Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
View attachment 356827
3000 تا کاد پوینت، ولی باندل مریضی هست و میارزه🔥

اره درسته
آقا شما آپدیت کردی؟ یه سوال داشتم اینکه الان اپراتورهای قبلی به این سیزن هم منتقل شدن یا کلا دیگه نیستن؟

و اینکه اون مپ Avalon الان در دسترسه؟ (مپ بزرگه)

• Like
Reactions: prop
دوستان کمپین باز یه سوال. شما ترجیح میدید کاراکتری که کنترل میکنید مثل این نسخه کر و لال و کلا مجهول الهویه باشه یا شبیه مثلا MW 2 کاراکتریو کنترل کنید که میشناسید و صحبتم میکنه ؟
خیلی سم بود این حرف نزدن کارکترش و کمپینش هم بعضی مراحلش زده بود جاده خاکی
در کل اصلا کارکترهای این سری حرفی در مقابل سری مدرن وارفر ندارن

• Like
Reactions: Arash.RG
آقا شما آپدیت کردی؟ یه سوال داشتم اینکه الان اپراتورهای قبلی به این سیزن هم منتقل شدن یا کلا دیگه نیستن؟

و اینکه اون مپ Avalon الان در دسترسه؟ (مپ بزرگه)
نه هنوز اپدیت نشده برام ولی تا جایی که میدونم، اوپراتورهای قبلی فقط به وارزون منتقل میشند+هر ایتمی که از مدرن ۲ و ۳ دارید.
دابل ایکس پی هم از مدرن ۳ منتقل شده و تو بخش مولتی و زامبی و وارزون میشه ازش استفاده کرده.
اون مپ avalon نه متاسفانه‌. تا بهار خبری از مپ جدید بتل رویال نیست و بنظر میاد که اول وردانسک رو داریم بعد Avalon

• Like
Reactions: Helghast
من وارزون mw3 رو قبل از آپدیت پاک کردم ، ولی بعد آپدیت اضافه شده با همین اسم
الان این وارزون بلک اوپس ۶ هست و جدیده مپش یا همون قبلیه؟ هنوز نتونستم تست کنم
View attachment 356891
وارزون با گیمپلی جدید بلک اپس هست. مپ جدید resurgence داره. مپ بتل رویال همون urzikestan هست.
-----------‐-----------

قبلا بتل پس رو میخریدیم ۱۱۰۰ تا کاد پوینت، با تموم کردن بتل پس ۱۴۰۰ تا کاد پوینت میگرفتیم یعنی ۳۰۰ تا اضافه. ولی این بتل پس اون ۳۰۰ تا اضافه رو متاسفانه نداره.
البته بازم خوبه که فقط یه بار نیاز هست که بتل پس رو بخریم ولی حیف شد واقعا.

• Like
Reactions: Milad.Samavati
دوستان من کمپین بازی رو با سری اس بازی میکنم تو یک ساعت بازی ی بسته هفت گیگی شایدم بیستر تموم کردم راهی هست استفاده از حجم بسته تو بازی کمتر بشه تو قسمت کمپین

داخل تنظیمات بازی texture streaming رو خاموش کن یا محدودش کن

آخه ی سیزن که نه مپ اضافه کرده نه چیز خاصی چرا باید 32 گیگ باشه ؟!!! :Punish:

آپدیت سیزن رو ایکس باکس الکی زده وارزون رو نصب کرده، پاکش کنین که حجم آپدیت از ۶۰ گیگ به ۳۷ گیگ کاهش پیدا کنه :|
دقیقا مسخره به زور میچپونه
خب بابا بزاره کسی که نمیخوادش داونلودش نکنه

یاران و دوستان متامیل به انلاین بیاد به هم باز بکنیم ویسم روشن کنیم مثل زمان ۳۶۰

دقیقا مسخره به زور میچپونه
خب بابا بزاره کسی که نمیخوادش داونلودش نکنه

یاران و دوستان متامیل به انلاین بیاد به هم باز بکنیم ویسم روشن کنیم مثل زمان ۳۶۰
والا من ویس چت رو بستم از دست این پلیرهای عربستانی و غیرو که یا صدای خر در میارن یا در حال آواز خواندن هستن یا دارن به هم فحش میدن
نمیدونم چرا وصلم میکنه به دیتا سنتر خاور میانه !!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or