Multi Platform Call of Duty: Black Ops 7

سازنده
Treyarch , Raven Software
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

call.png
call copyzz.png
نقد و نمرات Call of Duty: Black Ops 7
بازی Call of Duty: Black Ops 7، از Treyarch و Raven Software پیچیده ترین نسخه‌ سری Black Ops را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورند. این بازی نخستین سری Black Ops است، که به‌ صورت پی‌ در پی در این مجموعه منتشر می‌ شود و بیش از ۴۰ سال پس از رویدادهای Black Ops 6 جریان دارد. سال ۲۰۳۵ است و جهان در آستانه‌ فروپاشی قرار دارد؛ در پی وقایع Black Ops 2 و Black Ops 6، دنیا گرفتار درگیری‌ های خشونت‌ آمیز و جنگ روانی شده است. در این میان، دیوید میسون و تیمش با بهره‌گیری از فناوری‌ های پیشرفته باید با دشمنی فریب‌ کار مقابله کنند؛ دشمنی که بیش از هر چیز، ترس را به سلاحی مرگبار تبدیل کرده است.

ss_616fad705ac215b0ed802003b62ebd1f78332610.1920x1080.jpg ss_e11c510bf9237f904cd6801ace3ee39567cd8a7a.1920x1080.jpg ss_aab084af291d7fbe0c8406800ab934f1acb7bd22.1920x1080.jpg
ss_fac6871b271917a3a1f667fbb134dbbf7ca0167d.1920x1080.jpg ss_666ba421906546055431b1b4c4cda85140ad1a3b.1920x1080.jpg
تریلر رونمایی از بخش داستانی
توضیح سازندگان درباره بخش داستانی
تریلر رونمایی از بخش Zombies
تریلر رونمایی از بخش چند نفره

اولین تریلر بازی:

آخرین ویرایش:
امسالم ، مثل چندسال پیش که ونگارد و بتلفیلد ۲۰۴۲ همزمان شده بود ریلیزشون و همه میگفتن ۲۰۴۲ مثل تانک از ونگارد عبور میکنه اما این ونگارد بود که بتفیلد را پودر کرد ، احتمالا تاریخ دوباره تکرار میشه.
بتلفیلد ۶ یکسری مشکلات جدی داره.گرافیک نه چندان رضایت بخش ، مپ های کوچک ، تقلید گان پلی از مدرن ۲۰۱۹ و… .انچنان به ریشه هاش پایبند نبوده و دنبال تقلیده.
برای بلک اپس ۷ خیلی شایعه درست کرده بودن.گفتن همه مپ هاش ریمستر بلک اپس۲ اما دیشب معلوم شد ۱۶ تا مپ که فقط ۳ تاش ریمستر هست و بقیه جدیدن.تازه ۲ تا مپ بزرگ هم داره.
یا گفتن ۸۰ دلاره اما همون ۷۰ دلاره.
بنظرم اگر بلک اپس ۷ گان پلی خوبی ازش دربیان کلا کارو دراورده امسال هم.انتقاد به اسکین منم دارم ولی چاره ای نیست وقتی اینقدر مخاطب داره.
فردا شب که کنفرانس اغازین هست فکر کنم در حد یک تریلر ۲ دقیقه ای نشون بدن هیچ ولی پس فردا عصری نمایش مایکروسافت هست قطعا نمایشش مفصل تر خواهد بود.

ببین باید واقعیت رو ادم ببینه اتفاقا توهین نمیکنن به شعور پلیر و دقیق میدونن نسل جدید رو باید چیکار کنن که پول خرج کنه. پس این اسکینا رو کی میخره ؟ پس هر سال کیا دارن هر نسخه رو میخرن و رکورد فروش چندین میلیون نسخه قبلی رو میزنن ؟ مشکل کامیونیتی و نسل جدید گیمر‌ها هست. البته شایدم درست نباشه بگیم مشکل چون تفاوت از خواسته ها و علایق با نسلی که فقط برای وایب و سرگرمی بازی میکرد خیلی زیاد هست.
والا برای منه old school gamer هدشات کردن لاکپشت نینجا هیچ جذابیتی نداره
مشکل پول سازی به هر قیمتی هست که متاسفانه اکتیویژن فقط روی همون متمرکز شده
حتی به خودش زحمت ریدیزاین مپ نمیده و تو هر نسخه به جای ساخت مپ جدید برمیداره از نسخه قبل با تغییر اندک همون ها رو به نسخه جدید اضافه می کنه
گانینگ هم همونه صدا پا که کلا تعطیله پر از چیتر ی مپ وردنسک هم انداخته تنگش که چیترها توش عروسی می گیرن

در کل مفت هم بدن من بازی نمی کنم .
نسخه mw3 یعنی نسخه قبل آخرین نسخه ای بود که تهیه کردم و به شدت بورینگ بود نیابد تهیه میکردم .

۱. اخرین بار که کالاو ادونسد موومنت رو داشت نزدیک10 سال پیش بود با اینفینیت وارفر سال ۲۰۱۶.
۲. کسی نگفت همه راضین از اسکین ها. مشکل کالاو خیلی جدی تر از ۴ تا اسکین دلقک و سلبریتی هست.هسته گیم پلی بازی و دیزاین مشکلات بنیادی داره که به نظر میاد این نسخه قراره اینارو رفع کنن.
۳.به واسطه همین اسکین هاست که فصلی تقریبا ۶ تا مپ مجانی مولتی پلیر+ زامبی برا بلک اپس ۶ اومد. چیز پرفکتیه ؟ نه. ولی هیچ بازی مولتی پلیر شوتری ساپورت فصلی کالاو رو نداره.
اینکه شما فکر میکنی باید با فرمول ۲۰ سال پیش بیان جلو یه صرفا نظر شخصی شماست. ساپورت فصلی کالاو رو از یوبیسافت بگیر تا مایکروسافت با هیلیو اینفینیت/سونی و n تا استدیو دیگه سعی کردن نزدیکش بشن ولی عاقبت همشون تعطیل شدن استدیو و بسته شدن سرورهای بازی بود. حالا من ساپورت جداگانه وارزون و کات سین های داستانی و کلی ایونت داخل وارزون رو حساب نکردم.
دیگه دوره بازی۶۰ دلاری با مپ پک ۵۰ دلاری تموم شد.
واقعا وقتی همچین نظراتی میبینم حق میدم که صنعت بازی به اینجا رسیده
ساپورت از بازی که وظیفه اصلی سازنده است این وسط شده لطف به پلیرها؟؟
وقتی یه بازی رو سالانه با یه قیمت مشخص میفروشه وظیفه شه که ساپورت هم بکنه
مپ های جدیدی که اکثراً مورد پسند قرار نمیگیره و مجبوراً هر سال چندتا مپ از سری های قدیمی رو بچپونن تو گیم تا ملت بازی کنن؟
همیشه هم مورد غضب قرار میگیرن و ملت همون nucktown یا shipmentو بازی میکنن
اتفاقاً همین اسکین های مزخرف شکل و فوندانسیون شوتر هارو بهم ریخته
فعلا که میبینیم همین بتلفیلد ۶ اگر مشکلاتش رو حل کنه با همون فرمول ۲۰ سال پیش بازی موفقی میشه
یک صدم مبلغی که درآمد دارن رو اختصاص نمیدن به آنتی چیت درصورتیکه بازی های free2play آنتی چیت قوی تری دارن
اکتیویژن چندین ساله دیگه جای دفاع از این فرنچایز نزاشته

مقایسه تعداد مپ کالاف و بتل شوخیه. مپ های کالاف خیلی کوچیکن و اکثر مپ جدیداش نیومده فراموش میشن ملت میرن همون مپ قذیمی بازی میکنن فقط
بتل مپ هاش حتی تعداد لامپ ها اتاقا هم رصد میکنن پلیرا و ایراد میگیرن

از نظر فروش عمرا کالاف شکست بخوره ولی خب بتل فکر کنم به صورت کلی امسال توجه ها رو ببره سمت خودش بیشتر. کالاف فقط میفروشه چون بین اقشار عادی جامعه معروف تره ایپیش و کیفیتش اصلا مهم نیست براشون

والا برای منه old school gamer هدشات کردن لاکپشت نینجا هیچ جذابیتی نداره
مشکل پول سازی به هر قیمتی هست که متاسفانه اکتیویژن فقط روی همون متمرکز شده
حتی به خودش زحمت ریدیزاین مپ نمیده و تو هر نسخه به جای ساخت مپ جدید برمیداره از نسخه قبل با تغییر اندک همون ها رو به نسخه جدید اضافه می کنه
گانینگ هم همونه صدا پا که کلا تعطیله پر از چیتر ی مپ وردنسک هم انداخته تنگش که چیترها توش عروسی می گیرن

در کل مفت هم بدن من بازی نمی کنم .
نسخه mw3 یعنی نسخه قبل آخرین نسخه ای بود که تهیه کردم و به شدت بورینگ بود نیابد تهیه میکردم .
من که موافقم ولی من و شما رو اصلا جزو مخاطبین اصلی حساب نمیکنن مخاطبین اصلی اونایی که هستن این چیزا براشون مهم نیست و سالی هزاران دلار پرداخت درون برنامه‌ای دارن😂 متاسفانه صنعت گیم خیلی خیلی بزرگ شده و بازی‌ها دیگه ساخته نمیشن که سرگرمی باشن باید ماشین چاپ پول باشن. برای مثال اخرین شوتر مورد علاقه خودم که hunt بود ببین سر اسکین بازی و درآمد بیشتر به چه کثافتی کشیده شده که ۱ سالی هست اصلا دیگه بازیش نمیکنم.

• Like
Reactions: Imaginative
من که موافقم ولی من و شما رو اصلا جزو مخاطبین اصلی حساب نمیکنن مخاطبین اصلی اونایی که هستن این چیزا براشون مهم نیست و سالی هزاران دلار پرداخت درون برنامه‌ای دارن😂 متاسفانه صنعت گیم خیلی خیلی بزرگ شده و بازی‌ها دیگه ساخته نمیشن که سرگرمی باشن باید ماشین چاپ پول باشن. برای مثال اخرین شوتر مورد علاقه خودم که hunt بود ببین سر اسکین بازی و درآمد بیشتر به چه کثافتی کشیده شده که ۱ سالی هست اصلا دیگه بازیش نمیکنم.
اگر یه ذره جنبه داشته باشی و گیم پلی برات اولویت داشته باشه سر چهار تا اسکین رنگارنگ دچار افسردگی نشی الان به معنای واقع کلمه در دوران طلایی بازی های آنلاین هستیم. متاسفانه تو ذهنیت دوران پیش از گسترش اینترنت (مخصوصا توی ایران) گیر کردین و یا نمیدونین یا یادتون نیست چقدر بازی های قدیمی درب و داغون بودن چون کسی نبود به یه ملتی هر نوع bug abuse و متای سرطان رو نشون بده.
من که به شخصه مشکلی ندارم جای اینکه واسه چهار تا مپ پول مفت بریزم تو جیب ناشر یکی دیگه بره اسکین فلان کارتون رو بخره.

اگر یه ذره جنبه داشته باشی و گیم پلی برات اولویت داشته باشه سر چهار تا اسکین رنگارنگ دچار افسردگی نشی الان به معنای واقع کلمه در دوران طلایی بازی های آنلاین هستیم. متاسفانه تو ذهنیت دوران پیش از گسترش اینترنت (مخصوصا توی ایران) گیر کردین و یا نمیدونین یا یادتون نیست چقدر بازی های قدیمی درب و داغون بودن چون کسی نبود به یه ملتی هر نوع bug abuse و متای سرطان رو نشون بده.
من که به شخصه مشکلی ندارم جای اینکه واسه چهار تا مپ پول مفت بریزم تو جیب ناشر یکی دیگه بره اسکین فلان کارتون رو بخره.
والا نمیدونم با کی کار داری یا چیزی که گفتی اصلا به پست من چه ربطی داره.

ملت یادشون نیست یه زمان ۵۰ دلار پول سیزن پس میدادیم و پلیر بیس انقدر جدا شده بود بین مپ های پولی و بیس که نمیشد درست حسابی مچ پیدا کرد. کسی هم که فکر میکنه مشکل کالاو اسکین هاشه قطعا درک درستی از بلایی که سر گیم پلی اومده نداره این چند سال. سیستم افتضاح پرک های مدرن ۲۰۲۲ که هنوزه من نمیفهمم چجوری کار میکنن یادشون نیست لابد. فیلد اپگرید شدن dead silence که دست کمی از فاجعه نداشت. تاکتیکال اسپرینت/درهای بیشمار/ مچ میکینگ اسکیل بیسد که گند میزنه پینگ فقط گوشه ای مشکلات کالاو هستن. یکی هم میگه چون پول بازی دادم سازنده وظیفشه سالی ۲۰+ مپ مفتی بده بهم و تازه اسکین هارو هم کلا عوض کنه. انگار صدقه ای کار میکنه اکتیویژن:-j همین الان برگردیم سیستم ۱۰ سال پیش یه سری باز صداشون درمیاد چرا باید پول سیزن پس بدیم چرا مپ ها مفتی نیستن؟

با این وضعیتی بتلفیلد با اون مپ های قوطی کبریتی و اون دایس که عین کبکی هست که اومده راه رفتن کلاغ رو تقلید کنه راه رفتن خودش رو هم یادش رفته و باتوجه به فن های بازی خصوصا توی آمریکا که فقط همینو پلی میدن (تازه روی پلی استیشن ) عین بلدوزر از روی بتلفیلد رد میشه. اره کالاف بشرطی فن هاش میریزن که چند نسخه پشت هم گند بزنه ،نسخه قبلی که ترکوند اینم بتلفیلد رو قلع و قمع میکنه اقای اندرو ویلسون به همین خیال باش که میتونید به ۱۰۰ میلیون پلیر برسی .

• Like
Reactions: ps34
با این وضعیتی بتلفیلد با اون مپ های قوطی کبریتی و اون دایس که عین کبکی هست که اومده راه رفتن کلاغ رو تقلید کنه راه رفتن خودش رو هم یادش رفته و باتوجه به فن های بازی خصوصا توی آمریکا که فقط همینو پلی میدن (تازه روی پلی استیشن ) عین بلدوزر از روی بتلفیلد رد میشه. اره کالاف بشرطی فن هاش میریزن که چند نسخه پشت هم گند بزنه ،نسخه قبلی که ترکوند اینم بتلفیلد رو قلع و قمع میکنه اقای اندرو ویلسون به همین خیال باش که میتونید به ۱۰۰ میلیون پلیر برسی .
COD یه سال کلا کمپین نداد ولی آخر سال تنها بازی ای که از نظر فروش ازش جلو زد RDR2 بود :))

COD یه سال کلا کمپین نداد ولی آخر سال تنها بازی ای که از نظر فروش ازش جلو زد RDR2 بود :))
حالا بچه های اینجا زیاد درک خاصی از پلیرهای که فقط یک بازیو پلی میدن ندارن ولی این بازی یک سری پلیر داره فقط همینو شب و روز دارن پلی میدن .خب اینجور پلیری که بخاطر سینگل و کمپین نمیره کالاف بگیره

• Like
Reactions: RoCoCo and ps34
واقعا فاز اینا رو درک نمیکنم😁
دو سال قبل با مدرن ۳ یه گند تاریخی زدن ..
سال قبل با بلک اپس ۶ به کمپین خوب و درخور تحویل همه دادن.
منتقد ها نسبتا راضی بودن.مراحل تنوع خوبی داشت.
الان دوباره به شت خالص می‌خوان تحویل بدن.
یا کلا کمپین ندید یا مثل آدم درستش کنید

حالا من کاری به هیچی و نسخه هفت ندارم ولی کمپین نسخه شش یه تیکه pp خالص بود
نهایت یکی دوتا مرحله داشت مه فقط خوب بود بقیه اش تو دیوار هم نبود، زیر چاه فاضلاب بود

• Like
Reactions: Destro
حالا بچه های اینجا زیاد درک خاصی از پلیرهای که فقط یک بازیو پلی میدن ندارن ولی این بازی یک سری پلیر داره فقط همینو شب و روز دارن پلی میدن .خب اینجور پلیری که بخاطر سینگل و کمپین نمیره کالاف بگیره
اینی که دارم میگم به این دید نمیگم که چیز بدی هست اما از N سال پیش ما پلیرهایی رو داریم که هیج بازی بجز FIFA و COD چیز دیگه ای رو نمیخرن. کلا سالی 1 عدد FIFA و یک عدد COD میخرن.

• Like
Reactions: ultimate team 2
از وقتی یادم میاد اینها Nساله که دارن ویژگیهایی مثل موومنت و... رو فیکس میکنن.
هرسال هم با لیکها/استریمرها/یوتوبرها و... جنجالهای تبلیغاتی جدید راه میندازن و پلیرهای سری هم گول میخورن و باهاشون همراه میشن.

اصلا نمیخواد راه دور بریم.
همین پارسال چقدر مغز ملت رو با Omnimovement سوراخ کردن؟
BO6 اون بازیی نبود که سالها تری آرک میخواست بسازه؟
طولانی ترین دوره پروسه ساخت بین CODهارو نداشت که همه میگفتن و حتی خودم میگفتم دارن برامون COD رو برمیگردونن؟

الان دوباره قراره که با BO7 همه چی رو فیکس کنن و BO7 اونیه که سالها میخواستن بسازن؟
پس نسخه پارسال چی شد؟

باشه آقا ولی مثل روز روشنه که دوقدم میرن جلو و 10 قدم میان عقب.

این روال بازیهای سالیانه مثل COD/ فیفا و سایرینه.
کمتر اسیر تبلیغات بشیم.
===========

خلاصش اینه که پلیرهای مجموعه اسیر این نسخه ها شدن و راه فراری ازش نیست.
نسخه امسال هم میاد و مثل سالهای قبل یه مزخرف دیگست ولی چون چیزی شبیه بهش نیست و جایگزین نداره پلیرهاش دوباره میخرن و حتی لذت هم میبرن.
پس بیخود سر خودمون رو با اینکه تری آرک داره شاخ غول میشکنه و...
این نسخه به این دلیل خاصه و یا چیزهایی مثل این درد نیاریم.

مثل فیفا پلیرها غرهاشون رو که زدن با دیدن اولین تریلر دوباره گول میخورن و میخرن و رکورد آمار پیش خرید رو هم میزنن ، هیترهاش هم همچنان هیت میکنن و این چرخه ادامه داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or