Multi Platform Call of Duty: Black Ops 7

سازنده
Treyarch , Raven Software
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

call.png

call copyzz.png
نقد و نمرات Call of Duty: Black Ops 7
بازی Call of Duty: Black Ops 7، از Treyarch و Raven Software پیچیده ترین نسخه‌ سری Black Ops را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورند. این بازی نخستین سری Black Ops است، که به‌ صورت پی‌ در پی در این مجموعه منتشر می‌ شود و بیش از ۴۰ سال پس از رویدادهای Black Ops 6 جریان دارد. سال ۲۰۳۵ است و جهان در آستانه‌ فروپاشی قرار دارد؛ در پی وقایع Black Ops 2 و Black Ops 6، دنیا گرفتار درگیری‌ های خشونت‌ آمیز و جنگ روانی شده است. در این میان، دیوید میسون و تیمش با بهره‌گیری از فناوری‌ های پیشرفته باید با دشمنی فریب‌ کار مقابله کنند؛ دشمنی که بیش از هر چیز، ترس را به سلاحی مرگبار تبدیل کرده است.

ss_616fad705ac215b0ed802003b62ebd1f78332610.1920x1080.jpg ss_e11c510bf9237f904cd6801ace3ee39567cd8a7a.1920x1080.jpg ss_aab084af291d7fbe0c8406800ab934f1acb7bd22.1920x1080.jpg
ss_fac6871b271917a3a1f667fbb134dbbf7ca0167d.1920x1080.jpg ss_666ba421906546055431b1b4c4cda85140ad1a3b.1920x1080.jpg
تریلر رونمایی از بخش داستانی
توضیح سازندگان درباره بخش داستانی
تریلر رونمایی از بخش Zombies
تریلر رونمایی از بخش چند نفره

اولین تریلر بازی:

آخرین ویرایش:
سلام
به یه مشکلی برخوردم،بازی رو نسخه gamepass دارم و وقتی آپدیتش کردم حدودا حجم بازی 170 گیگ شده و فقط black ops 7 رو نصب دارم ولی توی خود فایل منیج بازی زده 137 گیگ،سری های قبل که آپدیت میکردم بعد از انجام آپدیت فضا آزد میشد ولی اینسری فضایی آزاد نشد،خواستم بدونم این 170 گیگ درسته یا اینکه فایلهای موقتش پاک نشدنه.

از این به بعد نسخه های Modern Warfare یا Black Ops پشت سرهم عرضه نمیشن.
همچنین گفتن که میدونن نتونستن انتظارات رو برآورده کنن و حالا بیشتر به حرف طرفداران گوش میدن و سعی میکنن هر سال تجربه منحصر به فردی رو ارائه بدن.
1765339294061.png
بلک آپس 7 به صورت کلی عملکرد ضعیف تری رو نسبت به چند نسخه قبل داشته ، اما همچنان دست بالاتر رو نسبت به رقبا داره.
1765339419532.png
هفته آینده یک Free trial خواهند گذاشت:
1765339519746.png
آینده فرنچایز در دو سال آینده :
>>نسخه جدید مدرن وارفر در سال 2026
>>نسخه کاملا جدید از Call of duty که توسط Sledgehammer در حال ساخت هست.​

آخرین ویرایش:
از این به بعد نسخه های Modern Warfare یا Black Ops پشت سرهم عرضه نمیشن.
همچنین گفتن که میدونن نتونستن انتظارات رو برآورده کنن و حالا بیشتر به حرف طرفداران گوش میدن و سعی میکنن هر سال تجربه منحصر به فردی رو ارائه بدن.
View attachment 403592
بلک آپس 7 به صورت کلی عملکرد ضعیف تری رو نسبت به چند نسخه قبل داشته ، اما همچنان دست بالاتر رو نسبت به رقبا داره.
View attachment 403594
هفته آینده یک Free trial خواهند گذاشت:
View attachment 403595
آینده فرنچایز در دو سال آینده :
>>نسخه جدید مدرن وارفر در سال 2026
>>نسخه کاملا جدید از Call of duty که توسط Sledgehammer در حال ساخت هست.​
2027 هم گویا یه بازی غیر Black Ops از Treyarch
فکر کنم همه اینا به خاطر گندکاری Cold War و به هم ریختن برنامه Treyarch بود و الان که با این دنباله ها دو سال اضافه دادن به استودیو ها قراره برگردن به روال قبل. فقط امیدوارم مثل سری های غیر BO و MW نسل ۸ گیمر ها گیر الکی ندن به Sledgehammer :دی

• Like
Reactions: prop
من جای اکتی بودم استودیوی زباله ساز Sledgehammer کلا تعطیل می کردم اینا تو هیچ چی استعداد ندارن نه کمپین خوب می سازن نه مولتی درست درمون
مولتی ونگارد رو من یک سال بازی کردم خوب بود به خوبی ازش یاد میکنم

دقیقا اشتباه کردن و متاسفانه افتاد سر بلک اپس ۷ که واقعا بازی خوبیه(به جز کمپین)
کافی بود بلک اپس ۷ یه بازی ۳۰-۴۰ دلاری بدون کمپین باشه همین.
اینکه کاد هر سال میاد با این پشتیبانی سنگین واقعا طاقت فرسا هست.
اکتی باید هر ۲ سال یه شماره جدید بده، مثلا اگه مدرن ۴ سال دیگه میاد ۲۰۲۷ باید یه ریمستر/ریمیک کلاسیک با قیمت خیلی پایین تر عرضه کنند.
از الانم باید گوش اون iw بپیچونند که با همین فرمول درست مولتی رو ادامه بده. منتها پیشبینی من این هست که مدرن ۴ کمپین خوبی داره، مولتی افتضاحی داره عموم مردم هم چون کمپین خوبی داره میگن بازی خوبیه و نمره های خوبی هم میگیره.
به هر حال من که از مدرن ۴ از الان بریدم و فقط امیدم به بخش Dmz هست 😁

• Like
Reactions: irainianA
از الانم باید گوش اون iw بپیچونند که با همین فرمول درست مولتی رو ادامه بده. منتها پیشبینی من این هست که مدرن ۴ کمپین خوبی داره، مولتی افتضاحی داره عموم مردم هم چون کمپین خوبی داره میگن بازی خوبیه و نمره های خوبی هم میگیره.
به هر حال من که از مدرن ۴ از الان بریدم و فقط امیدم به بخش Dmz هست 😁
اون که چندین ساله معلومه
چرا به آینده نگاه کنیم همین BO6 از سیزن ۲-۳ به بعدش رسما آب قطع بود ولی چون کمپین خوبی داشت هنوز‌ میگن بازی خوبیه :دی یا ریبوت های MW1 و 2 که گیم پلیشون حال به هم زنه ولی چون کمپینشون setpiece خفن داره به چشم نمیاد :دی
----
الانم کامیونیتی مولتی پلیر بعد از این بیانیه همه از ترس تکرار حماسه MWII دارن داد و هوار میکنن :دی

• Like
Reactions: prop
من جای اکتی بودم استودیوی زباله ساز Sledgehammer کلا تعطیل می کردم اینا تو هیچ چی استعداد ندارن نه کمپین خوب می سازن نه مولتی درست درمون
مولتی MW3 ، بهترین مولتی از نظر کانتنت و مپ و بالانس بعد از ۲۰۱۹ بود.
LOL :D
اونی که باید تعطیل بشه treyarch زبالست.

• Like
Reactions: AmirPh78 and AM!R
فکر کنم همه اینا به خاطر گندکاری Cold War و به هم ریختن برنامه Treyarch بود و الان که با این دنباله ها دو سال اضافه دادن به استودیو ها قراره برگردن به روال قبل. فقط امیدوارم مثل سری های غیر BO و MW نسل ۸ گیمر ها گیر الکی ندن به Sledgehammer :دی
انقد به این کلد وار بدبخت هیت ندید. من به شخصه تعصب کمیپنشو میکشم و بنظرم بهترین کمپین کالاف تو نسل 8 و 9 بوده :D . فکر کنم اون زمان اسلج همر و ریون قرار بود یک کالاف با موضوع جنگ ویتنام بسازن و به جای کلد وار قرار بود اون عرضه شه. ولی یک سال و نیم مونده به عرضه، پروژه کنسل شد و اکتیویژن، تریارک مجبور کرد بره توی اون مدت زمان محدود کلد وار بسازه. ازونطرفم باعث شد کلی از کانتنت های بلک 4 کنسل شه و فکر کنم یکی از دلایلی که بلاندل(کارگردان مپ های زامبی) هم گذاشت رفت همین قضایا بود

• Like
Reactions: NaViiDii
انقد به این کلد وار بدبخت هیت ندید. من به شخصه تعصب کمیپنشو میکشم و بنظرم بهترین کمپین کالاف تو نسل 8 و 9 بوده :D . فکر کنم اون زمان اسلج همر و ریون قرار بود یک کالاف با موضوع جنگ ویتنام بسازن و به جای کلد وار قرار بود اون عرضه شه. ولی یک سال و نیم مونده به عرضه، پروژه کنسل شد و اکتیویژن، تریارک مجبور کرد بره توی اون مدت زمان محدود کلد وار بسازه. ازونطرفم باعث شد کلی از کانتنت های بلک 4 کنسل شه و فکر کنم یکی از دلایلی که بلاندل(کارگردان مپ های زامبی) هم گذاشت رفت همین قضایا بود
به خود بازی کاری ندارم ولی این که Treyach خیلی دستپاچه و سریع بازی رو ساخت و گند خورد به برنامه های اصلیش فکته :D

• Like
Reactions: Price_One

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or