Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
سلام دوستان دوستان با چه دی ان اسی بازی میکنین اصلا مچ پیدا نمیکنه
از دیروز این مشکل برای من برطرف شده بخاطر وضعیت داغون اینترنت هست متاسفانه.

1000082492.jpg
لعنت بهتون این چه اسکین زهرماری هست. چی به سر مغز اینا اومده اخه.

اپدیت نیم فصل هم اومد با ۲۴ گیگ تقریبا، ۲ تا مپ مولتی هم اضافه شده.

از دیروز این مشکل برای من برطرف شده بخاطر وضعیت داغون اینترنت هست متاسفانه.

View attachment 385531
لعنت بهتون این چه اسکین زهرماری هست. چی به سر مغز اینا اومده اخه.

اپدیت نیم فصل هم اومد با ۲۴ گیگ تقریبا، ۲ تا مپ مولتی هم اضافه شده.
با چه دی ان اسی میری؟

یه بیست ساعتی بازی کردم و رسیدم پرستیژ1 ولی حقیقتا انگیزه ای ندارم زیاد بازیش کنم همه ی آیتم های خوب پشت بتل پس و نسخه ی ویژه ی بتل پس قفل شده درسته این آیتما جنبه ی تزئینی دارن ولی باید یه دلیلی باشه که من بشینم چند ساعت گرایند کنم حالا اگه بازی رایگان بود یه چیزی ولی 70 دلار بازی رو بفروشی بعد محتوای خوب هر فصل رو هم 30 دلار بکنی تو پاچه ی ملت
غیر از این نحوه ی حرکت کردن جدید دقیقا چی به بازی اضافه کردن اینا ؟ با چه رویی میخوان چند ماه دیگه bo7 رو عرضه کنن ؟ این فرنچایز واسه من که از زمان ps3 بلک آپس 1 بازی میکردم دیگه هیچ جذابیتی نداره

• Like
Reactions: |PREDATOR|
با شیر کردن سرور بحرین روی مودم تونستم با پینگ 40 بازی کنم ولی ترجیح میدم با عربا بازی نکنم خیلی بد بازی میکنن همون سرور اروپا بهتره
در کل اون تصوری که درباره ی پینگ داشتم بهم ریخت من فکر میکردم پینگ بیاد زیر 50 همه چی عالی میشه ولی تفاوتش خیلی قابل حس نبود

با شیر کردن سرور بحرین روی مودم تونستم با پینگ 40 بازی کنم ولی ترجیح میدم با عربا بازی نکنم خیلی بد بازی میکنن همون سرور اروپا بهتره
در کل اون تصوری که درباره ی پینگ داشتم بهم ریخت من فکر میکردم پینگ بیاد زیر 50 همه چی عالی میشه ولی تفاوتش خیلی قابل حس نبود

پکت لاس خیلی مهم تر میتونه باشه
شما پینگ بالا پایین باشه هم میتونی یه کاری بکنی ولی پکت لاس یهو نصف گلوله هات و حرکت ها ثبت نمیشه

وضعیت مولتی پلیر بازی خیلی خیلی خرابه ، من از mw2019 وارد مولتی کال اف شدم به قطعیت میگم مولتی پلیر bo6 بدترین تجربم بوده
مچ میکینگ بازی بسیار افتضاحه 4 تا پرستیژ مستر قوی رو میندازه یه طرف یه مشت ناشی بی حس و حال رو میندازه یه طرف
محل ری اسپان بازی خیلی بده صد ها بار شده تو ابجکتیو تیم حریف رفتم با بدبختی دو سه تا شون رو زدم شروع کردم به کپچر کردن ابجکتیو و بازی تمام تیم حریف رو دقیقا تو چند قدمی ابجکتیو پشت سرم ری اسپان کرده
صدا پا تقریبا وجود نداره فقط وقتی پلیر تو یک قدمی برسه صدا پا قابل تشخیصه حالا این به کنار سازنده بی شعور بازی اومده با این وضعیت پرک نینجا گذاشته که همین یه ذره صدا پا هم به کل از بین میبره یعنی بی شعوری کامل
اکثر پلیر ها در حال استفاده از اسلحه های وان شات
این مورد هم خیلی داره برای من پیش میاد نمیدونم جریان چیه بات ریختن تو بازی جای پلیر واقعی !!! نمیدونم مطمئن نیستم ولی خودتون ببینید
Call of Duty®_20250729115131.jpg

برای فصل ۶ انگار ایونت با رزیدنت ایول هست به خاطر هالووین و این چیزها.
ولی حیف که محتواش مثل اوپراتور احتمالا لیان برای بلک اپس ۷ فقط تو وارزون در دسترس هست و به مولتی بلک اپس ۷ منتقل نمیشه.

• Like
Reactions: meisam2007
بازی از فردا تا 16 اکتبر به صورت رایگان قابل تجربه ـست و می تونید به همه بخش های بازی دسترسی داشته باشید ;););) ، به نظر موقعیت خوبیه برای تجربه Campaign بازی برای دوست داران (عجب حرکت رقابتی ای در هفته ای که BF6 عرضه میشه) :

BO6-SEASON-06-ANNOUNCEMENT-046-1536x864-1.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or