Multi Platform Call of Duty: Black Ops 7

سازنده
Treyarch , Raven Software
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

call.png
call copyzz.png
نقد و نمرات Call of Duty: Black Ops 7
بازی Call of Duty: Black Ops 7، از Treyarch و Raven Software پیچیده ترین نسخه‌ سری Black Ops را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورند. این بازی نخستین سری Black Ops است، که به‌ صورت پی‌ در پی در این مجموعه منتشر می‌ شود و بیش از ۴۰ سال پس از رویدادهای Black Ops 6 جریان دارد. سال ۲۰۳۵ است و جهان در آستانه‌ فروپاشی قرار دارد؛ در پی وقایع Black Ops 2 و Black Ops 6، دنیا گرفتار درگیری‌ های خشونت‌ آمیز و جنگ روانی شده است. در این میان، دیوید میسون و تیمش با بهره‌گیری از فناوری‌ های پیشرفته باید با دشمنی فریب‌ کار مقابله کنند؛ دشمنی که بیش از هر چیز، ترس را به سلاحی مرگبار تبدیل کرده است.

ss_616fad705ac215b0ed802003b62ebd1f78332610.1920x1080.jpg ss_e11c510bf9237f904cd6801ace3ee39567cd8a7a.1920x1080.jpg ss_aab084af291d7fbe0c8406800ab934f1acb7bd22.1920x1080.jpg
ss_fac6871b271917a3a1f667fbb134dbbf7ca0167d.1920x1080.jpg ss_666ba421906546055431b1b4c4cda85140ad1a3b.1920x1080.jpg
تریلر رونمایی از بخش داستانی
توضیح سازندگان درباره بخش داستانی
تریلر رونمایی از بخش Zombies
تریلر رونمایی از بخش چند نفره

اولین تریلر بازی:

آخرین ویرایش:
آقا من واقعا تصمیم گرفته بودم به هیچ وجه امسال دیگه COD نخرم، که میشد واسه اولین بار بعد از COD 4. کلا هیچ ویدیویی نگاه نکردم، اخبار رو دنبال نکردم و حتی بتا هم بازی نکردم.
دلیل اصلیش هم وجود SBMM ظالمانه بود که تمام لذت بازی کردن رو ازم میگرفت

حالا دیدم که مثه اینکه داره گولمون میزنه اکتی جون و گفته Open Matchmaking داریم امسال و از اون Matchmaking جهنمی خبری نیست، من دوباره دارم خر میشم :D
به نظرتون چقد احتمال داره بعد یکی دو ماه که خوب فروش اولیه رو انجام داد خیلی سوسکی دوباره SBMM رو برگردونه؟

خلاصه فعلا با BF6 سرگرمم ولی کرم شوتر Arcadeـی که دارم رو هیچی مثل COD نمیخوابونه متاسفانه!

آخرین ویرایش:
آقا من واقعا تصمیم گرفته بودم به هیچ وجه امسال دیگه COD نخرم، که میشد واسه اولین بار بعد از COD 4. کلا هیچ ویدیویی نگاه نکردم، اخبار رو دنبال نکردم و حتی بتا هم بازی نکردم.

حالا دیدم که مثه اینکه داره گولمون میزنه اکتی جون و گفته Open Matchmaking داریم امثال و از اون Matchmaking جهنمی خبری نیست، من دوباره دارم خر میشم :D
به نظرتون چقد احتمال داره بعد یکی دو ماه که خوب فروش اولیه رو انجام داد خیلی سوسکی دوباره SBMM رو برگردونه؟

خلاصه فعلا با BF6 سرگرمم ولی کرم شوتر Arcadeـی که دارم رو هیچی مثل COD نمیخوابونه متاسفانه!

حالا یک ماه مونده تا انتشار بازی. فعلا با بتل ۶ صفا کن تا BO7 فرا برسه :D
بعدشم به نظرت میتونی کالاف رو ندید بگیری؟ دیگه بخشی از زندگیت شده. بد به دلت راه نده :D

حالا دیدم که مثه اینکه داره گولمون میزنه اکتی جون و گفته Open Matchmaking داریم امثال و از اون Matchmaking جهنمی خبری نیست، من دوباره دارم خر میشم :D

کلا یه گیم مود جداست، هر کی دلش خواست میره تو مود SBMM هر کی هم نخواست میره اون یکی

منم‌‌ هیچی برام‌ کالاف نمیشه ، حتی بتل هم مپ های کوچیک و درگیری های نزدیکش رو بیشتر حال میکنم ،
ولی با این سبک خیلی مدرن و گجت های عجیب غریب و بپر بپرش حال نمیکنم ، با MW2019 خیلی حال کردیم‌، ونگارد هم بخاطر تم جنگ جهانیش دوست دارم .

• Like
Reactions: prop
کالاف هرچیزش بد باشه توی خاورمیانه سرورهاش شلوغه برعکس بتلفیلد که باید چراغ قوه بندازی کسیو پیدا کنی :))
یه سوال پریلودش برای ایکس باکس کی میاد .این همه پول گیم پس دادیم یه استفاده هم بکنیم
یک کاربر نوعی : نه اقا مصطفی گیم پس گرون شد اعتراضی نکردی
من : والا به بهرام گفتم اعتراض منو برسونه الانم ایمیل میدم به امی هود اعتراض خودمو از این مسئله ابراز میکنم :))

کالاف هرچیزش بد باشه توی خاورمیانه سرورهاش شلوغه برعکس بتلفیلد که باید چراغ قوه بندازی کسیو پیدا کنی :))
یه سوال پریلودش برای ایکس باکس کی میاد .این همه پول گیم پس دادیم یه استفاده هم بکنیم
یک کاربر نوعی : نه اقا مصطفی گیم پس گرون شد اعتراضی نکردی
من : والا به بهرام گفتم اعتراض منو برسونه الانم ایمیل میدم به امی هود اعتراض خودمو از این مسئله ابراز میکنم :))
خوبی اصلی COD اینه که مچ میکینگ عقلش میرسه اگر مچ در زمان مناسب پیدا نشد سقف پینگ قابل قبول رو بالا میبره تا بالاخره یه سرور پیدا بشه یعنی حتی اگر به هر دلیل سرور خاورمیانه بازی پیدا نکرد بالاخره تهش میندازه اروپا
پریلودش هم احتمالا ماه دیگه حدود یه هفته قبل از لانچ میاد

آخرین ویرایش:
دقیقا دوستمون درست اشاره کرد
شعورش میرسه که اگر توی خاورمیانه پیدا نکرد(که اکثر اوقات پیدا می‌کنه)
بره توی اروپا سرچ کنه
قدیمیا یادشونه کالاف هاستی بود و اکثر اوقات نمیشد بازی کرد
بعد که دیگه سرور اضافه کرد خداییش درست حسابی اضافه کرد

دقیقا دوستمون درست اشاره کرد
شعورش میرسه که اگر توی خاورمیانه پیدا نکرد(که اکثر اوقات پیدا می‌کنه)
بره توی اروپا سرچ کنه
قدیمیا یادشونه کالاف هاستی بود و اکثر اوقات نمیشد بازی کرد
بعد که دیگه سرور اضافه کرد خداییش درست حسابی اضافه کرد
اون موقع ها رو پی سی یا میشد سرور هاست کرد یا با ماد Teknogods و غیره سرور هاست میکردن، الانم یه ماد هست برای Black Ops های قدیمی به اسم Plutonium

خوبی اصلی COD اینه که مچ میکینگ عقلش میرسه اگر مچ در زمان مناسب پیدا نشد سقف پینگ قابل قبول رو بالا میبره تا بالاخره یه سرور پیدا بشه یعنی حتی اگر به هر دلیل سرور خاورمیانه بازی پیدا نکرد بالاخره تهش میندازه اروپا
پریلودش هم احتمالا ماه دیگه حدود یه هفته قبل از لانچ میاد
یه مسئله ی دیگه هست اینه این ea خیلی پدر سوخته ست یعنی خدا نکنه بفهمه پرو هستی میره از زیر خاک قویترین و دهن سرویس و پدر سوخته ترین حریف ها رو میندازه جلوت و مچ میکینگ خیلی نامردی داره قطعا توی بتلفیلد هم اینو بکار میبره (توی فیفا که خوراکشه ) کالاف بعید میدونم همچین مچ میکینگی داشته باشه .چون ea کلا دنبال اینه به کژوال بها بده و پرو رو بُکشه .

یه مسئله ی دیگه هست اینه این ea خیلی پدر سوخته ست یعنی خدا نکنه بفهمه پرو هستی میره از زیر خاک قویترین و دهن سرویس و پدر سوخته ترین حریف ها رو میندازه جلوت و مچ میکینگ خیلی نامردی داره قطعا توی بتلفیلد هم اینو بکار میبره (توی فیفا که خوراکشه ) کالاف بعید میدونم همچین مچ میکینگی داشته باشه .چون ea کلا دنبال اینه به کژوال بها بده و پرو رو بُکشه .
COD هم همینه منتهی برای اینکه برابری رعایت بشه کاری میکنن هر دو طرف قضیه رو خوب تجربه کنی یعنی یکی دو بار از پلیر خیلی وحشی بخوری یهو از اونور بوم میفته سرور رو پر از نوب میکنه که تو هم یکی دو دست راحت بزنی بعد دوباره از اون یکی ور بوم میفته :))

• Like
Reactions: prop and DM.JAGUAR
COD هم همینه منتهی برای اینکه برابری رعایت بشه کاری میکنن هر دو طرف قضیه رو خوب تجربه کنی یعنی یکی دو بار از پلیر خیلی وحشی بخوری یهو از اونور بوم میفته سرور رو پر از نوب میکنه که تو هم یکی دو دست راحت بزنی بعد دوباره از اون یکی ور بوم میفته :))
من حقیقتش کالاف قبلی رو میزدم عین فیفا شده بود همش پرو مینداخت شاید بخاطر aimم هست که اوتوماتیک رو هده (اقا مصطفی هینت بانو نادیا رو که گوش نمیکنی چقدر میگه رو گردن و سینه aim بگیر :)) )

• Smile
Reactions: MyJinx and Big Band

Attachments

• Screenshot 2025-10-15 072139.png
    Screenshot 2025-10-15 072139.png
    85.3 KB · مشاهده: 14
  • Screenshot 2025-10-15 072131.png
    Screenshot 2025-10-15 072131.png
    107.1 KB · مشاهده: 13
  • Screenshot 2025-10-15 071921.png
    Screenshot 2025-10-15 071921.png
    31.8 KB · مشاهده: 10