آخرین ویرایش:
با این امار و رکوردها بلک اپس ۶ محبوبترین CoD تاریخ هست.
دقیقانمیدونم جدیدا چیزی مد شده من خبر ندارم یا مریضی روانی چیزی هست ، با یه تیم مثلا هاردپوینت شروع میکنیم همه خوب بازی میکنن تایم میگیرن کیل خوب میگیرن کلی میفتیم جلو بعد یهو همه مغزشون قفل میشه بازی برده رو خیلی خیلی راحت میبازیم ، خیلی هم این قضیه برای من اتفاق می افته نمیدونم واقعا جریان چیه !!!
رنک کلا خیلی کم بازی میکننسلام برای مولتی کسی پیدا نمیکنه dns عوض کردم پینگ هم 60 گاهی تا 200 سرچ میکنه پیدا نمیشه یا یکیم پیدا میشه توش چیتر هست! کسی دیگه عادی بازی نمیکنه رفتن رنک یا مشکل چیز دیگه ایه!!؟
فقط با peppa pig همکاری نکردن هنوز
مولتی پلیر و زامبی خیلی با MW3 فرق دارن. سیستم حرکت کاملا جدید اضافه کردن که میذاره تو هر جهت بدوی و شیرجه مکس پینی بری علاوه بر اون سیستم پرک رو به حالت کلاسیک برگردوندن و استایل بالانس سلاح و اتچمنت ها هم کاملا فرق میکنه. زامبی هم برگشته به حالت بازی های کلاسیک با سیستم راند و مپ های مخصوص به جای زامبی وارزونی تو MW3.دوستان سلام . آقا این بازی نسبت به MW3 که پارسال عرضه شد چقدر تفاوت داره ؟ من MW3 رو پارسال خریدم . الان بین خرید این و space marine 2 موندم . از یه طرف شنیدم BO6 فقط تو بخش کمپین تفاوت داره نسبت به mw3 به خاطر همین برای منی که mw3 رو دارم احساس میکنم چیز زیادی نداره از یه طرف شنیدم بخش زامبی Bo6 بهتر از mw3 هست که من خودم عاشق بخش زامبی mw3 بودم. از طرفیم شنیدم space marine 2 بازی خوبیه ولی خودم نسخه های قبلیش رو تجربه نکردم . اینکه میگم بین این دو موندم چون در حال حاضر تقریبا همن قیمتن از نظر ریالی وگرنه میدونم یکیشون fps هست یکی دیگه 3rd person shooter . کسی هست هر دوی این بازی و mw3 رو تجربه کرده باشه و مارو راهنمایی کنه ؟
مراقب باش من یک بار کردم و همه چید کلا پاک شدسلام
اکانت اکتیویژنم روی اکانت اکس باکسم لینک شده ولی الان که روی پی سی میخوام بازی کنم میگه نمیشه که اکانتی که لینک شده رو روی یه اکانت دیگه لینک کرد،حالا سوالم اینکه اگر آن لینکش کنم بعدش روی اکانت جدید لینکش کنم میتونم بعدا از دوباره روی اکانت قبلیم لینکش کنم؟