برادر من اینجا هر کسی نظر میده pc گیمره که میاد تو این بخش وگرنه خو ادم میره تو بخش xbox این رو میگه همه هم حال میکنن میگن دمت گرم درسته و از این حرفا ولی خداییش حقیقت چیه؟
ادم نمیتونه از اون کنسول خسته مایکرو هم چشم پوشی کنه دیگه هر چی عنوانه خوبه برداشته....برای بازی سازا هم به صرفه تر بازی رو کنسول دادنه دیگه چقدر از بازیها تاخیر خوردن....
در کل
i don n00b.
یعنی هیچکس نیست هر کی نظرش رو میگه بیشترم این کاره هستن.
منم ناظم ویدیو گیمرز بودم.شما هم کم اشتباه نکردی اخطار داری

اَه.....

/QUOTE]
برادر من اینجا هر کسی نظر میده pc گیمره که میاد تو این بخش وگرنه خو ادم میره تو بخش xbox این رو میگه همه هم حال میکنن میگن دمت گرم درسته و از این حرفا ولی خداییش حقیقت چیه؟
ادم نمیتونه از اون کنسول خسته مایکرو هم چشم پوشی کنه دیگه هر چی عنوانه خوبه برداشته....برای بازی سازا هم به صرفه تر بازی رو کنسول دادنه دیگه چقدر از بازیها تاخیر خوردن....
در کل
i don n00b.
یعنی هیچکس نیست هر کی نظرش رو میگه بیشترم این کاره هستن.
منم ناظم ویدیو گیمرز بودم.شما هم کم اشتباه نکردی اخطار داری
من فقط یه نکته گرامری بگم
I dont noob
این غلطه:))>:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or