Call of Duty: Black Ops 2 | PC

• Thread starter Thread starter byydaar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
باگذشت چندین هفته از شایعات وپیش بینیهای مختلف نسخه جدید این بازی هم بالاخره معرفی شد

callofdutyblackops2preorderposter.jpg
تاریخ انتشار میلادی:13 نوامبر 2012
تاریخ انتشار شمسی:23 آبان 1391

سبک
:Action/Shooter/First-Person
سازنده :Treyarch
ناشر: Activision
پلتفرم: PS3.PC.XBOX360

سایت رسمی بازی
Call of Duty�: Black Ops 2 Official Site

Activision از عرضه بازی Call of Duty: Black Ops 2 در تاریخ 13 نوامبر سال جاری برای PS3،Xbox360 و PC رونمایی کرد.همانطور که شایعات اعلام میکردند داستان Black Ops 2 در آینده ای نزدیک و هنگام رخ دادن جنگهای سرد (Cold War) و در قرن 21 اتفاق خواهد افتاد،جایی که سلاح ها و تجهیزات مدرن و پیشرفته نوع جدیدی از مبارزات و جنگ را به وجود آورده اند.
این ناشر اعلام کرد که داستان بازی در سال 2025 و هنگام اتفاق افتادن جنگ سرد جدید رخ خواهد داد و سرانجام تریلری از بازی را منتشر کرد که در آن شهر لس آنجلس به نمایش در می آید که زیر حمله دشمن قرار گرفته.به نظر میرسد قسمت هایی از داستان بازی در خاورمیانه اتفاق بیافتد و تاکنون حضور روبات ها و اسب (!) در بازی تایید شده است.

این بازی طبق گفته Mark Lamia دارای بخش سینگل پلیر و زامبی و مولتی پلیر وco-op است .همچنین با 60 فریم در ثانیه انجام می شود و موتور بازی هم از موتور های قیلی بهتراست.
وی گفت:"آنچه ما در اینجا ساخته ایم بهترین راز نگه داشته شده در بازیهای رایانه ای است ، زیرا من فکر نمی کنم که آن چیزی بوده باشد که هرکسی انتظار دیدن آن را داشت.ما متوجه شدیم که با داستانی که برای بازی اول ساختیم تنها یک مورد سطحی ایجاد کردیم.ما می خواستیم سبک کار خود را با داستانهای تاریخی به مرحله بعدی کار ببریم."
همچنین شما میتوانید یکی از امتیازات بازی را در داستان ان یعنی اینده دور و دومین جنگ سرد در تاریخ را در این بازی بدانید.
شما در بخش چمپین بازی میتوانید از یک منطقه به جایی دیگری بروید شما برای رفتن فقط یک انتخاب خواهید داشت از داستان میتوانید بفهمید که شما فقط یک انتخاب خواهید داشت ان هم یا شکست است یا پیروزی.
با توجه به تغییراتی که در بازی و گیم پلی رخ داده شما میتوانید یک ماموریت را برگردید و تکرار کنید ان هم به صورت Sandbox
شما توانایی ان را دارید که بازی را به عنوان فرمانده به پایان برسانید .یا نقش یک تیرانداز را داشته باشید که روی زمین دراز کشیده و منتظر است یا یک هواپیمای بدون سرنشین 4 rotor را هدایت کنید و از بالای سر دشمنان را از پای در بیاورید همچنین سوار بر روباتهای بزرگ شده .نبردها به صورت real-time است و گیم پلی نیز روان هست.
قابلیت سویچ کردن و تعویض هم در بازی است شما میتوانید سربازی را انتخاب کنید که وسط خط اتش است و با سرباز دیگر از سوی دیگر به دشمن حمله کرده .قدرت ان را دارید که به عنوان فرمانده دستور حمله هوایی و پرتاب بمب را دهید و با هواپیماهای بدون سرنشین تماس گرفته و تعادل را بین نیروهای خود برقرار سازید..

داستان دومین جنگ سرد در سال 2025 به نظر میرسد بین دو کشور ایالت متحده و چین رخ دهد که Raul Martinez (شخصیت منفی عنوان) در این جنگ ها نقش خواهد داشت.قرار است خط داستانی بازی در دهه 80 آغاز راه Martinez برای دامن زدن به جنگ را مشخص سازد.همچنین اعلام شده که David Goyer نویسنده عناوین Batman Begins و The Dark Knight وظیفه نویسندگی عنوان رابر عهده دارد.

تصاویر بازی

92677065380096885724.jpg
58755045631687993866.jpg
85538740100295004023.jpg

52847221429920425376.jpg
44956067902380477818.jpg
30639836862290754315.jpg

18563320178172912032.jpg
86803989956509752695.jpg
10142082416641124055.jpg

Last edited by a moderator:
کسی هست که این بازیو بدون هیچ دنگ و فنگی راحت نصب و اجراش کرده باشه و تا تهش هم رفته باشه؟؟
گویا آپدیتی هم میخواد براش بیاد.هووم؟؟

کسی هست که این بازیو بدون هیچ دنگ و فنگی راحت نصب و اجراش کرده باشه و تا تهش هم رفته باشه؟؟
گویا آپدیتی هم میخواد براش بیاد.هووم؟؟
من اولش خیلی دردسر کشیدم تا اجرا شد
300 تا کرک تست کردم و با کرک Steam006 اجراش کردم دو بار تا تهش رفتم بدون هیچ مشکلی البته یک چند بار کرش کرد که مهم نبود
البته اینجا جاش نیست
و تا تهش رفتم و دو تا پایانشو تجربه کردم:دی

یک سوال.سیستم کن مکس پین3 رو به راحتی اجرا کرد ولی این بازی رو بعد از فیلم اولش میاد بیرون.چجوری قبل اینکه وارد بازی بشی میتونی گرافیک بازی رو کم کنی؟

یک سوال.سیستم کن مکس پین3 رو به راحتی اجرا کرد ولی این بازی رو بعد از فیلم اولش میاد بیرون.چجوری قبل اینکه وارد بازی بشی میتونی گرافیک بازی رو کم کنی؟
اون مشکل شما مربوط به گرافیک نیست، مربوط می‌شه به کرک معمولا، کرک‌هایی‌ که بچه‌ها گذاشتن رو دانلود کنین درست می‌شه احتمالا.

محل سیو بازی کجاست؟؟
اگه اشتباه نکنم توی جایی که نصب کردی توی پوشه players!!(اگه مثل قسمت های قبل باشه)
دوستان بگین چی شد.آهنگی که توی مرحله کلوب هست رو پیدا کردم.(نه اونی که جزو لیست soundtrackهای بازی هست)
اگه خواستین بگین تا آپلود کنم:d

سلام
یک سوال در مورد آخر داستان:
آخر بازی اگه یارو را بکشیم چی میشه؟

و این که اگه میشه و کسی داره آهنگ اون مرحله توی کلوپه را میخوام.

من اولش خیلی دردسر کشیدم تا اجرا شد
300 تا کرک تست کردم و با کرک Steam006 اجراش کردم دو بار تا تهش رفتم بدون هیچ مشکلی البته یک چند بار کرش کرد که مهم نبود
البته اینجا جاش نیست
و تا تهش رفتم و دو تا پایانشو تجربه کردم:دی

مجید جان بازی حداقل 3 پایان داره چون من خودم 3 پایانشو دیدم دیگه در جریان نیستم تعداد پایانهاش بیشتر باشه یا نه.

سلام

خب مشخصه woods زنده میمونه:d

مجید جان بازی حداقل 3 پایان داره چون من خودم 3 پایانشو دیدم دیگه در جریان نیستم تعداد پایانهاش بیشتر باشه یا نه.
در کل میشه گفت دو پایان دیگه
بقیه چیزاش که پایانش تغیر میکنه اونا فقط برای چند ثانیه یک چیزی به پایانش اضافه یا حذف میشه
ولی در کل:
کشتن منندز یا زنده نگه داشتنش
بقیش که میشه کشتن میسن و زنده نگه داشتنش یا کشتن هارپر یا نکشتنش که اینا زیاد رو پایان بازی تاثیری ندارن فقط برای چند لحظه

---------- نوشته در 02:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:56 PM ارسال شده بود ----------

سلام

و این که اگه میشه و کسی داره آهنگ اون مرحله توی کلوپه را میخوام.
اگه منندز رو بکشی که کشتی دیگه تموم شدو رفت:دی
اگه نکشی هم که زنده میمونه و فرار میکنه:دی

اگه الکس میسون رو نکشی پایان بازی میره بچشو میبینه:دی
اگه هم بکشی هیچی نمیشه

هارپر رو هم که بکشی یک نفر دیگه بجاش میاد و داستان تغیری نمیکنه

در کل میشه گفت دو پایان دیگه
بقیه چیزاش که پایانش تغیر میکنه اونا فقط برای چند ثانیه یک چیزی به پایانش اضافه یا حذف میشه
ولی در کل:
کشتن منندز یا زنده نگه داشتنش
بقیش که میشه کشتن میسن و زنده نگه داشتنش یا کشتن هارپر یا نکشتنش که اینا زیاد رو پایان بازی تاثیری ندارن فقط برای چند لحظه

---------- نوشته در 02:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:56 PM ارسال شده بود ----------

اگه منندز رو بکشی که کشتی دیگه تموم شدو رفت:دی
اگه نکشی هم که زنده میمونه و فرار میکنه:دی

اگه الکس میسون رو نکشی پایان بازی میره بچشو میبینه:دی
اگه هم بکشی هیچی نمیشه

هارپر رو هم که بکشی یک نفر دیگه بجاش میاد و داستان تغیری نمیکنه

خب همین زنده نگه داشتن میسون که شخصیت اصلی شماره 1 هم هست خودش یه پایان خفنه دیگه که بچش بعد n سال میفهمه باباش زندست که قشنگترین پایانش هم همینه.:d
هارپر هم که اصلا هیچ تاثیری تو پایان نداره فقط تو کشتی یه سری اتفاقا عوض میشه و همینطور نجات کارما یا ندادنش هم یه تغییر خیلی کوچیک تو اخر بازی و همینطور تو همون مرحله کشتی میده.

خب همین زنده نگه داشتن میسون که شخصیت اصلی شماره 1 هم هست خودش یه پایان خفنه دیگه که بچش بعد n سال میفهمه باباش زندست که قشنگترین پایانش هم همینه.:d
هارپر هم که اصلا هیچ تاثیری تو پایان نداره فقط تو کشتی یه سری اتفاقا عوض میشه و همینطور نجات کارما یا ندادنش هم یه تغییر خیلی کوچیک تو اخر بازی و همینطور تو همون مرحله کشتی میده.
اگه زنده نگاه داشتن حساب بشه می‌شه هشت تا، ولی‌ بدون اون بازی جمعاً 4 تا پایان اصلی‌ داره.:d

زنده نگاه داشتن Karma پایان بازی رو دو بار کلا عوض می‌کنه به نظرم :دی اون خودش نکته مهمی‌ هست تو داستان :دی

وقتی A.Mason با D.mason یعنی پسرش بعد از اون همه سال لاقات کرد درست ادم یاد فیلمای هندی میوفته:دی
داشت اشک از چشام در میومد

اول نشناخت باباشو بعد اون وودز اومده میگه ایشون Alex mason هستن
بعد دیوید هنگ میکنه:دی
خیلی باحال بود
یک چیزی اون یارو کچله کی بود؟ اسمش یادم رفت! همونی که بهت حق انتخاب میده که بکشیش یا نکشیش(وقتی که داری Menendez رو کنترل میکنی)
من توی هر دو باری که بازی رو تموم کردم فکر کنم نکشتمش
اون رو پایان تاثیر میزاره کشتن یا نکشتنش؟

وقتی A.Mason با D.mason یعنی پسرش بعد از اون همه سال لاقات کرد درست ادم یاد فیلمای هندی میوفته:دی
داشت اشک از چشام در میومد

اول نشناخت باباشو بعد اون وودز اومده میگه ایشون Alex mason هستن
بعد دیوید هنگ میکنه:دی
خیلی باحال بود
یک چیزی اون یارو کچله کی بود؟ اسمش یادم رفت! همونی که بهت حق انتخاب میده که بکشیش یا نکشیش(وقتی که داری Menendez رو کنترل میکنی)
من توی هر دو باری که بازی رو تموم کردم فکر کنم نکشتمش
اون رو پایان تاثیر میزاره کشتن یا نکشتنش؟

منم هر بار که اون مرحله رو رفتم دلم براش میسوخت نکشتمش باید یه ادم سنگدل:d بیاد توضیح بده کشتنش تاثیری تو پایان داره یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or