Call of Duty 4

• Thread starter Thread starter IGI
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بابا به خدا اين WW2 واقعا خز شد. خيلي جالبه كه همشون به نرماندي ختم ميشه. بابا اين همه فيلم در موردش ساختين كم نيست حالا بي خيال بازي ها هم نميشين ؟! به خدا ديگه متنفر شدم از هر چي بازي توي سبك WW2 . همشون هم مثل هم هستند . اسلحه هاي يك جور ، لباساي يه شكل ، Location هاي مثل هم و.... و تنها فرقشون توي كيفيت به نمايش گزاشتن اين شباهت هاست.

فكر كنيد تمام اون هياهو و شلوغي رو به سبك مدرن تجربه كنيد . M4 و night vision و هلي كوپتر ، تانك ، F16.22.18 ، flash ,smok grinate و انواع صلاح هاي مدرن و به روز توي اون شلوغي . يه تجسم كوتاه ميتونه حسشو كامل القا كنه.

در آخر هم بگم كه :

يك عرب خوب يك عرب مرده است​

رئيس . خب وقتي جنگ نرماندي عظمت و زيبايي به اون بالايي داشته و تازه جنگ اونجا تموم شده توقع نداري كه همه ي جنگ ها به سواحل ماداگاسكار ختم بشن ؟ :eek:

تازه . مناطق رزمي جنگ جهاني يه جاهاي خاصي بوده و اگه بخوان بازي ها رو توي مناطق ديگه بسازن اجبارا يا بايد تاريخ رو عوض كنن يا اطلاعات بازيكن ها رو در حد گياهان دريايي بدونن .
ولي با اون حرف آخرت در مورد عرب ها كاملا موافقم . :love:

پشیمانم

من کاملا مخالفم پس با تو جه به این که عرب خوب عرب مرده پس ایرانی خوب هم ایرانی مردس و امریکایی خوب هم ...

من از این حرفم :(( و می خوام جمله را اصلاح کنم عرب که همون باشه ولی ایرانی خوب ایرانی هست که پادشاه دنیا باشد از دوستان میخوا منو ببخشند:blushing:

راستشو بخواهید در اصل بازی COD پیرامون مسائل جنگ جهانی و به واقعیت کشید جبهه غرب در World War II و نشان دادن دلاوری های سربازان هست ! حالا که موضوعش تغییر کرده ممکن از فروشش کاسته شود و به نظر من نباید آن را از جنگ جهانی بیرون می کشیدند ، یا می توانستند بازی COD را در شماره 3 طوری پایان می دادند که در این شماره پاین می یافت و یک بازی با نامی دیگر و سبکی جدید می سا خت ، این هم در خاطرات می ماند و هم بازی محبوبی می شد !:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or