Call Of Duty 3

لطفا نظرات خودتان را وارد کنید.

• 10

رای‌ها: 7 21.2%
  • 9/8

رای‌ها: 1 3.0%
  • 9/6

رای‌ها: 3 9.1%
  • 9/4

رای‌ها: 2 6.1%
  • 9/2

رای‌ها: 0 0.0%
  • 9

رای‌ها: 6 18.2%
  • زیره 9

رای‌ها: 14 42.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
bache khaheshan kesi ke cod 3 bazi karde dar moredesh matlab benevise makhsosan darmorede graphic va gamplay va az hame mohemtar hoshe masnoish chon age agah bashid in shomararo hamon sherkati zade ke cod consolaye nasle ghablo zade va vaghean kheili baziye mozakhrafi bod makhsosan to hoshe masnoish mikham bebinam az obohate cod 2 roye pc kaste shode ya na?

اقا میشه از این استفاده کنی !؟
En2Fa
302.gif

من این بازی را روی Xbox 360 یک مرحلش را رفتم
فقط اینا بگم که از لحاظ گرافیک یک سروگردن بالاتر از Cod2 هستش
بازی 60 فریم ثابت همراه V-sync اجرا میشه ، بازی خیلی خیلی خیلی نرم اجرا میشه
من قبلا Cod2 را روی 7600gt
Cpu 3.0 Ht و رم 1 گیگ بازی میکردم
میزاشتم روی رزلوشن 1024.768 و 2aa و V-sync خاموش, میانگین فریمم 35-40 بود
ولی الان روی Xbox 360 ورژن جدید این بازی را روی 1360.768 و 4aa و V-sync روشن بازی میکنم ، 60 فریم ثابت
دیگه از دست Pc راحت شدم

فعلا مشغول Gears Of War هستم ، تمومش که کردم میرم سروقت این بازی

والا حقیقتا من بازی را جلو نرفتم هنوز
ولی تا اونجایی که یادمه هوش مصنوعیش مثل Cod 2 بود
ولی از لحاظ گرافیک(بافت و افکت ها) ،انیمیشن به مراتب بالاتر از Cod 2 شده
گرافیکش خیره کنندست

این بازی ارزش 12 هزار تومن رو داره ؟؟؟ راستی Region Free هست دیگه !

دوست من شما کجای ایرانی . چرا 12 تومن . زنگ بزن تکاوچ یا داتکام از اونه بگیر .تکاوج رو DVD فله ای خوب میزنه 7 تومن . دات کام رو DVD درجه یک که اگه ببینی با بازی اورجینال اشتباه میگیری میده 10 تومن در ضمن بازی فرری هستش . .

اقا من بازيو ماه پيش گرفتم و تموم كردم بهترين بازي كالاف ديوتي كه تا الان كردم فوق العاده نه خيلي سخت نه خيلي اسون مخصوصا وقتي ميكشتي خيليم نرم بود يعني اگه اينو بازي نكنين يكي از بهترين سري هاي كال اف ديوتي از دستتون رفته مخصوصا ماشين سواريش و طراحي معموريتاش مثلا تو بيشتر مرحله ها ميگفت اون خونرو پاك سازي كن ميرفتي عمرو ميكشتي در كل فوق العادست

اقا من بازيو ماه پيش گرفتم و تموم كردم بهترين بازي كالاف ديوتي كه تا الان كردم فوق العاده نه خيلي سخت نه خيلي اسون مخصوصا وقتي ميكشتي خيليم نرم بود يعني اگه اينو بازي نكنين يكي از بهترين سري هاي كال اف ديوتي از دستتون رفته مخصوصا ماشين سواريش و طراحي معموريتاش مثلا تو بيشتر مرحله ها ميگفت اون خونرو پاك سازي كن ميرفتي عمرو ميكشتي در كل فوق العادست
داداش شما بازیسنترو حفاری کردی رسیدی به این تاپیک؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or