Multi Platform Call of Duty: Black Ops 7

سازنده
Treyarch , Raven Software
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

call.png
call copyzz.png
نقد و نمرات Call of Duty: Black Ops 7
بازی Call of Duty: Black Ops 7، از Treyarch و Raven Software پیچیده ترین نسخه‌ سری Black Ops را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورند. این بازی نخستین سری Black Ops است، که به‌ صورت پی‌ در پی در این مجموعه منتشر می‌ شود و بیش از ۴۰ سال پس از رویدادهای Black Ops 6 جریان دارد. سال ۲۰۳۵ است و جهان در آستانه‌ فروپاشی قرار دارد؛ در پی وقایع Black Ops 2 و Black Ops 6، دنیا گرفتار درگیری‌ های خشونت‌ آمیز و جنگ روانی شده است. در این میان، دیوید میسون و تیمش با بهره‌گیری از فناوری‌ های پیشرفته باید با دشمنی فریب‌ کار مقابله کنند؛ دشمنی که بیش از هر چیز، ترس را به سلاحی مرگبار تبدیل کرده است.

ss_616fad705ac215b0ed802003b62ebd1f78332610.1920x1080.jpg ss_e11c510bf9237f904cd6801ace3ee39567cd8a7a.1920x1080.jpg ss_aab084af291d7fbe0c8406800ab934f1acb7bd22.1920x1080.jpg
ss_fac6871b271917a3a1f667fbb134dbbf7ca0167d.1920x1080.jpg ss_666ba421906546055431b1b4c4cda85140ad1a3b.1920x1080.jpg
تریلر رونمایی از بخش داستانی
توضیح سازندگان درباره بخش داستانی
تریلر رونمایی از بخش Zombies
تریلر رونمایی از بخش چند نفره

اولین تریلر بازی:

آخرین ویرایش:
من اصلا مالتی COD رو بازی نمیکنم بنابراین نظری ندارم..

اما اینکه به خاطرات خوبم از سری رحم نمیکنن ناراحتم میکنه.
BO1و2 برام از بهترین نسخه های سری بودن. ۲ که اصلا تنها نسخه ای هست که بیش از یکبار تموش کردم.
این بازی کوچکترین شباهتی به اون BLACK OPS شاهکار نداره. همه چیزش قلابی و سوء استفاده گرانه بنظر میاد. حتی Reznovش هم (که خدا میدونه به چه بهونه ای پاشو کشیدن وسط), شبیه یه دلقک فیکه.

واقعا کسی هست دیگه برای کالاف هایپ بشه؟ هر سال یه بازی به شدت mid میدن این یکی که تریلرش هم افتضاح بود. این نسخه هم مثل همیشه فروش میکنه ملت میرن با جنگ با ربات ها و بپر بپر سوپرهیرویی حال میکنن ولی خب در کل این فرنچایز از لحاظ چیزی که قبلا بود و به قول یکی از دوستان روح سری دیگه به فنا رفته و ارزش دنبال کردن نداره.
بلک اپس ۲ کجا این شت شوهای جدیدشون کجا.
شاید باورت نشه اما‌ من یادمه جمله به جمله همین پستت رو هم‌ یک سری از دوستان توی همین forum درباره همون bo2 زدن و تک تک COD هایی که تا‌ امروز ساخته و عرضه شده.

شاید باورت نشه اما‌ من یادمه جمله به جمله همین پستت رو هم‌ یک سری از دوستان توی همین forum درباره همون bo2 زدن و تک تک COD هایی که تا‌ امروز ساخته و عرضه شده.
سر بلک اپس ۲ تو همین فروم روز معرفی بازی رو با دئوس اکس مقایسه میکردن و از همون روز بازی اشغال خطاب میشد. الان شده برگردیم زمان بلک اپس ۲:-j درحالی که بازی دقیقا ارت استایل و رنگبندی ۲ رو داره.

• Like
Reactions: RoCoCo and Big Band
من با هیچی کار ندارم اصن میگیم همه چی سری درسته بازی ها شاهکار مخاطبا راضی دیگه همه چی گل و بلبل من که فقط میخوام کمپین بزنم چرا باید ۷۰ ۸۰ گیگ هر سری دانلود کنم این مسخره بازی اکتیویژن با هیچ منطقی جور نیست فقط میخواد ملتو آزار بده چه کاریه اخه

آخه بدبختیشم اینه که اینایی که فکر میکنن COD4 یه چیز خاصی بود متوجه نیستن اصلا دوره زمونه یه جور دیگه ای بود و مشکلات بازی ها به خاطر فراگیر نبودن شبکه های اجتماعی بولد نمیشدن. به خدا همون COD 4 هم بیاد تو این دوره زمونه که حتی تو اینستا و تیک تاک هم بری از سیر تا پیاز متای بازی رو یاد میدن همه حالشون به هم میخوره از بازی چون اون چیزایی که یه تعداد کمی میدونستن و همه فکر میکردن وای فلانی چقدر خفنه در دسترس عموم قرار میگیره
COD های قدیمی از بس آنبالانس و کژوال بودن که تورنومنت هاش رو روی ورژن ماد شده (Promod) بازی میکردن :دی
تمام جذابیت COD4 همون Promod بود خب.
خودش که خیلی ناقص بود.

این بازی از زمان انتشار پرومود تا چند سال بعدش عملا رقیب مستقیم CS بود و تو کل دنیا کلی پلیر داشت.
تو همین ایران هم کمیونیتی خیلی بزرگی داشت که تو چندین سرور اختصاصی داشتیم ، حتی با ترکها ، آلمانیها و... مچ میزاشتیم.
پلیرها و تیمهای خیلی خوبی هم داشتیم.
حیف که اکتیویژن اون پتانسیل عالی رو نادیده گرفت.

من با هیچی کار ندارم اصن میگیم همه چی سری درسته بازی ها شاهکار مخاطبا راضی دیگه همه چی گل و بلبل من که فقط میخوام کمپین بزنم چرا باید ۷۰ ۸۰ گیگ هر سری دانلود کنم این مسخره بازی اکتیویژن با هیچ منطقی جور نیست فقط میخواد ملتو آزار بده چه کاریه اخه
اتفاقا یادمه کالاف قبلی میتونستی انتخاب کنی کدوم بخش رو فقط دان کنی .روی ایکس باکس حداقل اینجوری بود

IMG_20250826_223403_733.jpg

پیش فروش نسخه Call of Duty: Black Ops 7 Vault Edition از پیش فروش Battlefield 6 پیشی گرفت

پیش فروش نسخه والت کال‌اف‌دیوتی در استور پلی استیشن حالا از نسخه فانتوم Batllefield 6 پیشی گرفته و جایگاه 6م بیشترین بازی های پیش فروش شده را ازان خود کرده.

همچنین در میان بازی های پیش فروش شده، Metal Gear Solid: Delta امروز به جایگاه چهارم رسیده است.

View attachment 390316

پیش فروش نسخه Call of Duty: Black Ops 7 Vault Edition از پیش فروش Battlefield 6 پیشی گرفت

پیش فروش نسخه والت کال‌اف‌دیوتی در استور پلی استیشن حالا از نسخه فانتوم Batllefield 6 پیشی گرفته و جایگاه 6م بیشترین بازی های پیش فروش شده را ازان خود کرده.

همچنین در میان بازی های پیش فروش شده، Metal Gear Solid: Delta امروز به جایگاه چهارم رسیده است.
من که کوتاه نمیام. امسال بخر نیستم

• Smile
Reactions: ultimate team 2
واقعا خودشون هم میدونند این اسکین ها چه افتضاحی بود. مخصوصا این فصل که همه شون احمقانه بودند.
این اسکین های بیویس و باتهد چی بودن اخه یا اون امریکن دد.
حتی این اسکین‌های پیشخرید هم خیلی ضایع است.

وجود بتلفیلد ۶ هم حتی با کوچکترین درصد تهدید بازم خوبه.

این اکانت GhostOfHope اشاراتی به مدرن ۴ داشته. از کمپین و DMZ تعریف کرده و خب همین برای من کافیه 😁
یه سری لیکهای دیگه از بخش مولتی شده ولی خب خیلی قابل تایید نیست.
جذابترین بخش مدرن ۲ برای من فقط dmz بود.

View attachment 390629
پارامونت به دنبال امتیاز ساخت فیلم کاد.

بنظر من تیم ساخت فیلم اکسترکشن یا جان ویک به خوبی از پس این پروژه برمیاد.
کریس همسورث برای نقش الکس عالیه.
الکس که خودش بازیگر داره :دی
از این لحاظ کارشون خیلی راحته چون همه بازیگرا از پیش جور شدن :دی

• Like
Reactions: prop
الکس که خودش بازیگر داره :دی
از این لحاظ کارشون خیلی راحته چون همه بازیگرا از پیش جور شدن :دی
اونکه بله :D بین بازیگرهای مدرن وارفر فقط پرایس با الخاندرو رو میشه نگه داشت :D. برای بلک اپس میسون که ماشالا به بازیگرش اگه اواتار رو ول کنه بالاخره:D ولی برای بقیه چندتا ستاره اکشن بیارن دیگه:D
مثلا جو برنتال برای Soap عالیه ولی حیف بریتیش نیست.
یه یونیورس باید بسازن براش که چندتا زمان رو پوشش بده، جننگ جهانی دو ،جنگ سرد، دوره مدرن و حال و اینده. خوب اگه ادم بالاسر پروژه برای مدیریت بزارن عالی میشه.
یه چندتا اسپین اف زامبی هم میشه ازش دراورد :D

• Like
Reactions: ps34
خبر خوب راجع به دیتا بازی :
با اومدن اپدیت ریلود سیزن ۵ که یا همین هفته میاد یا هفته بعدش ، حجم دیتا بازی از 127 گیگ میشه کمتر از 26 گیگ.
یعنی COD HQ بیس بازی خالی میشه از تمامی عناوین بلک اپس ۶ ، مدرن ۳ و ۲ و همچنین وارزون.
هرکس هر بخشی را بازی میخواست کنه باید پکش را جداگانه دانلود کنه و هیچ اجباری دیگه بازی براتون نمیزاره.
این خبر بهترین خبر برای تجربه افرادی هست که میخوان بتای رایگان بلک اپس 7 را از تاریخ ۱۳ تا ۱۶ مهر تجربه کنند و دیگه نیازی به دانلود آنچنان حجیمی ندارن.
یدونه 26 گیگ بیس رو میگیرن با یدونه پک بتا بلک اپس ۷

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or