آخرین ویرایش:
میشه فقط و فقط بخش داستانی رو دانلود کرد؟ یا مثل سابق ۲۰۰ گیگ میره تو پاچمون؟بازی از فردا تا 16 اکتبر به صورت رایگان قابل تجربه ـست و می تونید به همه بخش های بازی دسترسی داشته باشید، به نظر موقعیت خوبیه برای تجربه Campaign بازی برای دوست داران (عجب حرکت رقابتی ای در هفته ای که BF6 عرضه میشه) :
View attachment 395631
اینو اطلاع ندارم ، دوستان کمک می کننمیشه فقط و فقط بخش داستانی رو دانلود کرد؟ یا مثل سابق ۲۰۰ گیگ میره تو پاچمون؟
کل بازی قابل دسترس هست توی این تایم ، پس می تونی به کل محتوای بخش Campaign دسترسی داشته باشییعنی کل کمپین رو میشه بازی کنیم یا فقط چند مرحله؟![]()
الان تاپیک رو دوباره دیدم فهمیدم اینجا تاپیک cod6 هست.....من فکر کردم cod7 قراره نیومده مجانی بشهاینو اطلاع ندارم ، دوستان کمک می کنن
کل بازی قابل دسترس هست توی این تایم ، پس می تونی به کل محتوای بخش Campaign دسترسی داشته باشی
همین ۶شم کمپینش زبالسالان تاپیک رو دوباره دیدم فهمیدم اینجا تاپیک cod6 هست.....من فکر کردم cod7 قراره نیومده مجانی بشه![]()
نه اونو خب بازی کردم ولی کلا COD هر چی میسازه بالاخره باید بازی کرد دیگههمین ۶شم کمپینش زبالس![]()
گان پلی بازی هنوزم معرکه ست
منم انتظار نداشتم حجم دانلود آدمیزادی باشه، صبح ۶۰ درصدش رو گرفتم، فردا احتمالا بتونم بازی کنم.
بریم ببینیم اولین تجربه CoD بعد حدود ۱۲ سال چطوریه!![]()
باید کل دیتا رو بگیرینریمان کنسلش کن. من ۶۰گیگ دانلود کردم رفتم تو بازی گفت خوش اومدی حالا ۹۵گیگ دیگم بگیر تا کمپین باز شهگفتم این یه جای کارش میلنگه. مگه میشه کالاف با ۶۰گیگ قابل بازی باشه.