آخرین ویرایش:
آقا شما آپدیت کردی؟ یه سوال داشتم اینکه الان اپراتورهای قبلی به این سیزن هم منتقل شدن یا کلا دیگه نیستن؟
خیلی سم بود این حرف نزدن کارکترش و کمپینش هم بعضی مراحلش زده بود جاده خاکیدوستان کمپین باز یه سوال. شما ترجیح میدید کاراکتری که کنترل میکنید مثل این نسخه کر و لال و کلا مجهول الهویه باشه یا شبیه مثلا MW 2 کاراکتریو کنترل کنید که میشناسید و صحبتم میکنه ؟
نه هنوز اپدیت نشده برام ولی تا جایی که میدونم، اوپراتورهای قبلی فقط به وارزون منتقل میشند+هر ایتمی که از مدرن ۲ و ۳ دارید.آقا شما آپدیت کردی؟ یه سوال داشتم اینکه الان اپراتورهای قبلی به این سیزن هم منتقل شدن یا کلا دیگه نیستن؟
و اینکه اون مپ Avalon الان در دسترسه؟ (مپ بزرگه)
وارزون با گیمپلی جدید بلک اپس هست. مپ جدید resurgence داره. مپ بتل رویال همون urzikestan هست.من وارزون mw3 رو قبل از آپدیت پاک کردم ، ولی بعد آپدیت اضافه شده با همین اسم
الان این وارزون بلک اوپس ۶ هست و جدیده مپش یا همون قبلیه؟ هنوز نتونستم تست کنم
View attachment 356891
دوستان من کمپین بازی رو با سری اس بازی میکنم تو یک ساعت بازی ی بسته هفت گیگی شایدم بیستر تموم کردم راهی هست استفاده از حجم بسته تو بازی کمتر بشه تو قسمت کمپین
دقیقا مسخره به زور میچپونهآپدیت سیزن رو ایکس باکس الکی زده وارزون رو نصب کرده، پاکش کنین که حجم آپدیت از ۶۰ گیگ به ۳۷ گیگ کاهش پیدا کنه
والا من ویس چت رو بستم از دست این پلیرهای عربستانی و غیرو که یا صدای خر در میارن یا در حال آواز خواندن هستن یا دارن به هم فحش میدندقیقا مسخره به زور میچپونه
خب بابا بزاره کسی که نمیخوادش داونلودش نکنه
یاران و دوستان متامیل به انلاین بیاد به هم باز بکنیم ویسم روشن کنیم مثل زمان ۳۶۰