Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows
مراحل فوق سمی وارد کال کردن که اصلن کوچکترین شباهتی با اصالت بازی نداره، مرحله زامبی واقعن فاجعه بود! قبلشم که تو مپ باید با ماشین میچرخیدیم، همه چیش افتضاح بود، حتی گرافیک خوبی هم نداشت تو این مراحل
فکر کنم اخرای بازی باشم، تا اینجا یک یا دو مرحله مقداری خوب بودن.
منم بخاطر مجانی شدن کمپین رو بازی کردم.
پارسال که بازی اومد میخواستم بخرم، ولی بخاطر کمبود وقت بیخیالش شدم، و خدا رو شکر این که مجانی بود بازم تو تموم کردن بخش داستانی شک داشتم و حوصلهم نمیشد تا آخر برم! گرافیک عالیه، ولی بقیه چیزا کاملا معمولی. یا تکرار مکررات و مراحلی که مثلش رو از سال 2007 زمان Modern Warfare دیدیم، یا چیزای جدید (مثل مرحله زامبی کُشی یا سندباکس و اوپن وورلد) بسیار حوصله سر بر و رو اعصاب بود.
بعد از این تجربه به خودم قول دادم که هیچوقت دلم برا سینگل پلیر CoD تنگ نشه، اگه بازی نکردین چیزی رو از دست ندادین بنظرم اونی هم که طرفدار مولتیپلیر بازی هست فکر کنم تا الان تجربه کرده و منتظر مجانی شدن بازی نمونده. در کل ارزش 180 گیگ دانلود رو نداشت. بیشتر یه جور فشار روانی بود که بازی مجانی شده، تو این وضع اقتصادی هم که مُفت باشه کوفت باشه، دانلودش کن
من اکانت ظ۳ اش رو سیزن 2 خریدم اون موقع کلی از کمپین تعریف می کردن ماهم دانلود کردیم از بس چرت و بی ربط بود همون وسطاش دراپ کردم مرحله زامبی و سند باکس و اوپن ورلد تو کالاف ندیده بودیم که به لطف استدیو raven دیدیم نسخه جدیدم که از همین الان تو دیواره اینم باز میان اول سیزن رایگان می کنن چند روز تا ملت بازی کنند
نمیدونم واقعن چی بگم ٬ یکی از بدترین تجربه های کال بود برای من ٬ یکم رزیدنت اویل ٬ یکم وارزون ٬ یکم pubg ٬ داستان مسخره که خیلی زور زده بودن با شخصیت های قدیمی جذابش کنن که نتونستن
الن ویک و بایوشاک و .... همه رو بریزی تو میکسر که همچین سمی تحویل بدی؟ حیف ۱۵۰ گیگ حجم که رفت پای این اشغال