Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
بازی از فردا تا 16 اکتبر به صورت رایگان قابل تجربه ـست و می تونید به همه بخش های بازی دسترسی داشته باشید ;););) ، به نظر موقعیت خوبیه برای تجربه Campaign بازی برای دوست داران (عجب حرکت رقابتی ای در هفته ای که BF6 عرضه میشه) :

View attachment 395631
میشه فقط و فقط بخش داستانی رو دانلود کرد؟ یا مثل سابق ۲۰۰ گیگ میره تو پاچمون؟

میشه فقط و فقط بخش داستانی رو دانلود کرد؟ یا مثل سابق ۲۰۰ گیگ میره تو پاچمون؟
اینو اطلاع ندارم ، دوستان کمک می کنن
یعنی کل کمپین رو میشه بازی کنیم یا فقط چند مرحله؟ 😐
کل بازی قابل دسترس هست توی این تایم ، پس می تونی به کل محتوای بخش Campaign دسترسی داشته باشی

اینو اطلاع ندارم ، دوستان کمک می کنن

کل بازی قابل دسترس هست توی این تایم ، پس می تونی به کل محتوای بخش Campaign دسترسی داشته باشی
الان تاپیک رو دوباره دیدم فهمیدم اینجا تاپیک cod6 هست.....من فکر کردم cod7 قراره نیومده مجانی بشه :D

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
میگم رو ایکس باکس میشه سیزن 6 رو بصورت پیش دانلود گرفت؟ (فقط وارزون)

2 سیزنی هست دیگه پاک کردمش کامل الان نامرد 100 گیگ میخواد :دی اگر نداره بزارم آخر هفته که آپدیت میاد بگیرم

من حقیقتش حجمشو چک کردم و خیلی تخیلی نیست. انتظار ۳۰۰ گیگ دانلود داشتم ولی انگار یه حالی به پک‌های بازی دادن :D روی PS5 هاب اصلی ۲۱گیگه، یه پک کمپین ۱۷گیگی داره و یکی هم ۲۱ گیگ. مولتی هم ۳۷گیگ که خب مهم نیس. یه Shared Content Pack هم داره با حجم ۶۷گیگ که ظاهرا اینم برای مولتی و وارزون هستش. دیگه بگیریمش ببینیم چیه. کمپین بازی اونقدری بد هست که ارزش دانلودم نداشته باشه؟! :D

من که جز یه بخش از کمپین این شماره، ازش کلی لذت بردم
گان پلی بازی هنوزم معرکه ست
گرافیک هم قابل قبوله.

دیگه تنها شوتر نظامی که در دسترسه و قابل قبوله همین سریه کال افه.
الانم که مفته.
ارزش بازی قطعا داره.

اون قابلیت دانلود تکسچر هم گذاشتم رو نامحدود و بسیار تاثیر داره رو کیفیت بصری بازی.

آخرین ویرایش:
منم انتظار نداشتم حجم دانلود آدمیزادی باشه، صبح ۶۰ درصدش رو گرفتم، فردا احتمالا بتونم بازی کنم.

بریم ببینیم اولین تجربه CoD بعد حدود ۱۲ سال چطوریه! :D

• Like
Reactions: NaViiDii
گان پلی بازی هنوزم معرکه ست

مهمترین بخشش واسم همینه. کالاف ۲۰۱۹ همچنان بهترین و جذاب‌ترین گان‌پلی رو داره واسم بین شوترای نظامی. یعنی نسخه‌های بعدی همونو ادامه دادن ولی خب شروع کننده‌ی این کیفیت، اون نسخه بود. بلک آپس ۶ رو هم یه سرچی زدم در مورد کمپینش و ظاهرا ارزش داره. حجمشم که خیلی بالا نبود. دانلودش تموم شه ببینیم چه کردن.

بلک اپس 6 واقعا کمپین خوبی داره، نقدهای خوبیم بابت کمپین گرفته و ارزش داره یک بار انجامش بدید. بلک اپس 6 بازی خوبی بود در مجموع محتوای زامبی خیلی خوبی در طول سال ارائه داد در کنار کمپین خوب. امنی موومنت هم یکی از بهترین تغییرات سری بود. ایراد کار بلک اپس 6 از مپ های فاجعه شروع شد. اصلا هنوزم نمیفهمم تری ارک چه بلایی سرش اومد که این مپ های مزخرف رو تحویلمون داد. مساله بعدی محتواهای فصلی بودن، اسکین های بد و ایونت های بدتر که کلا روح بازی رو ازش گرفت و روز به روز بدتر شد تا جایی که یک سری اسکین به کل کنسل شد و اسکین های پیش خرید بلک اپس 7 دوباره تغییر کرد و اصلا قرار شد که ایتم های بلک اپس 6 به شماره بعدی منتقل نشه. مقصر هم مدیرهای بالادستی بودن که اهمیتی ندادن.
مساله انتی چیت و مود رنک بد هم اوضاع رو بدتر کرد.
در کل بنظرم هم کمپینش رو برید، اگه تونستید بخش زامبی رو هم امتحان کنید. مپ های زامبی و مراحلی که داره واقعا جذاب و متنوع هستند.

منم انتظار نداشتم حجم دانلود آدمیزادی باشه، صبح ۶۰ درصدش رو گرفتم، فردا احتمالا بتونم بازی کنم.

بریم ببینیم اولین تجربه CoD بعد حدود ۱۲ سال چطوریه! :D

نریمان کنسلش کن. من ۶۰گیگ دانلود کردم رفتم تو بازی گفت خوش اومدی حالا ۹۵گیگ دیگم بگیر تا کمپین باز شه :D گفتم این یه جای کارش میلنگه. مگه میشه کالاف با ۶۰گیگ قابل بازی باشه.

نریمان کنسلش کن. من ۶۰گیگ دانلود کردم رفتم تو بازی گفت خوش اومدی حالا ۹۵گیگ دیگم بگیر تا کمپین باز شه :D گفتم این یه جای کارش میلنگه. مگه میشه کالاف با ۶۰گیگ قابل بازی باشه.
باید کل دیتا رو بگیری
خدا خیرشون بده رایگانش کردند کمپین قشنگی داشت لذت بردم ازش با این قیمت دلار هیچ جوره راه نداشت ارزان تمامش کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or