Call Of Duty 4 Online

ping ـت چنده؟ تو بازی مهم ping هست نه سرعت اینترنت،من با Dial up تو wow پینگ ـم 700-800 هست ولی یه نفر دیگه با DSL پینگ ـش 10000 !!! کلا یه جورایی ping ربطی به سرعت کانکشن ـت نداره.

ميشه يك مقدار در باره ping توضيح بدين ....من نميدونم چيه ؟!!از كجا بايد ببينمش؟؟!!ميشه تغيرش داد؟؟!!
چند باشه خوبه؟؟
من يك هفته نيست psn رو راه انداختم زياد سرم نميشه!!!اگه چيزي هست كه بايد بدونم بگيد لطفا!!!

ميشه يك مقدار در باره ping توضيح بدين ....من نميدونم چيه ؟!!از كجا بايد ببينمش؟؟!!ميشه تغيرش داد؟؟!!
چند باشه خوبه؟؟
پینگ همون latency ـی که بین شما و سرور هست رو میگن.هر چی کمتر بهتر.
برای بازی زیر 100 خوبه....برای دیدن هم وقتی توی بازی leadboard رو ببینی آخرین ستون مربوط به ping هست.(البته تو PC اینجوری بود :دی)
اصلا من چرا اومدم بخش PS3 ؟ ! :دی

من هم COD4 رو خریدم، هر کی بازی رو داره لطفاً PSN ID ـه منو Add کنه تا با هم بازی کنیم.
Region هم که دیگه مهم نیست، Huh ؟!
آره دیگه فرقی نمی کنه.خوب شد تو هم خریدی کلا بچه ها همه دارن می گیرن اگه یه 10 تا بشیم عالی میشه حدود 6، 7 نفریم الان

یه 2 ساعتی بازی کردم؛ بازی خیلی خوب هست ولی نیاز شدید به پینگ عالی داره ! چون سرعت بازی فوق العاده بالاست، برای همین تو تا میای یارو رو بزنی میبینی یارو از پشت اومد چاقوت کرد، خلاصه که خیلی سخت هست و من هر کی رو میزدم نمیمرد !!!

فعلاً LVLـم 5 هست، ایشالله یه کم دیگه بازی کنیم LVL های بهتر بگیریم... :دی

یه 2 ساعتی بازی کردم؛ بازی خیلی خوب هست ولی نیاز شدید به پینگ عالی داره ! چون سرعت بازی فوق العاده بالاست، برای همین تو تا میای یارو رو بزنی میبینی یارو از پشت اومد چاقوت کرد، خلاصه که خیلی سخت هست و من هر کی رو میزدم نمیمرد !!!

فعلاً LVLـم 5 هست، ایشالله یه کم دیگه بازی کنیم LVL های بهتر بگیریم...
من نمیدونم چرا خیلی از بچه ها با پینگ این بازی مشکل دارن !!
من که تا الان فقط 2بار پینگ مشکلل داشتم اونم شب بود ! دیگه همیشه دارم بازی میکنم بدون هیچ مشکلی !

من هم بعضی از شبها هستم.
از دیروز پینگ POL دوباره خوب شد (در حد 220) و راحت بازی میتونم بکنم:biggrin1: دوباره تونستم تو چند تا match اول بشم!

ID: Pikilplayer

Level: 20

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا خیلی از بچه ها با پینگ این بازی مشکل دارن !!
من که تا الان فقط 2بار پینگ مشکلل داشتم اونم شب بود ! دیگه همیشه دارم بازی میکنم بدون هیچ مشکلی !
نه راست می گه با پینگ قرمز کار خیلی سخت میشه با زرد هم تازه دردسره واسه اول شدن.بهترین راه اینه که انقدر joinوخارج شین تا یه هاست اروپایی گیر بیاد که پینگتون زرد باشه بعد دیگه بیرون نیاین از اون room

نه راست می گه با پینگ قرمز کار خیلی سخت میشه با زرد هم تازه دردسره واسه اول شدن.بهترین راه اینه که انقدر joinوخارج شین تا یه هاست اروپایی گیر بیاد که پینگتون زرد باشه بعد دیگه بیرون نیاین از اون room

کاملاً موافقم. با پینگ زرد 2 خط میشه اول شد.

من از يه اينكاره پرسيدم علت pingزرد من چيه گفت بايد رم pcرو عوض كنم رمم 512 بود گفت بايد 1G بندازي!!!
با اطمينان گفت مشكلت حل ميشه!!!
به نظر شما منطقي مياد!!

من از يه اينكاره پرسيدم علت pingزرد من چيه گفت بايد رم pcرو عوض كنم رمم 512 بود گفت بايد 1G بندازي!!!
با اطمينان گفت مشكلت حل ميشه!!!
به نظر شما منطقي مياد!!
Ping چه ربطی به ram داره آخه ؟!!!
بعدشم اینجا تاپیک PS3 بازی هست.
Ping به ظور کلی یعنی مدت زمان رفت و برگشت اطلاعات. ( میلی ثانیه هم هست واحدش )

پ.ن: بهتر نیست این تاپیک رو به بخش PS3 Games منتقل کنید ؟!!!

COD4 Online

اگه واقعا 8 نفری میشین شبا واسه online بازی کردن میتونیم یه کاری بکنیم که ping اذیتمون نکه
دوستان منو add کنن بگم چجوری میشه اینکارو کرد kejman-spit

من امشب on میشم حتما به امید دیدار تو PSN

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or