Call of Duty: Advanced Warfare | PSN

ΔⓐᖇᏫℕ

کاربر سایت
سلام خدمت تمام دوستان کالاف باز عزیز :d از اونجا که بلاخره نسخه Advanced Warfare تونست بلاخره آبروی دوباره به این فرانچایز ببخشه و طبق نقدایی که منتشر شده خیلی از بخش مولتی پلیر تعریف کردن و خیلی از دوستان فروم تهیه کردن و یا قصد دارن بخرن تصمیم گرفتم تاپیک مسابقات آنلاین این بازیو بزنم .
دوستان در این تاپیک میتونید آیدی های PSN خودتون و دوستانتون که مولتی پلیر این نسخه رو بازی میکنن بزارید و تمام بحث های بخش آنلاین رو اینجا انجام بدید .

سلام دوستان من از دیروز هر چی find match میزنم میاره no match find! برای شما هم اینطوریه ؟؟ با کاهنده ی پینگ هم وصل شدم باز هم نشد!!! ؟؟؟؟

سلام دوستان یه سوال داشتم میدونم مربوط به این بخش نیست ولی اگه جواب بدید ممنون میشم میخاستم بدونم این بازی تروفی انلاین داره یا نه ؟؟؟؟
مرسی اگه جواب بدید

sya7790

ممنون :)

سلام
كلا ايراني چرا پيدا نميشه ؟
من پينگم هميشه رو 2 خط قرمزه :/

چند سال پيش كه mw3 داشتم پر ايراني بود ، باهم بازي ميكرديم با پينگ فوق العاده
كلا طرفداره نداره اين عنوان مثل mw3 ؟!

ممنون

Last edited by a moderator:
سلام خسته نباشید
من امروز میخواستم AW بازی کنم ولی هر مود که انتخاب میکنم no game found بالا هستش و بازی پیدا نمیگنه
id:UplandDARKNESS

سلام .من الان اوایل بازی گیر کردم.رسیدم به جایی که روی سقف اتوبوسم و میفتم پایین با یه دستم اسلحه رو در میارم.تو این صحنه هر کاری میکنم شلیک نمیکنه به سمت اون ماشینه که داره میاد. و میزننم با تیر دوباره تکرار و باز هم شلیک نمیکنه با کلته

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or