وای!
Mw3 کجاش یک فاجعه بود?
یعنی واقعا از دید شما mw3 یک فاجعه بود?
آقا بازی بخش ه آنلاینش مجانیه؟ آنلاین پس اینا که نمیخواد؟
البته من فک نکنم اونجایی که من ازش میگیرم هنوز عرضه کرده باشه! (اونجا برنرمکس رو خیلی عرزون میده)
دوست عزیز ایم حرفو نزن مدال باید لقب ناامید کننده ترین بازی سال رو بگیره...من 5 دقیقه شو بازی کردم انقدر گرافیک و گیم بلی افتضاحی داشت دیگه سراغش نرفتم اصلا...cod رو اصلا با هیچ بازی دیگه ای نمیشه مقایسه کرد اصلا بحثش جداست....بازی ای که هر ساله با اومدنش صنعت گیم رو یک قدم جلو میبره و انتظار گیمرها رو بالا میبره نسبت به سال قبل...cod دیگه بعد از نسخه 4 دیگه مسیر موفق خودشو بیدا کرد و هر شماره ش داره رکورد همه چی رو میزنه...بعدش از قبل و از تریلر ها هیچ رو نمیشه قضاوت کرد یه مثال میزنم...bf3 که قبلش اون همه همهمه میکردن که شاهکاره و کار cod دیگه تمومه و... ولی وقتی اومد گیم بلی اون یک دهم مدرن 3 هم نبود واصلا قابل مقایسه نبودن....اصلا هیییییچ شوتری رو نمیشه با cod حتی رقابت هم داد!سلام دوستان هیچ سوئ تفاهمی نشه
واقعا بازی اصلا تخریب پذیری نداره ،گرافیک بازی اصلا به پای مدال نمیرسه ومدال وهالو وکالف هم اصلا گرافیک ندارند تا به فار کرای 3 برسه حقیقتو میگم
بهترین شوتر سال 2012 از همه نطر فقط وفقط فار کرای 3 با توجه به تریلر ها وعکس های که دیدم واقعا عالی حتی خودتون می دونید ولی می ترسید که بگید
call of duty bo از نظر داستانی فوق العاده بود call of duty bo از همه نظر از mw3 بهتر بود جز گرافیک. بازی هایی که treyarch می سازه از بازی هایی که infinity ward می سازه خیلی بهتره چون تمام افراد این تیم هنوز در کنار هم هستند ولی افراد اصلی تیم infinity ward سر جریان call of duty mw2 از این تیم جداشده و نتیجه اون به فاجعه mw3 ختم شد. امیدوارم treyarch با بازی bo2 طرفداران رو راضی کنه امیدوارم بخش داستانی bo2 مثل bo باشه.
بله، انگار mw3 یه dlc بود داستان: تقریباً تکراری. گرافیک: بدون تغییر گیم پلی: بدون نوآوری شما اگر mw2 رو با mw مقایسه کنید انوقت پیشرفتی که mw2 در برابر mw داشت خیلی بیشتر از پیشرفت mw3 در برابر mw2 است. در ضمن نمره متای کاربران برای بازی mw3 خود نشان دهنده عمق فاجعه است. من خودم فن call هستم قسم می خورم هنوز mw3 رو تموم نکردم.
بازی لیک شد! :d
مورد انتظار ترین بازی عمرم اومد!
باورم نمیشه! وااای بخش زامبی.....فقط بخش زامبی هزاران ساعت وقت میبره.!(ببخشید اگه جو گیر شدم!:d)