Call of Duty 4 : Modern Warfare | PS3

قیمت چند هست ؟ راستی‌ کسی‌ اگر فروشگاه دیگری سراغ داره بگه... دات کام نداشت ... راستی‌ آدرس این فتحی‌ کجا هست ؟

آخرین ویرایش:
قیمت چند هست ؟ راستی‌ کسی‌ اگر فروشگاه دیگری سراغ داره بگه... دات کام نداشت ... راستی‌ آدرس این فتحی‌ کجا هست ؟
فتحی : توپ خونه ، پاساژ لباف ، طبقه ی پایین .

تو پایتخت هم من امروز رفتم یکی داشت ، میگفت 90 ولی به من میده 85 :دی آخرش میده 80 :دی

درود،

اين بازی رو گرفتم, اينهم نظرم نسبت به اين بازی، و اين تحليل تنها جنبه شخصی داره !!!!!
اين هم نظرم هست نسبت به اين بازی :

صدا گذاری: 9.5/10
گیم پلی: 9.5/10
کنترل
: 9.5/10
گرافيک : 10/10

The Good :
همه چيز باز عالی بود! :)

The Bad :
کوتاه بودن Campaign

واقعا بازی فوقالعاده ایه!

کلی فاز گرفتم ازش.
گرافیک فوقالعاده داستان زیبا
محیط
اسلحه ها
صداها
رونیه بازی همه چی در حده صدای جیمز هتفیلده!
معتاد شدم بهش.
مثل...!

واقعا بازی فوقالعاده ایه!

کلی فاز گرفتم ازش.
گرافیک فوقالعاده داستان زیبا
محیط
اسلحه ها
صداها
رونیه بازی همه چی در حده صدای جیمز هتفیلده!
معتاد شدم بهش.
مثل...!

این بازی یه شاهکار است . تاحالا با هیچ بازیه Action همچین فازی نگرفته بودم

با جیمز هتفیلد بودم تبکه باحالی بود :biggrin1:

ammar iraqi gamer

سلام اينقدر بزركش نكنيد:mad: من كه اصلا بازيش نميكنم واقعا براي اكتويجن متاسفم :mad: رفته بااين بازي اسلام رو مسخره وتوهين كرده :mad: حالا مي خوان از راه بازيها نفوز كنن:mad: به عراق:mad: وعربستان و حالا به ايران هم توهين كردن كه اكتيوجن كفت ايران از اين بازي استقبال كرده--------------------------------- سياسي نيستم از اونهايي كه بازي نكردن ممنونم;)

سلام اينقدر بزركش نكنيد:mad: من كه اصلا بازيش نميكنم واقعا براي اكتويجن متاسفم :mad: رفته بااين بازي اسلام رو مسخره وتوهين كرده :mad: حالا مي خوان از راه بازيها نفوز كنن:mad: به عراق:mad: وعربستان و حالا به ايران هم توهين كردن كه اكتيوجن كفت ايران از اين بازي استقبال كرده--------------------------------- سياسي نيستم از اونهايي كه بازي نكردن ممنونم;)

عجب دين مسخره اي هست که با يک بازی خراب ميشه!!! :lol:
اتفاقاً من که دارم بازی ميکنم از اينکه سگ های عربی رو ميکشم دارم لذت ميبرم!:biggrin1:حيف کلمه سگ... بايد به اونها کفتار گفت! :laughing:
تو بازی نکن، اينجا هم نيا چرند بنويسی، چون کسی برای اين طرز تفکرات گنديده اي که داری تره هم خرد نميکنه!:lol::biggrin1:

از اون آواتارت معموله که چته ...

شما خیلی ناراحتی و غیرتی شدی بازی نکن ، اینم یادت باشه که اصلا به اندازه سر سوزن هم نیستی که بخوای بهترین بازی 2007 رو خراب کنی
:)

در ضمن سایت رو اشتباه اومدی ، اینجا جای این بحث ها نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or