Call of Duty: Black Ops 2 | PC

• Thread starter Thread starter byydaar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
باگذشت چندین هفته از شایعات وپیش بینیهای مختلف نسخه جدید این بازی هم بالاخره معرفی شد

callofdutyblackops2preorderposter.jpg
تاریخ انتشار میلادی:13 نوامبر 2012
تاریخ انتشار شمسی:23 آبان 1391

سبک
:Action/Shooter/First-Person
سازنده :Treyarch
ناشر: Activision
پلتفرم: PS3.PC.XBOX360

سایت رسمی بازی
Call of Duty�: Black Ops 2 Official Site

Activision از عرضه بازی Call of Duty: Black Ops 2 در تاریخ 13 نوامبر سال جاری برای PS3،Xbox360 و PC رونمایی کرد.همانطور که شایعات اعلام میکردند داستان Black Ops 2 در آینده ای نزدیک و هنگام رخ دادن جنگهای سرد (Cold War) و در قرن 21 اتفاق خواهد افتاد،جایی که سلاح ها و تجهیزات مدرن و پیشرفته نوع جدیدی از مبارزات و جنگ را به وجود آورده اند.
این ناشر اعلام کرد که داستان بازی در سال 2025 و هنگام اتفاق افتادن جنگ سرد جدید رخ خواهد داد و سرانجام تریلری از بازی را منتشر کرد که در آن شهر لس آنجلس به نمایش در می آید که زیر حمله دشمن قرار گرفته.به نظر میرسد قسمت هایی از داستان بازی در خاورمیانه اتفاق بیافتد و تاکنون حضور روبات ها و اسب (!) در بازی تایید شده است.

این بازی طبق گفته Mark Lamia دارای بخش سینگل پلیر و زامبی و مولتی پلیر وco-op است .همچنین با 60 فریم در ثانیه انجام می شود و موتور بازی هم از موتور های قیلی بهتراست.
وی گفت:"آنچه ما در اینجا ساخته ایم بهترین راز نگه داشته شده در بازیهای رایانه ای است ، زیرا من فکر نمی کنم که آن چیزی بوده باشد که هرکسی انتظار دیدن آن را داشت.ما متوجه شدیم که با داستانی که برای بازی اول ساختیم تنها یک مورد سطحی ایجاد کردیم.ما می خواستیم سبک کار خود را با داستانهای تاریخی به مرحله بعدی کار ببریم."
همچنین شما میتوانید یکی از امتیازات بازی را در داستان ان یعنی اینده دور و دومین جنگ سرد در تاریخ را در این بازی بدانید.
شما در بخش چمپین بازی میتوانید از یک منطقه به جایی دیگری بروید شما برای رفتن فقط یک انتخاب خواهید داشت از داستان میتوانید بفهمید که شما فقط یک انتخاب خواهید داشت ان هم یا شکست است یا پیروزی.
با توجه به تغییراتی که در بازی و گیم پلی رخ داده شما میتوانید یک ماموریت را برگردید و تکرار کنید ان هم به صورت Sandbox
شما توانایی ان را دارید که بازی را به عنوان فرمانده به پایان برسانید .یا نقش یک تیرانداز را داشته باشید که روی زمین دراز کشیده و منتظر است یا یک هواپیمای بدون سرنشین 4 rotor را هدایت کنید و از بالای سر دشمنان را از پای در بیاورید همچنین سوار بر روباتهای بزرگ شده .نبردها به صورت real-time است و گیم پلی نیز روان هست.
قابلیت سویچ کردن و تعویض هم در بازی است شما میتوانید سربازی را انتخاب کنید که وسط خط اتش است و با سرباز دیگر از سوی دیگر به دشمن حمله کرده .قدرت ان را دارید که به عنوان فرمانده دستور حمله هوایی و پرتاب بمب را دهید و با هواپیماهای بدون سرنشین تماس گرفته و تعادل را بین نیروهای خود برقرار سازید..

داستان دومین جنگ سرد در سال 2025 به نظر میرسد بین دو کشور ایالت متحده و چین رخ دهد که Raul Martinez (شخصیت منفی عنوان) در این جنگ ها نقش خواهد داشت.قرار است خط داستانی بازی در دهه 80 آغاز راه Martinez برای دامن زدن به جنگ را مشخص سازد.همچنین اعلام شده که David Goyer نویسنده عناوین Batman Begins و The Dark Knight وظیفه نویسندگی عنوان رابر عهده دارد.

تصاویر بازی

92677065380096885724.jpg
58755045631687993866.jpg
85538740100295004023.jpg

52847221429920425376.jpg
44956067902380477818.jpg
30639836862290754315.jpg

18563320178172912032.jpg
86803989956509752695.jpg
10142082416641124055.jpg

Last edited by a moderator:
سلام به همه دوستان

ارزیابی و صحبت درباره سری " Call Of Duty " کار راحتی نیست، دقیقا مثل اینه که آدم بخواد کوهنوردی و لذتهاش رو توی یه صفحه کاغذ بنویسه !
خب کال امسال هم مثل قسمتای قبلی معرکه بود و گیرایی و ضرب آهنگ تند بازی و همچنین داستان محشر و نوآوریهای بازی آدم رو رسما" میخکوب می کرد.
به معنیِ کلمه با یک " کال آف دیوتی دلچسب " طرف بودیم و خلاصه میگم: بی بهونه هممون عاشقشیم !! :x
..............
اگه اغراق نباشه از اولین سالی که این بازی منتشر شد، آدم کل سال انتظار اومدن پاییز و اومدن قسمت جدیده کال رو میکشه و تازه مطمئنم هممون بعد از تموم شدن بازی تازه دمغ و دلخور میشیم که چجوری باید دوباره تا پائیز سال بعد صبر کنیم ! :(

بنظرم call of duty فقط یه بازی سطحی و زودگذر نیست که یه بار بازیش کنی و بعدش بتونی ببوسی بذاریش کنار !
یه جورایی عین یه مسافرت عالی میمونه که قبل و بعد رفتنش آدم حسابی هوایی شده و تا مدتها هم ذهنت درگیر لذتها و هیجانهای اون سفر میشه. منکه نسبت به سری کال یه همچین حسی دارم و مطمئنم خیلی از دوستان هم (حتی اگه به بازی نقد تند هم وارد کنن) باز شیفته کال هستن و مسلما آهنربای این بازی اینقدر قوی هست که بتونه طیف وسیعی از گیمرها(چه منتقد و چه موافق) رو برای همیشه جذب خودش کنه! >:d<

اما از طرفی هر بازی واسه خودش نقاط ضعف و قوتی داره و مسلما وقتی یه بازی اثرگذار و موندنی میشه که کفه جذابیت هاش به کفه نقائصش بچربه و با سلیقه و گرایشهای بیشتره مخاطباش هم جور دربیاد.

در مورد کال امسال هم گرافیک بازی جای پیشرفت رو داشت ولی بهرحال هر چیزی یه بهایی داره و مسلما Activision و treyarch توانایی فنی این رو داشتن و دارن که بازی رو با گرافیکه شاخ تر منتشر میکردن ولی چیزی که ما شاید بهش دقت نمی کنیم اینه که یک کمپانی صاحب سبک و نام مثل اکتیویژن یه جورایی مجبوره از لحاظ گرافیکی و کشش سخت افزاری گیمراش، بازیش رو جوری طراحی کنه که بتونه طیف زیادی از گیمرها و هواداراش رو راضی نگه داره و مسلمه که غالبا" سیستم گیمرها HI END نیست و هدف سری کال آف دیوتی هم همیشه سیستمهای Midrange به پایین بوده و هدفش هم به چالش کشیدن سخت افزار و ثبت رکورد در زمینه گرافیک نبوده و تمرکز و طراحیش روی جنبه های دیگه بازی بوده که در عمل هم موفق بوده. :)
..............
خب هر چیزی یه متن داره و یه حاشیه و همیشه هم " متن " خیلی مهمتر و پررنگ تر از " حاشیه " بوده و سیاست اکتی هم در مورد کال، قرار دادن داستان، گیم پلی ، نوآوری و شیوه های جذب گیمر در " متن" و جاسازی گرافیک در "حاشیه" قضیه بوده و واقعا هم خودمون شاهدیم که در جذب گیمرهاش کاملا موفق بوده و خواهد بود و ارزیابی سایتها و نمراتی که به بازی دادن هم این مطلب رو تایید میکنه b-)

ولی چیزی که مهمه اینه که انصافا" بازیساز از لحاظ گیم پلی و سرعتش و همینطور خط داستانی زیبا و ابتکار توی این بازی چیزی رو کم نذاشته و یه نمونه کوچیکش پرواز با لباس خفاشی بود که برای خودم بشخصه خیلی جذاب بود یا اسب سواری و ... که همشون یه جورایی ابداع توی بازیهای این سبک بود و مسلما" همینا اتمسفر بازی رو متنوع و غیر خسته کننده میکردن ;;)
............
افکت های صوتی بازی بخصوص صداگذاری شخصیتها هم معرکه و با با نهایت دقت و وسواس انجام شده بود تا بهترین اثرگذاری رو روی گیمر داشته باشه. از همه جذاب تر هم برام صدای " Harper " بود که توسط هنرپیشه و صداپیشه خفنی مثل "Michael Rooker " انجام شده بود که یه گره خاصی توی تن صداش هست و جذابیت صداگذاری شخصیت هارپر رو چند برابر کرده بود،:) جدیدا هم مایکل روکر با نقش آفرینی توی " Walking Dead " حسابی ترکوند.
بقیه Voice Actor ها هم مثل سریهای قبلی کال عالی و بدون نقص بودن.

در کل مطمئنم دوستان هم مثل من از این بازی نهایت لذت رو میبرن و به چند بار بازی کردنش هم اکتفا نمیکنن و تا پاییز بعد درگیرش میشن :d
تازه مد زامبی و مولتی هم واسه خودش حسابی جذابیت داره که براحتی نمیشه حالا حالاها ازشون دل کند. :x :x

خب Call Of Duty همینه دیگه و کلی خاطره و حس خوب از یک بازی ... :)

img_430826_walking-dead-actor-loves-his-role-in-black-ops-2-michael-rooker-interview.jpg

14939-26264.gif

آقا مثل اینکه فازت بدجور بالاست اون طوری هم که شما گفتی نیست ...
خیلی داری بزرگنمایی می کنی البته غیر از این هم از آدم متعصب انتظار نمیره ...

خیلی بهتر از کال آو دوتی قبلی هست! فقط ای کاش گرافیکش هم بالا میبود! در کل فراتر از انتظار بود و این فروشش فوق العادش باعث میشه که رقیباش هم سخت تر کار کنند و این وسط ما سود میبریم :d فرقی نمیکنه برام کال آو یا بتل یا مدال همشو بازی میکنیم. فقط قبل از بازی کردن خیلی نگران گرافیکش بودم بعدا دیدم اون گرافیکی که من تصورشو میکردم مربوط به نسخه کنسولی بود و رو pc فرق داره! البته هنوزم خیلی جای کار داره ولی باهاش میشه کنار اومد! تا Call Of Duty Next Gen ;;) همین که هارپر رو میبینم کلی ذوق زده هستم با اون صدای گرفتش منو یاد The Walking Dead میندازه :x

03445023133543201119.jpg
]

آخرین ویرایش:
اقا یکی به ما بگه اون قسمتی از مراحل که خودت باید تعیین کنی یارات برن کجا یا روباتا برن کجا؟؟؟؟چه طوری بگم؟؟؟ اسم مراحلش اگه درست بگم اینه misson briefing میخوام بدونم جزو مراحل اصلی هست؟؟؟یا نه؟؟؟ خدا فهمیده باشید چی میگم.

اقا یکی به ما بگه اون قسمتی از مراحل که خودت باید تعیین کنی یارات برن کجا یا روباتا برن کجا؟؟؟؟چه طوری بگم؟؟؟ اسم مراحلش اگه درست بگم اینه misson briefing میخوام بدونم جزو مراحل اصلی هست؟؟؟یا نه؟؟؟ خدا فهمیده باشید چی میگم.

نه من که رد کردم خیلی رو اعصابم بود! جز مراحل اصلی نیست اما شبیه اون بعدش یه مرحله هست که سایبر ها رو آزاد میکنی تا پشتیبانیت کنن و بهشون فرمون میدی که کجا رو موشک بزنن. ولی مرحله آموزشیش خیلی رو اعصابم راه میرفت Skip کردم.

بعد از پیموندن نصف بازی میتونم بگم گیم پلی بازی کاملاً آبکی و اغراق شده و بیش از حد سریع و شلوغ هست.

دشمنان بازی که تقریبا همه شبیه به هم هستن و هیچ فرقی با هم ندارند دسته دسته به سمته شما حمله میکنند و کاری جز مردن و هدشات شدن انجام نمیدن.
افتضاح ترین حالت ممکن این گیم پلی آبکی،مرحله ی پاناما هست که احساس میکنید به یک کندوی زنبور حمله کردید،دشمنان اینقدر زیاد هستن که بازی از باور انسان
خارج میشه.بدبختی اینجاست که تمام این افراد شبیه به هم هستن.شاید در مجموع سه نوع سرباز تو این مرحله طراحی کرده باشند.
بدبختی بزرگتر هوش مصنوعی افتضاح دشمانان هست که این دشمنان یک شکل رو شبیه به هویج های متحرک میکنه که فقط فوج فوج به سمتتون میان و کار خاصی انجام نمیدن.

خواهشا این بحث رو هم نکنید که خواص گیم پلی بازی به این نحو هست که سریع و شلوغ باشه.دوستانی که Call Of Duty2 رو بازی کردند،لذت یک گیم پلی سریع و شلوغ رو چشیدن
و قطعاً چنین گیم پلی آبکی و اغراق شده ای براشون مضحک به نظر میرسه.

خوشبختانه یا بدبختانه داستان بازی و نحوه ی روایتش خوب هست و مخاطب مجبور میشه این گیم پلی و گرافیک مسخره رو تحمل کنه تا بازی رو تموم کنه.

آخرین ویرایش:
یه نکته رو اشاره کنم که فکر کنم بد نباشه. نقد کردن با Flame کردن و اراجیف به هم بافتن خیلی فرق می کنه. پس سعی نکنید بازی و طرفدارانش رو Flame کنید آخر بگید نقد بود.
نمونه یک نقد کوچیک از نظر یه بازیباز رو می تونید توی پست بالایی مشاهده کنید که بدون توهین به شخصی ایشون فقط نظر شخصی خودشون رو پست کردن و به کسی توهین نکردن.

برای بار آخر می گم، اگر نمی تونید مثل یک انسان رفتار کنید و توی پست هاتون توهین نکنید... لطفا پست ندید. از این به بعد هم با پست هایی که محتوی اون ها Flame هست به شدت برخورد می شه.

موفق باشید.

خوب تموم شد و هر دوتا پایانشو دیدم
واسه من که خوب بود دو پایانه خوب و بدشو دیدم و بد نبود ولی توی پایانه بد اونجایی که منندز میره سره قبر خواهرش تا خودشو بسوزوده وقتی که کبریت میزنه و تصویر سیاه میشه یه صدای بارون میاد فک کنم بعد منصرف میشه و میره واسه ادامه داستان . شما چی میگید؟

من 4 تا dvd خریدم

مگه 2 تا پایان داره؟!
من هنوز بازی نکردم تازه خریدم، ولی چطوری میشه هر 2 تا پایانشو رفت؟!
خوب بازی کنی‌ میبینی‌ دیگه :دی تو بازی تو موقعیت‌های مختلف قرار میده که میتونی‌ یکی‌ رو انتخاب کنی‌.

هر کی زیر 8.5 و 9 به این بازی بده نامردی کرده

برخلافه نسخه اول که خیلی خوشم نیومد و نصفه نیمه ولش کردم اما در مورد این نسخه باید بگم بازی اکشن اول شخص رو دستش نیومده
لامصب اصلا چیز عجیبی بود خیلی حال کردم باحاش و مخصوصا با شخصیت منندز که فوق العاده بود

از یه طرف دلم براش می سوخت به خاطر زندگی سختی که داشته بود و از یه طرف هم خیلی منفور بود
از این نظر میگم زندگی سختی داشت که
تو بچی که تو زلزله همه چیزشونو از دست دادن و خواهرش هم که بعد از چند سال تو یه آتیش سوزی تمام بدنش سوخت و چشم هاش کور شد و منندز هم که خیلی به خواهرش حساس بود
بعد از اینکه با پدرش زدن تو کار فروش مواد و پولدار شدن و زدن تو کار خرید فروش اسلحه و ... آمریکایی ها پدرشو گرفتن و چشمش هم که توسط Mason کور شد و خواهرش هم که توسط Woods کشته شد
خلاصه خیلی زندگی سختی داشت و شخصیت واقعا جالبی داشت فقط حیف که یکم زیادی خشن و منفور بود وگرنه من یکی از طرفدار های شبکه کوردین دایزش میشدم :d

سلام به همه دوستان

ارزیابی و صحبت درباره سری " Call Of Duty " کار راحتی نیست، دقیقا مثل اینه که آدم بخواد کوهنوردی و لذتهاش رو توی یه صفحه کاغذ بنویسه !
خب کال امسال هم مثل قسمتای قبلی معرکه بود و گیرایی و ضرب آهنگ تند بازی و همچنین داستان محشر و نوآوریهای بازی آدم رو رسما" میخکوب می کرد.
به معنیِ کلمه با یک " کال آف دیوتی دلچسب " طرف بودیم و خلاصه میگم: بی بهونه هممون عاشقشیم !! :x
..............
اگه اغراق نباشه از اولین سالی که این بازی منتشر شد، آدم کل سال انتظار اومدن پاییز و اومدن قسمت جدیده کال رو میکشه و تازه مطمئنم هممون بعد از تموم شدن بازی تازه دمغ و دلخور میشیم که چجوری باید دوباره تا پائیز سال بعد صبر کنیم ! :(

بنظرم call of duty فقط یه بازی سطحی و زودگذر نیست که یه بار بازیش کنی و بعدش بتونی ببوسی بذاریش کنار !
یه جورایی عین یه مسافرت عالی میمونه که قبل و بعد رفتنش آدم حسابی هوایی شده و تا مدتها هم ذهنت درگیر لذتها و هیجانهای اون سفر میشه. منکه نسبت به سری کال یه همچین حسی دارم و مطمئنم خیلی از دوستان هم (حتی اگه به بازی نقد تند هم وارد کنن) باز شیفته کال هستن و مسلما آهنربای این بازی اینقدر قوی هست که بتونه طیف وسیعی از گیمرها(چه منتقد و چه موافق) رو برای همیشه جذب خودش کنه! >:d<

اما از طرفی هر بازی واسه خودش نقاط ضعف و قوتی داره و مسلما وقتی یه بازی اثرگذار و موندنی میشه که کفه جذابیت هاش به کفه نقائصش بچربه و با سلیقه و گرایشهای بیشتره مخاطباش هم جور دربیاد.

در مورد کال امسال هم گرافیک بازی جای پیشرفت رو داشت ولی بهرحال هر چیزی یه بهایی داره و مسلما Activision و treyarch توانایی فنی این رو داشتن و دارن که بازی رو با گرافیکه شاخ تر منتشر میکردن ولی چیزی که ما شاید بهش دقت نمی کنیم اینه که یک کمپانی صاحب سبک و نام مثل اکتیویژن یه جورایی مجبوره از لحاظ گرافیکی و کشش سخت افزاری گیمراش، بازیش رو جوری طراحی کنه که بتونه طیف زیادی از گیمرها و هواداراش رو راضی نگه داره و مسلمه که غالبا" سیستم گیمرها HI END نیست و هدف سری کال آف دیوتی هم همیشه سیستمهای Midrange به پایین بوده و هدفش هم به چالش کشیدن سخت افزار و ثبت رکورد در زمینه گرافیک نبوده و تمرکز و طراحیش روی جنبه های دیگه بازی بوده که در عمل هم موفق بوده. :)
..............
خب هر چیزی یه متن داره و یه حاشیه و همیشه هم " متن " خیلی مهمتر و پررنگ تر از " حاشیه " بوده و سیاست اکتی هم در مورد کال، قرار دادن داستان، گیم پلی ، نوآوری و شیوه های جذب گیمر در " متن" و جاسازی گرافیک در "حاشیه" قضیه بوده و واقعا هم خودمون شاهدیم که در جذب گیمرهاش کاملا موفق بوده و خواهد بود و ارزیابی سایتها و نمراتی که به بازی دادن هم این مطلب رو تایید میکنه b-)

ولی چیزی که مهمه اینه که انصافا" بازیساز از لحاظ گیم پلی و سرعتش و همینطور خط داستانی زیبا و ابتکار توی این بازی چیزی رو کم نذاشته و یه نمونه کوچیکش پرواز با لباس خفاشی بود که برای خودم بشخصه خیلی جذاب بود یا اسب سواری و ... که همشون یه جورایی ابداع توی بازیهای این سبک بود و مسلما" همینا اتمسفر بازی رو متنوع و غیر خسته کننده میکردن ;;)
............
افکت های صوتی بازی بخصوص صداگذاری شخصیتها هم معرکه و با با نهایت دقت و وسواس انجام شده بود تا بهترین اثرگذاری رو روی گیمر داشته باشه. از همه جذاب تر هم برام صدای " Harper " بود که توسط هنرپیشه و صداپیشه خفنی مثل "Michael Rooker " انجام شده بود که یه گره خاصی توی تن صداش هست و جذابیت صداگذاری شخصیت هارپر رو چند برابر کرده بود،:) جدیدا هم مایکل روکر با نقش آفرینی توی " Walking Dead " حسابی ترکوند.
بقیه Voice Actor ها هم مثل سریهای قبلی کال عالی و بدون نقص بودن.

در کل مطمئنم دوستان هم مثل من از این بازی نهایت لذت رو میبرن و به چند بار بازی کردنش هم اکتفا نمیکنن و تا پاییز بعد درگیرش میشن :d
تازه مد زامبی و مولتی هم واسه خودش حسابی جذابیت داره که براحتی نمیشه حالا حالاها ازشون دل کند. :x :x

خب Call Of Duty همینه دیگه و کلی خاطره و حس خوب از یک بازی ... :)

img_430826_walking-dead-actor-loves-his-role-in-black-ops-2-michael-rooker-interview.jpg

14939-26264.gif

بابا بیخیال داری در مورد همین کال اف حرف میزنی یا منظورت یه بازی دیگست!!!!!!!!!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or