Call of Duty : Advanced Warafare Multiplayer l PC

• Thread starter Thread starter STIG
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب بازی واقعا خوبه! من که طرفدار سرسخت mw2 o mw3 بودم از گیم پلی راضی بودم واقعا. نو آوری ها هم بیخود نیستن. مشکل اصلی همین سرور هاشه که واقعا رو اعصابه! و لابی ایرانی هم که نیست....

دوستان من امشب گرفتم COD AW رو / مورد اول واسه دوستانی که میگن با رم 4 اجرا میشه یا نه باید بگم که این بازی بخش مولتیش از سنیگلش سبک تره پس اگر سینگلشو اجرا کردید یقینا مولتیش رو بهتر اجرا خواهید کرد / در مورد چیت هم باید بگم که در اکثر گیم ها چیت وجود داره و یک امر طبیعی محسوب میشه / در مجموع گیم پر جنب و جوش و حرفه ای است / در مورد قابلیت EXO دوستانی که تمایل به استفاده از اینگونه ابزار رو ندارند از مد کلاسیک استفاده کنند .
Steam ID : IR_ESC

نمیدونم چجوریه همه میگن گوست بیخوده و من بی نهایت باهاش حال میکنم
و تمام ملت دارن میگن این ادونس خیلی خفنه و من ازش متنفرم -_-

اصلا مچ پیدا نمیکنه فکر کنم همه
Private Match می زنن . اخه اسیتم می زنه 6000 نفر آنلاین بد به جر tdm اونم 3 تا مچ دیگه تو هیچ کدوم از مد ها پلیر نداره

اصلا مچ پیدا نمیکنه فکر کنم همه
Private Match می زنن . اخه اسیتم می زنه 6000 نفر آنلاین بد به جر tdm اونم 3 تا مچ دیگه تو هیچ کدوم از مد ها پلیر نداره
امیدوار باش که توی این تخفیفا اینو هم بزارن که ملت یکم بیشتر بخرن که بیان بازی
معلومه چرا PVمیرن ! پینگ ثابت میخوان که از بازی لذت ببرن !
اگه به قولشون عمل میکردن و Dedicate server میزدن....الان همه اینو بازی میکردن

اتفاقا تخفیف هم زدن خیلیا هم بازی رو خریدن ولی سرور هاش مشکل داره
آخه 6 7 هزار نفر که PV نمیرن با هم بازی کنن بدون xp و اینا :|
این ایرادش تو کانکت شدنه خیلی هم افتضاحه .
کاش دو ریال از این همه سود رو خرج پلیر ها میکردن ....

دوستان عزیز!من وقتی سرچ رو میزنم حدود 4 5 ثانیه طول میکشه که وصل بشه و برم تو!از team death match بگیر تا one shot kill !همه ی مود ها! از وقتی هم کاهش پینگ زدم وضعم اینقدر خوب شد ، اینطور نبود.

به صورت معمول پینگ 100 دارم روی مخابرات توی گوست که اینقدر پلیر هاش کمه من راحت تر بازی پیدا میکنم تا این که حدود 6 7 هزار پلیر داره ...

دوستان عزیز!من وقتی سرچ رو میزنم حدود 4 5 ثانیه طول میکشه که وصل بشه و برم تو!از team death match بگیر تا one shot kill !همه ی مود ها! از وقتی هم کاهش پینگ زدم وضعم اینقدر خوب شد ، اینطور نبود.

من که ایران نیستم به جز مدهای Free-for-All و TDM و یکی دو مد که الان یادم نیست تو هیچ مد دیگه‌ای نتونستم پلیر پیدا کنم. به خاطر همین زیاد MP رو بازی نمی‌کنم، exo survival برام جذاب‌تره. البته MPش هم زیاد خوب نیست. همون موقع که بازی رو روی sale گذاشت باید حدس می‌زدم که یه مشکلی داره. چون سری CoD کلاً خیلی کم تخفیف می‌خورن، اگر هم بخورن یک سال از عرضه‌ی بازی گذشته و البته تخفیف هم بالاتر از 50% نمیره، حتی اگه CoD 2 باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or