Call of Duty 5 در ژاپن اتفاق خواهد افتاد!

Good Boy

کاربر سایت
DarkZero می نویسد:

ما هم اکنون میدانیم که بازی Call of Duty 5 در دست ساخت است و در اواخر امسال نیز عرضه می شود.همچنین ما مطلع شده ایم که Treyarch به جنگ جهانی دوم(WWII) بازگشته است.
.......................
اطلاعات اخیر نشان می دهد که Treyarch در این شماره بازی را به مناطق معمول این گونه بازیها نکشیده است و بازیکنان را در مقام سربازان امریکایی یا اروپایی قرار نخواهد داد بلکه این بار جنگ در ژاپن اتفاق خواهد افتاد و شما در نقش سربازانی هستید که در Pacific Campaign جنگ جهانی دوم شرکت دارید.

cod4jima_news.jpg

.......................
البته جزییات دقیقی از محل جنگ ها , هنوز منتشر نشده است اما تمرکز داستان بازی COD 5 بر روی آن سوی دیگر دنیا هست تا اروپای غربی!

منبع
.......................
K1

آخرین ویرایش:
دوست من اون modern warfare هم خط میزدی . چون کجای جنگ جهانی دوم مدرن میشه :biggrin1: . عین لوله پولیکا تو جنگ جهانی دوم گیر کردند . حالا خوبه مثلا شماره 6 عین 4 بشه ( زیبا و عالی ) و شماره 7 را ببرن جنگ جهانی جنداق ( یادتونه قدیمها تو جنگها با جنداق سنگ را پرت میکردند تو قلعه ) :biggrin1:

دوست من اون modern warfare هم خط میزدی . چون کجای جنگ جهانی دوم مدرن میشه :biggrin1: . عین لوله پولیکا تو جنگ جهانی دوم گیر کردند . حالا خوبه مثلا شماره 6 عین 4 بشه ( زیبا و عالی ) و شماره 7 را ببرن جنگ جهانی جنداق ( یادتونه قدیمها تو جنگها با جنداق سنگ را پرت میکردند تو قلعه ) :biggrin1:
جنداق !!!!! :confused:
فکر کنم منظورت منجنیق باشه:biggrin1:

دوست عزیز این طور هم که می گی نیست ! چون من سری COD رو از 4~5 سال پیش از شماره 1 ش تا به الان بازی می کردم هم رو PC و هم رو PS2 ! بلعکس تو که می گی به نظر من باید COD رو تو شماره 3 ش پروژه اش رو می بستن و COD رو مثه بعضی بازی ها 3 گانه می کردنش البت با پایانی خفن !:biggrin1:
بعدشم من سری COD رو تو جنگ جهانی ش خیلی بیشتر دوست داشتم تا مدرن !:love: به نظر من باید اسم COD 4 رو می گذاشتن Battle For Revenge : Back to Africa بهتره !:laughing:
آخه تقلید و ترکیب چند بازی بود !:-"
من یکی با سری 4 مثل سری های 1و2و3 ( البت 3 رو PC kdl نیومد )حال نکردم !;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or