call of duty 3 برای pc

• Thread starter Thread starter marat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام ...
من عضو جدید بازی سنترم و امیدوارم منو در جمع خودتون بپذیرید...
سوال در مورد زمان اومدن cod3 برای pc هستش ...
می خواستم ببینم کسی از زمان آمدن اون اطلاعی داره ...
...
قبل از هر چیزی هم باید عرض کنم بنده هنوز با قوانین اینجا بطور کامل آشنا نشدم اگر موضوع بی ربطه دیگه ببخشین.

منم همین فکر شما رو میکردم اما کنترل 360 واقعا فوق العاده است . به طوری که من از وقتی که 360 خریدم ( حدود 2 ماه ) تا حالا یه بازی هم با Pc نکردم !
خوب این مشخصه دیگه تو این 2 ماه یه بازی درست و حسابی نیومده براش و وقتی بازی هایی مثل Goٌw , R6 و اینا هست آدم فعلا نمیره Pc بازی کنه که :)

اینم پست امید تو تاپیک "بحث و تبادل نظر ..."

این کاملا درسته که دسته ی X360 نسبت به دسته های دیگه (کنسول های دیگه ) خیلی راحته و در کل مشکلی ایجاد نمیکنه تو بازی و راحت میشه بازی کرد ولی خوب حالا حالا طول میکشه که چیزی بسازن که بتونه توی بازی FPS جای موس و کیبورد رو بگیره چه از نظر راحتی و چه از نظر لذت بردن درون بازی ! به قول یه دوست بدیهیات رو نمیشه نقض کرد.

این امید خودتون میدونید PC باز هست :biggrin1: و جز PC کسی رو قبول نداره!:cheesygri:-"

جواتی ببین چی گفته....

این امید خودتون میدونید PC باز هست :biggrin1: و جز PC کسی رو قبول نداره!:cheesygri:-"

جواتی ببین چی گفته....
ببین امین الان یکی از مدیرا میاد یه صفایی به من میده.....
بابا به جون خودم من نمیگم بد هست که اگر از نظر راحتی بخای حساب کنی از دسته ps هم راحت تره ولی من بدبخت که به دسته ps عادت کردم یه جوریی هست دسته 360

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or