Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
پچ نوت فصل چهارم افتضاحه.
یعنی من موندم انگار تو اکتی جدی دستور میدن که شما حق ندارید بازی رو به حد مطلوب برسونید، بازی باید ایراد داشته باشه.

ما فصل سوم شروع خوبی داشتیم تا نیم فصل سوم. من نمیدونم چه مرضی دارن اینا؟ جدی تو مجموعه به این بزرگی این همه دولوپر چه غلطی میکنند؟
اومدن تو فصل چهارم ویژوال ریکویل رو دوباره زیاد کردن، همین مساله کلی پلیر رو زمان مدرن ۲ پروند.
تو رنک مولتی اومدن c9 و فلشبنگ رو حذف کردن اخه یعنی چی😁 لیست سلاح های رنک هر فصل داره کمتر میشه و کاستومایزش هم احمقانه ترین حالت ممکن.

تو وارزون هم اومدن بتل رویال سولو رو حذف کردن.
انتی چیت هم زورش همون نیم فصل اول بود، بعدش دیگه اونم وا داد.
خلاصه من نمیتونم قبول کنم با این همه دولوپر در این حد بی عرضه و نادون باشن، جدی میگم انگار دستور میدن امروز فقط گند زدن به بازی هست زیادی خوب شده 😁

۳۰ گیگ اپدیت فصل چهارم. شروع از امروز.

پچ نوت فصل چهارم افتضاحه.
یعنی من موندم انگار تو اکتی جدی دستور میدن که شما حق ندارید بازی رو به حد مطلوب برسونید، بازی باید ایراد داشته باشه.

ما فصل سوم شروع خوبی داشتیم تا نیم فصل سوم. من نمیدونم چه مرضی دارن اینا؟ جدی تو مجموعه به این بزرگی این همه دولوپر چه غلطی میکنند؟
اومدن تو فصل چهارم ویژوال ریکویل رو دوباره زیاد کردن، همین مساله کلی پلیر رو زمان مدرن ۲ پروند.
تو رنک مولتی اومدن c9 و فلشبنگ رو حذف کردن اخه یعنی چی😁 لیست سلاح های رنک هر فصل داره کمتر میشه و کاستومایزش هم احمقانه ترین حالت ممکن.

تو وارزون هم اومدن بتل رویال سولو رو حذف کردن.
انتی چیت هم زورش همون نیم فصل اول بود، بعدش دیگه اونم وا داد.
خلاصه من نمیتونم قبول کنم با این همه دولوپر در این حد بی عرضه و نادون باشن، جدی میگم انگار دستور میدن امروز فقط گند زدن به بازی هست زیادی خوب شده 😁

۳۰ گیگ اپدیت فصل چهارم. شروع از امروز.
CDL سرطان کامله واسه این فرنچایز
ویژوال ریکویل رو سیزن یک یا دو بود کم کردن یه عده ناراضی بودن میگفتن skill ceiling بازی اومده پایین، رنک هم که برده بن لیست و GA های ابلهانه CDL هست که از کل بازی فقط ضعیف ترین AR و SMG رو برمیدارن و بقیه رو بن میکنن :)) همین که AMES رو اول کار GA نکردن جای شکر داره :))

• Like
Reactions: prop and Thundersky
یعنی لعنت بهت اکتی.
فصل چهارم تو مولتی مپهای خوبی داره، حداقل از مپهای لانچ خیلی بهترن، ولی مشکلات سرور مگه اجازه میده؟
محتوای بتل پس هم خوبه، حداقل یه تم نظامی خوبی بهش دادن، مود گریف هم برای زامبی مختص روحیه سمی و ترول هست😁
یعنی اگه یه سری تغییرات رو دستکاری نمیکردن و مشکلات سرور رو درست میکردن فصل خیلی خوبی میشد.

• Like
Reactions: Thundersky
سلام بچه ها ... سرور ها هنوز تحریمه؟ راهی هست با استیم بشه بازی کرد مولتی رو؟
با dns الکترو تست کردی؟

خب رسیدیم به اون قسمت از سال که برای شماره جدید هیجان زده میشیم، بعد بتا میاد یه کم امیدوار میشیم، بازی لانچ میشه ۲ حالت داره:
۱- لانچ بازی خیلی خوبه و مشکلی نیست:
تا ۲-۳ ماه همه چی عالی پیش میره ولی بعدش با اپدیتهای مزخرف روز به روز به بازی گند میخوره منتظر بازی بعدی میشیم

۲- لانچ بازی خوب نیست:
تا فصل سوم بازی افتضاحه، از فصل چهار تغییرات مثبت شروع میشن، فصل ۵ و ۶ اینقدر خوب میشه که دلمون نمیاد بریم شماره بعدی و تو شماره بعدی همه چی ریست میشه

تریلر بلک اپس ۷ جوری بوده که اکثرا حدس نمیزنند این تریلر با تم روانشناختی و دلهره و مرموز بلک اپس هست؟ 😁
هر سال اکتیویژن همینه، یه تریلر واقعا خفن درست میکنه بازی نهایی هیچ ربطی بهش نداره، بلک اپس ۶ تصور میکردیم کلا جنگهای خلیج باشه ولی فقط ۲-۳ مرحله مرتبط داشت.

حالا تئوریها و copium برای بازی شروع شده که نکنه بلک اپس ۷ اصل کاری بوده و بلک اپس ۶ یه پلی تست برای این شماره بوده😁
اینکه بازی هنوز بین نسلی هست یعنی انتظار خاصی نباید ازش داشت. واقعا شرم آوره، کل نسل CoD بین نسلی بود.

1000081869.jpg
مپ بالا یا اوالون هست یا Blackout 2

هر موقع این ربات شخمی رو تو بازی میزارن اون نسخه بدتر میشه
الان که چندساله روند نزولی گرفته ولی امسال احتمالا ربات دلقک با اسکین های رنگارنگ برای دوستداران و گیمرهای نسل جدید عزیز عرضه🤡 میشه و ما یه save money خوبی انجام میدیم

خوشم میاد همچنان هستن کسایی که منتظر نسخه بعدین که خوب باشه و هایپش باشن! خرید بازی و اکانتش که هیچی حتی ارزش نداره دیگه بخوای حجم دانلود همون شبانه ایرانسلم پای این مزخرف حروم کنی! هرسال هی داره اشغال میده و یسری بجای اینکه تحریم کنن و نخرن/پلی ندن تا اکتیویژن احساس خطر کنه و بلکه به خودش بیاد، هی هایپش میشن و میرن سراغش! لااقل برای خودتون ارزش قائل باشین و هر دری وری میسازه پلی ندید!
بلک اپس ۶ قرار بود اسمون رو بیاره زمین و بودجش فلانه و کامبک فرنچایزه بعدش آخرش دیدیم چه افتضاحی تحویل دادن. EA یه ذره عقل داشته باشه بتل بعدی رو ادمیزادی میسازه و توجهات رو معطوف میکنه سمتش که سگش شرف داره به اینی که مولتیش میشه بپر بپر و شیرجه مکس پینی و اسکینای خواننده و کمدینای دوزاری!
باورم نمیشه کسی باشه که از الان فکر سیزنای بعدیش باشه! خود بازی که هیچی، منتظر سیزنای بعدیشین؟! بعد شاکی هستیم که چرا بازی تغییر نمیکنه! :))

آخرین ویرایش:
گل بگیرن در این کمپانی رو سال 2026 هم باید میان نسلی آشغال بازی کنیم
مشکل خریداران هستند .

وقتی اکتی هر سال یک بازی می دهد که حتی بخش داستانیش به درگیر کننده ای قدیم نیست و شده ترکیب اسپلینتر سل و هیتمن . (قدیم حماسی با جنگ های شلوغ بود) و مشتری ها مثل .... خرید می کنند کمپانی به خودش زحمت نمی ده تغییر و تحول ایجاد کنه در هیچ زمینه ای

فقط در کالاف های اخیر : کلد وار عالی بود و ونگارد (بخش داستانی منظورمه)

بقیه بولشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or