Call of Duty: Black Ops 2 | PC

• Thread starter Thread starter byydaar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
باگذشت چندین هفته از شایعات وپیش بینیهای مختلف نسخه جدید این بازی هم بالاخره معرفی شد

callofdutyblackops2preorderposter.jpg
تاریخ انتشار میلادی:13 نوامبر 2012
تاریخ انتشار شمسی:23 آبان 1391

سبک
:Action/Shooter/First-Person
سازنده :Treyarch
ناشر: Activision
پلتفرم: PS3.PC.XBOX360

سایت رسمی بازی
Call of Duty�: Black Ops 2 Official Site

Activision از عرضه بازی Call of Duty: Black Ops 2 در تاریخ 13 نوامبر سال جاری برای PS3،Xbox360 و PC رونمایی کرد.همانطور که شایعات اعلام میکردند داستان Black Ops 2 در آینده ای نزدیک و هنگام رخ دادن جنگهای سرد (Cold War) و در قرن 21 اتفاق خواهد افتاد،جایی که سلاح ها و تجهیزات مدرن و پیشرفته نوع جدیدی از مبارزات و جنگ را به وجود آورده اند.
این ناشر اعلام کرد که داستان بازی در سال 2025 و هنگام اتفاق افتادن جنگ سرد جدید رخ خواهد داد و سرانجام تریلری از بازی را منتشر کرد که در آن شهر لس آنجلس به نمایش در می آید که زیر حمله دشمن قرار گرفته.به نظر میرسد قسمت هایی از داستان بازی در خاورمیانه اتفاق بیافتد و تاکنون حضور روبات ها و اسب (!) در بازی تایید شده است.

این بازی طبق گفته Mark Lamia دارای بخش سینگل پلیر و زامبی و مولتی پلیر وco-op است .همچنین با 60 فریم در ثانیه انجام می شود و موتور بازی هم از موتور های قیلی بهتراست.
وی گفت:"آنچه ما در اینجا ساخته ایم بهترین راز نگه داشته شده در بازیهای رایانه ای است ، زیرا من فکر نمی کنم که آن چیزی بوده باشد که هرکسی انتظار دیدن آن را داشت.ما متوجه شدیم که با داستانی که برای بازی اول ساختیم تنها یک مورد سطحی ایجاد کردیم.ما می خواستیم سبک کار خود را با داستانهای تاریخی به مرحله بعدی کار ببریم."
همچنین شما میتوانید یکی از امتیازات بازی را در داستان ان یعنی اینده دور و دومین جنگ سرد در تاریخ را در این بازی بدانید.
شما در بخش چمپین بازی میتوانید از یک منطقه به جایی دیگری بروید شما برای رفتن فقط یک انتخاب خواهید داشت از داستان میتوانید بفهمید که شما فقط یک انتخاب خواهید داشت ان هم یا شکست است یا پیروزی.
با توجه به تغییراتی که در بازی و گیم پلی رخ داده شما میتوانید یک ماموریت را برگردید و تکرار کنید ان هم به صورت Sandbox
شما توانایی ان را دارید که بازی را به عنوان فرمانده به پایان برسانید .یا نقش یک تیرانداز را داشته باشید که روی زمین دراز کشیده و منتظر است یا یک هواپیمای بدون سرنشین 4 rotor را هدایت کنید و از بالای سر دشمنان را از پای در بیاورید همچنین سوار بر روباتهای بزرگ شده .نبردها به صورت real-time است و گیم پلی نیز روان هست.
قابلیت سویچ کردن و تعویض هم در بازی است شما میتوانید سربازی را انتخاب کنید که وسط خط اتش است و با سرباز دیگر از سوی دیگر به دشمن حمله کرده .قدرت ان را دارید که به عنوان فرمانده دستور حمله هوایی و پرتاب بمب را دهید و با هواپیماهای بدون سرنشین تماس گرفته و تعادل را بین نیروهای خود برقرار سازید..

داستان دومین جنگ سرد در سال 2025 به نظر میرسد بین دو کشور ایالت متحده و چین رخ دهد که Raul Martinez (شخصیت منفی عنوان) در این جنگ ها نقش خواهد داشت.قرار است خط داستانی بازی در دهه 80 آغاز راه Martinez برای دامن زدن به جنگ را مشخص سازد.همچنین اعلام شده که David Goyer نویسنده عناوین Batman Begins و The Dark Knight وظیفه نویسندگی عنوان رابر عهده دارد.

تصاویر بازی

92677065380096885724.jpg
58755045631687993866.jpg
85538740100295004023.jpg

52847221429920425376.jpg
44956067902380477818.jpg
30639836862290754315.jpg

18563320178172912032.jpg
86803989956509752695.jpg
10142082416641124055.jpg

Last edited by a moderator:
دست همتون بخاطر جواب درد نکنه
ولی در کل به نظر من
پایان ها هر کدوم مشکلاتی دارن...مثلا اگه میسون رو هد شات کنید جای تیر روی سرش میمونه ولی توی دموی اول روی سرش جای تیر نیست و این فقط در صورتی ممکنه که هد شات نشده باشه اما اینم درست از آب در نمیاد چون اگه ماموریت درست انجام بشه و جوری که woods توی بازی حرص می خوره باید مرده باشه و هد شاتش کرده باشه!!در ضمن اگه برای زنده موندنش باید تیرها به زانوهاش بخوره پس باید مثل woods قلج میشد ولی توی عکسی که گذاشته شده مثل این که پاهاش سالمه...
در کل من اصلا دوست ندارم یه بازی چندتا پایان داشته باشه و به نظرم اگه پایانی که raul menendez رو دستگیر می کنه رو به عنوان پایان اصلی انتحاب می کردن و بیشتر به این پایان اهمیت می دادن خیلی جالب تر میشد
نه دیگه
اونجا که میسون میاد پیش وودز تو بیمارستان وودز میگه من که تورو کشتم که میسونم میگه برو بابا تو کلا تیرت خطا میره تو یکی از مراحل شماره قبلشم یادمه وودز 1همچین سوتی داده بود(شایدم من اشتباه میکنم البته)
پایان بازی به چندتا چیز مربوط میشه یکیش مثلا تصمیمیه که فرید میگیره که هارپر رو بکشه یا ممندز رو و میتونی پایان بازی حالا با کشتن یا دسگیری ممندز همراه با هارپر یا بدون اون انجام بشه و تو 1 تصمیم دیگه مشه منندز رو همراه با اون یارو روسه رفیقش بکشی یا اون یارو نباشه در کل اگه ادامه داشته باشه که داره شاخه اصلی بازی اون رفیق روس منندز هست چون حتی اخر بازی هم درست نمیتونی بهش شلیک کنی دستش خیلی میلرزه و تو بازی خیلی ازش حرفی نبود.

نه دیگه
اونجا که میسون میاد پیش وودز تو بیمارستان وودز میگه من که تورو کشتم که میسونم میگه برو بابا تو کلا تیرت خطا میره تو یکی از مراحل شماره قبلشم یادمه وودز 1همچین سوتی داده بود(شایدم من اشتباه میکنم البته)
پایان بازی به چندتا چیز مربوط میشه یکیش مثلا تصمیمیه که فرید میگیره که هارپر رو بکشه یا ممندز رو و میتونی پایان بازی حالا با کشتن یا دسگیری ممندز همراه با هارپر یا بدون اون انجام بشه و تو 1 تصمیم دیگه مشه منندز رو همراه با اون یارو روسه رفیقش بکشی یا اون یارو نباشه در کل اگه ادامه داشته باشه که داره شاخه اصلی بازی اون رفیق روس منندز هست چون حتی اخر بازی هم درست نمیتونی بهش شلیک کنی دستش خیلی میلرزه و تو بازی خیلی ازش حرفی نبود.
Defalco رو میگین؟ فکر نکنم زیاد به اون پرداخت بشه، چون تو مرحله Karma می‌شه مستقیم زدش و جسدش رو منتقل می‌کنن، به نظرم ادامه‌ای داشته باشه باید یه کاراکتر دیگه بیارن چون با توجه به پایان‌های مختلف امکان داره واسه هر کس اتفاق‌های متفاوتی افتاده باشه، البته می‌تونن مثل ME 3 سیو رو بشناسه بازی :دی

یه سوال دوستان!!
من از مراحل Strike Force بازی اصلا خوشم نمیاد,اگه هیچ کدوم رو بازی نکنیم تو قسمت داستانی بازی هم تاثیر میذاره؟؟؟
بابا این مثلا کال آفه نه گوست ریکون,چیه این مراحل رو گذاشتن واسش!!!:|

یه سوال دوستان!!
من از مراحل Strike Force بازی اصلا خوشم نمیاد,اگه هیچ کدوم رو بازی نکنیم تو قسمت داستانی بازی هم تاثیر میذاره؟؟؟
بابا این مثلا کال آفه نه گوست ریکون,چیه این مراحل رو گذاشتن واسش!!!:|
تو داستان کلی‌ تاثیر نمیذاره، ولی‌ مثلا یه سری هارو برا دیدن پایان بهتر باید رفت، یه سری مراحل هستن تو داستان اصلی‌ که اگه تو اونا ناموفق بشین یکی‌ از اینا باز می‌شه که اشتباه رو جبران کنین. ولی‌ جمعا سه تا ماموریت از Strike force هست که تو داستان تاثیر میذاره. نمیدونم تا کجا رفتی‌ اسپویل نمیکنم :دی

تو داستان کلی‌ تاثیر نمیذاره، ولی‌ مثلا یه سری هارو برا دیدن پایان بهتر باید رفت، یه سری مراحل هستن تو داستان اصلی‌ که اگه تو اونا ناموفق بشین یکی‌ از اینا باز می‌شه که اشتباه رو جبران کنین. ولی‌ جمعا سه تا ماموریت از Strike force هست که تو داستان تاثیر میذاره. نمیدونم تا کجا رفتی‌ اسپویل نمیکنم :دی

ممنون
تازه مرحله افغانستان رو تموم کردم!!!
الان دوتا باز شده که یکی تو ایرانه و اون یکی هم هند!!!
اشکال نداره اسم اون سه تا رو که باید بریم بگو تا مجبور نشم همشو بازی کنم!!:d
این دوتا مرحله که فعلا هست که اصلا خوشم نیومد,شبیه کال آف نیستن!!:d

آپدیت Call.of.Duty.Black.Ops.II.Update.1.and.2-SKIDROW
هم دیروز ارائه شده کسی تست کرده ؟

من یه پست گذاشتم در همین مورد نمیدونم چرا پاکش کردن ؟! هیچ اطلاعی هم نمیدن ... :(

ممنون
تازه مرحله افغانستان رو تموم کردم!!!
الان دوتا باز شده که یکی تو ایرانه و اون یکی هم هند!!!
اشکال نداره اسم اون سه تا رو که باید بریم بگو تا مجبور نشم همشو بازی کنم!!:d
این دوتا مرحله که فعلا هست که اصلا خوشم نیومد,شبیه کال آف نیستن!!:d
Assassinate Zhou
Protect the Afghan President
Save Karma
البته سومی‌ فقط در صورتی‌ میاد که تو یکی‌ از مراحل که در آینده می‌رین شکست بخوری :دی

نه دیگه
اگه تیرش خطا رفته پس با چی کلش سوراخ شده بود؟؟:dیا باید میمرد یا فلج میشد:dآخه به شترم دو تا تیر اسنایپر بزنید هر جاش بخوره میمیره.بعد تازه این همه ازش خون رفت دیگه چیزی تو بدنش نباید نمی موند:d
میگم این بخش زامبی چرا انقد طرفدار داره؟؟من رو 360 پسرخالم دو دست باهاش بازی کردم قشنگ بود ولی نه در حدی که این همه طرفدار داره
(داشتم بازی می کردم یهو دیدم یکی اون ته مپ داره انگار سگ می دوه.سه ساعت رفتم دنبالش آخر دیدم پسرخالم بود کت شلوار پوشیده بود:d)

آخرین ویرایش:
اگه تیرش خطا رفته پس با چی کلش سوراخ شده بود؟؟:dیا باید میمرد یا فلج میشد:dآخه به شترم دو تا تیر اسنایپر بزنید هر جاش بخوره میمیره.بعد تازه این همه ازش خون رفت دیگه چیزی تو بدنش نباید نمی موند:d
والا من خودم 10تا تیر به سرش زدم مثل اینکه همش خطا رفته =))

Defalco رو میگین؟ فکر نکنم زیاد به اون پرداخت بشه، چون تو مرحله Karma می‌شه مستقیم زدش و جسدش رو منتقل می‌کنن، به نظرم ادامه‌ای داشته باشه باید یه کاراکتر دیگه بیارن چون با توجه به پایان‌های مختلف امکان داره واسه هر کس اتفاق‌های متفاوتی افتاده باشه، البته می‌تونن مثل ME 3 سیو رو بشناسه بازی :دی
اره دقیقا من 2بار اون مرحله رو تموم کرده بودم اما نرسیده بودم به Defalco فقط اولین بار که به اون بالا رسیدم دمو رو که نشون داد زدن کشتنم دیگه به ش نرسیدم نمیدونستم میشه کشتش دفه سوم دیدم میشه کشتش.ای بابا MEکه شاهکار بود البته بود سبکش RPG حتی ME2 هم سیو ME1 رو اینپرت میکرد یادش به خیر.خیلی بد تموم شد......

بازی واقعا فوق العاده هستش ولی حیف حیف موزیک بازی خوب نی...کاش به همون شان مورای میدادن یا زیمر یا ویلیامز یا...این یارو کیه مرتیکه اصلا بلد بلد نی اهنگ بسازه موزیکاش خیلی بیخود و بی ربط هستن!!!

بازی واقعا فوق العاده هستش ولی حیف حیف موزیک بازی خوب نی...کاش به همون شان مورای میدادن یا زیمر یا ویلیامز یا...این یارو کیه مرتیکه اصلا بلد بلد نی اهنگ بسازه موزیکاش خیلی بیخود و بی ربط هستن!!!

چی میگی؟؟؟؟؟؟؟ موسیقیش بده؟؟؟؟؟؟ مرد حسابی موسیقیش توسط jack wall ساخته شده کسی که اصلا کارش ساخت موسیقی برا بازیه از اول تا حالا غیر از بازی کار دیگه ای نکرده بعد تو میگی کارش بده:| واقعا نمیدونم چی بگم بهت مرد حسابی برو اینجا کاراشو ببین بعد دربارش قضاوت کنJack Wall (composer) - Wikipedia, the free encyclopedia

میگم اون آهنکی که تو اون جایی که ملت دارن می رقصن رو کسی نداره؟؟اسم آهنگش چیه؟؟یه آهنگ تو soundtrack هاش بود ولی آهنگ دم در مجلس بود نه توش :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or