شایعه Call Of Duty 2015 با نام Call Of Duty: World at War 2

homayoon k2

کاربر سایت
Call Of Duty 2015 با نام Call Of Duty: World at War 2 (آپدیت شد)

Treyarch_logo.png

همه ما می دانیم که عنوان بعدی Call Of Duty توسط استدیو پرآوازه Treyarch در حال ساخت است و بدون شک در سال 2015 انتشار خواهد یافت.
حال این استدیو در صفحه رسمی ف ی س بوک خود با یک پست ذهن همه را به طرف جنگ جهانی معطوف کرده است:
"December 7, 1941...a date which will live in infamy." - Franklin Delano Roosevelt
Attack on Pearl Harbor - Wikipedia, the free encyclopedia

7 "دسامبر ، 1941.... تاریخی که با رسوایی زنده خواهد ماند." - فرانکلین دلانو روزولت

و در پایین این پست یک لینک از ویکی پدیا قرار داده شده که واقعه به وقوع پیوسته در آن تاریخ را بازگو می کند و آن حمله گسترده هوایی ارتش ژاپن به ناوگان بزرگ دریایی ایالات متحده است به نام:
"Attack on Pearl Harbor"

حال بیش از پیش احتمال ساخت نسخه دوم World at War بیشتر می شود که البته بازگشت به جنگ جهانی دوم آن هم با طعم Trayarch چیز دیگریست. هم چنین با توجه به اینکه نسخه اول در دوره جنگ جهانی اول دنبال می شود با توجه به اشاره Trayarch به جنگ جهانی دوم احتمال به حقیقت پیوستن این شایعه بسیار زیاد است. همین طور تمام کاربران در صفحه رسمی استدیو به World at War 2 اشاره کرده اند که البته تایید یا رد نشده است.

treyarch در صفحه فیس بوک خودش به تازگی پست دیگه ای قرار داده که احتمال ساخت WAW II بیش از پیش بیشتر می کنه و به احتمال بسیار زیاد این شایعه درست است:

On this day in 1962, the first two teams were formed: one stationed at the Naval Amphibious Base Coronado (Team One) and one at the Naval Amphibious Base Little Creek, in Virginia Beach (Team Two). Happy anniversary!

United States Navy SEALs - Wikipedia, the free encyclopedia
Übersetzung anzeigen

Vietnam WarWar in North-West PakistanMultinational Force in LebanonOperation Urgent FuryAchille Lauro hijackingOperation Earnest WillOperation Prime...
en.wikipedia.org

در چنین روزی در سال 1962 دو تیم اول SEAL (تیم های آبی، خاکی و هوایی ضربتی سریع و شناسایی) تشکیل شدند. یکی در یگان آبی - خاکی نیروی دریایی مستقر در کورنادو (تیم اول) و دیگری در یگان آبی - خاکی نیروی دریایی مستقر در "خلیج کوچک" ، واقع در سواحل ویرجینیا (تیم دوم). سالگرد تشکیلشان مبارک
Übersetzung anzeigen

Vietnam WarWar in North-West PakistanMultinational Force in LebanonOperation Urgent FuryAchille Lauro hijackingOperation Earnest WillOperation Prime...
en.wikipedia.org

اگر لینک ویکی پدیا قرار داده شده توسط treyarch را نگاهی بیندازید، ریشه های این SEAL Team را جنگ جهانی دوم معرفی کرده و هم چنین ماموریت ها و عملیات این تیم ها را در خلال جنگ جهانی دوم به طور کامل شرح داده......
امروزه SEAL Team به 11 تیم مجزا تقسیم شده......
به نظر شما treyarch از قرار دادن این گونه پست ها منظور دیگری جز COD WAWII می تواند داشته باشد؟

ساعاتی پیش پوستری از طریق کاربری به نام Anonymous در توییتر لیک شد که تاریخ رونمایی از بازی را معلوم میکند........بر این اساس بازی قرار است در یک مراسم به وسیله برند XBOX ماکروسافت در تاریخ 4 مِی 2015 رونمایی شود. با این تفاسیر احتمال به وقوع پیوستن این شایعه زیبا(:d) و همچنین عطش طرفداران روز به روز بیشتر می شود.
در زیر می توانید پوستر مربوطه را مشاهده کنید.

call-of-duty-world-at-war-II-reveal-poster.jpg

آخرین ویرایش:
اگه برگرده به جنگ جهانی دوم خاطرات شیرین CoD 2 زنده میشه برام.
هر چند مطمعنم مث اون نمیشه.
سری CoD مدتهاست داره رو به افول میره

خسته نشدین اینقدر با آلمان ها جنگیدین؟

من دیگه حالم بهم خورد از بس پریدیم روسیه رو فتح کردیم، از بس آلمان هارو زمین گیر کردیم و هی تو نرماندی درگیر شدیم!
نه :دی
هزار بار دیگه هم همینارو تکرار کنن بازم بیشتر از جنگ مدرن شونصد سال آینده حال میده گرچه من با همین نسخه آخرم حال کردم ولی کیه که CoD ـای اولی و WaW با اون محییط و اتمسفرشو یادش بره:دی
بنظرم یک چیزی تو مایه های BO هم باشه قابل قبوله فقط نزنن تو خط مدرن چون بشدت خسته شدیم :دی

همون آلمان ها و روسیه رو هم دوباره تکرار کنن اما یک داستان و روایت خفن مثل BO یا MW داشته باشه شاهکار میشه :x

نه :دی
هزار بار دیگه هم همینارو تکرار کنن بازم بیشتر از جنگ مدرن شونصد سال آینده حال میده گرچه من با همین نسخه آخرم حال کردم ولی کیه که CoD ـای اولی و WaW با اون محییط و اتمسفرشو یادش بره:دی
بنظرم یک چیزی تو مایه های BO هم باشه قابل قبوله فقط نزنن تو خط مدرن چون بشدت خسته شدیم :دی

همون آلمان ها و روسیه رو هم دوباره تکرار کنن اما یک داستان و روایت خفن مثل BO یا MW داشته باشه شاهکار میشه :x
دقیقا یادمه زمانی که بازار Medal of honor ها و COD های جنگ جهانی داغ بود. همه صداشون در اومد خسته شدیم از این جنگ.بازی رفت سمت جنگ های مدرن و ۲ نسخه قبل به آینده هم رسید. و اینبار همه صداشون در اومد اه اه چیه جنگ های آینده خسته شدیم.۲ تا جنگ جهانی بسازید. این چرخه ادامه دارد.:d در کل، یعنی مردم از تکرار خوششون نمیاد و دنبال یه چیز جدیدن
مطمئن باش اگه هزار بار همین کار رو تکرار کنن نفر اول خودت صدات در میاد:d
من همون قدری که با COD 2 حال کردم با MW1 و MW2 هم حال کردم. مرحله all ghillied up COD 4 یکی از بهترین مرحله های تاریخ بازی های کامپیوتری بود بنظرم.

دقیقا یادمه زمانی که بازار Medal of honor ها و COD های جنگ جهانی داغ بود. همه صداشون در اومد خسته شدیم از این جنگ.بازی رفت سمت جنگ های مدرن و ۲ نسخه قبل به آینده هم رسید. و اینبار همه صداشون در اومد اه اه چیه جنگ های آینده خسته شدیم.۲ تا جنگ جهانی بسازید. این چرخه ادامه دارد.:d در کل، یعنی مردم از تکرار خوششون نمیاد و دنبال یه چیز جدیدن
مطمئن باش اگه هزار بار همین کار رو تکرار کنن نفر اول خودت صدات در میاد:d
من همون قدری که با COD 2 حال کردم با MW1 و MW2 هم حال کردم. مرحله all ghillied up COD 4 یکی از بهترین مرحله های تاریخ بازی های کامپیوتری بود بنظرم.
آره خوب :دی
کسی نمیگه مودرنا بد بود! من خودم حتی با MW2 خیلی بیشتر از WaW حال کردم ولی اینجا مهم اون تکراری شدنه هست! و کلا با سری MW خیلی حال کردم و حتی با BOII هم بشدت حال کردم اما دیگه زمان مودرن چیز خاصی نداره تا گیمرو جذب کنه چون این چند ساله یک سره مدرن ساختن دوباره باید برگردن به جنگ جهانی تا هم یاد گذشته ها باشه و هم یک تنوعی ایجاد بشه تو سری! خود اکتیویژن حتما میدونه این قضیه چقد میتونه به فروش بیشتر سری کمک کنه! خیلیا از زمان مدرن شدن Cod ولش کردن و منتظر نسخه جنگ جهانی ـن مخصوصا الان که رقیب قدری وجود نداره!

به نظرم تصمیم خوبی گرفتن.جدیدا همه بازی ها دارن میرن آینده:|
بد نیست خاطرات نازی کشی واسمون زنده بشه
و همچنان یاد و خاطره ی COD 2 بخیر که من فکر کنم 10 بازی تمومش کردم:d

اینقدر این جنگ جهانی صفحات تاریک و سیاه و پر و پیچ خم زیادی داره که خیلی میشه بازی از روش ساخت!!! همین تشکیل navy seal ها هم میتونه خیلی جالب باشه! یا خیلی مسائل دیگه! با یه خط داستانی عالی به نظرم میشه باز یه شاهکار دراورد.

خوب COD 2 که فوق العاده بود ، از دوباره نصبش کردم ، فرصت کنم بازی میکنم .
اما من دلم میخواد یخورده هم که شده ، یکبار حداقل به عنوان آلمانیا بازی کنم :|
بزنم یکم پدر این روسا و آمریکایی رو در بیارم !
یعنی آلمان ها خودشونم همچین بازی ـی نساختن ؟ قاچاقی آیا ؟ :دی

تا جایی که یادمه تا حالا همه ی اسم هایی که برای CoD حدس زده شده غلط از آب در اومده!:d
من به شخصه ترجیح میدم این نسخه نه خیلی به گذشته برگرده (مثل WOA) نه خیلی بره به آینده (AW). تو یه بازه زمانی نزدیکی اتفاق بی افته.

آخرین ویرایش:
خیلی خوب میتونه جواب بده ولی خب مولتی پلیرش سرش گرده :d.
فک نکنم دیگه کسی حوصله تفنگهای اون زمان رو داشته باشه . مگر اینکه یه حرکتی بزنن واسه تنوع اسلحه و اینا

اگه داستان قوی ای نداشته باشته شکستی خواهد بود بسی عظیم .

اینقد که این وقایع کلیشه ای جنگ جهانی تکرار شده که دیگه واقعا هیچ انگیزه ای برای رفتن به سمتش نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or