Call Of Duty 2

سلام
من دیدم زمان اومدن این بازی نزدیک شده گفتم یه تاپیک باز کنم.
که حداقل این بازی هم جزء ادما محسوب کنیم.
بنده خد ا گناه داره.اصلا تحویلش نمیگیریما. :cry: :cry: :cry:
بازی Call of Duty2
سومین شماره از این بازی هستش.البته برا pc
بازی اول با نام Call of Duty
نسخه بعدی که اضافه شونده بازی اول بود با نام:United Offensive
و حالا قمست دوم از این بازی که به طور مستقل نصب میشه.
کار استودیوی Infinity Ward
و کمپانی Activision
این بازی قراره 25 اکتبر یعنی 3 روز دیگه ریلیز شه.

بای بای

یک نکته . همینجوری نمیشه این رو بالا برد . VGA هم باید ساپورت کنه.

مثلا سری r3x0 ( 9700 – 9800 و ... ) AA 6x و AF 16X رو ساپورت می کنند!

ورژن 1.0 که نسخه اصلی و اولیه هر بازی هست و پچ که شماره 1.0 نمیشه !
اگرم قرار پچی در کار باشه یا 1.01 هست یا 1.1 .

او...شرمنده اشتباه شد منظورم جديدترين بروز رسانيها براي version 1.0 بود بهر حال تا الان هيچ وصله اي بنظر براي بازي نيموده البته اين بر ميگرده به اينكه موتور گرافيكي بازي مشكلات كمي داره اما مسلما هيچ بازي بدون مشكل و بدون پچ نخواهد بود

یک نکته . همینجوری نمیشه این رو بالا برد . VGA هم باید ساپورت کنه.

مثلا سری r3x0 ( 9700 – 9800 و ... ) AA 6x و AF 16X رو ساپورت می کنند!

نه عزيز اين پشتيباني تنها بر ميگرده به راه انداز(درايور) كارت گرافيكي و تعاريف اين حجم بافت گذاري توسطش.
بيشتر كارتهاي حتي سطح پايين هم تا مدهاي 16X anisotropic filter پشتيباني ميكنند حتي يك radeon 9000

من الان اینجا بیدم
فکر کنم مرحله آخره .
گرافیکو میای ؟
123455.jpg

آقا سلام عرض ميكنم

من اين بازي رو با 256مگ GT6800 اجرا كردم ! تمامه افكت هاش هم بالاست و همچنين رزولوشن 1280 !

حالا من مشكلي كه داشتم اينه كه زمانی که در محیط بسته هستم خیلی نرم و راحت اجرا میشه ولی زمانی که میرم توی محیط باز و عمق صحنه زیاد میشه یه کم آهسته میشه زیاد نه ولی مثل محیط بسته نسیت !

cpu هم 2800 intel full

ram 1024 spec

ولی برد خیلی خوب نیست از اون ارزوناست ! agp مادربورد هم x4 هست !

ميخواستم ببينم كسي تجربه كامل رو در اين زمينه داره كه منو راهنمايي كنه ممنون ميشم ؟

cpu بخرم يا motherboard ?

agp مادربورد هم x4 هست

سلام دوست من

من تجربه لازم رو ندارم...ولي سرعت گذرگاه agp شما خيلي پايين هست...شايد ربطي به بازي نداشته باشه..ولي دردسر ساز هم برات مي شه

من همچين مشكلي رو دربازي ديگه اي داشتم كه با پايين آوردن تنظيمات در محيط باز مشكل حل شد

نوشته شده توسط behzadr:
سلام دوست من

من تجربه لازم رو ندارم...ولي سرعت گذرگاه agp شما خيلي پايين هست...شايد ربطي به بازي نداشته باشه..ولي دردسر ساز هم برات مي شه

من همچين مشكلي رو دربازي ديگه اي داشتم كه با پايين آوردن تنظيمات در محيط باز مشكل حل شد

سلام عزيز
شما كه در محيط باز مشكل داشتين با يك برد خوب و x8 مشكلتون حل شد ؟!
تا چه قدر تاثير داشت ؟
ولي من حس ميكنم كه از cpu باشه !؟

سلام عزيز
شما كه در محيط باز مشكل داشتين با يك برد خوب و x8 مشكلتون حل شد ؟!
تا چه قدر تاثير داشت ؟
ولي من حس ميكنم كه از cpu باشه

سلامي دوباره...

مشكل من كاملا با كاهش تنظيمات حل شد

البته برد من 8 ايكس هست

ولي سي پي يو من 2.4 128 هست..مشكلي هم نداشتم

نه عزيز اين پشتيباني تنها بر ميگرده به راه انداز(درايور) كارت گرافيكي و تعاريف اين حجم بافت گذاري توسطش.
بيشتر كارتهاي حتي سطح پايين هم تا مدهاي 16X anisotropic filter پشتيباني ميكنند حتي يك radeon 9000
من در مورد کارت های رادئون اطلاعی ندارم اما کارت های سطح پایین Geforce از ویژگی Anisotropic 16X پشتیبانی نمی کنند..مثلا اگه شما Geforce 5200 داشته باشی حداکثر این فیلتر 8X بالاتر نمیره

من فکر نمی کنم مشکل شما از گذرگاه AGP باشه چون AGP مادر بورد من هم 4X هست و من در رزولوشن 728*1024 ,و تمام تنظیمات بالا در هیچ کدوم از مراحل بازی مشکل افت سرعت نداشتم
سرعت CPU شما هم خوبه و هیچ مشکلی نداره...
ویندوزت چیه؟؟؟؟ از XP SP2 استفاده میکنی؟؟؟

نوشته شده توسط farzadlion:
من در مورد کارت های رادئون اطلاعی ندارم اما کارت های سطح پایین Geforce از ویژگی Anisotropic 16X پشتیبانی نمی کنند..مثلا اگه شما Geforce 5200 داشته باشی حداکثر این فیلتر 8X بالاتر نمیره

من فکر نمی کنم مشکل شما از گذرگاه AGP باشه چون AGP مادر بورد من هم 4X هست و من در رزولوشن 728*1024 ,و تمام تنظیمات بالا در هیچ کدوم از مراحل بازی مشکل افت سرعت نداشتم
سرعت CPU شما هم خوبه و هیچ مشکلی نداره...
ویندوزت چیه؟؟؟؟ از XP SP2 استفاده میکنی؟؟؟

بله آقا از service pack 2 استفاده ميكنم !
در ضمن بازم ميگم فقط زماني كه در محيط باز هستم اين مشكل رو دارم (خيلي زياد هم نه)

مثل اينكه هيچ كس در اين مورد چيزي نميدونه !!؟

بايد بگم به احتمال 99% از cpu هستش چرا كه در طي چند ماه اخير همين مشكل رو در بازي nfs underground 2 هم داشتم البته با celeron 2400 ! ولي الان با intel full 2800 هيچ مشكلي ندارم !

من هم گفتم ربطي به بازي نداره...ولي بي تاثير هم نيست

بايد بگم به احتمال 99% از cpu هستش چرا كه در طي چند ماه اخير همين مشكل رو در بازي nfs underground 2 هم داشتم البته با celeron 2400 ! ولي الان با intel full 2800 هيچ مشكلي ندارم

دوست من

ايني كه شما هم ميگي براي من يكي صدق نمي كنه

چون سي پي يو من 2.4 128 هست و در اين بازي مشكلي ندارم....

نوشته شده توسط behzadr:
من هم گفتم ربطي به بازي نداره...ولي بي تاثير هم نيست

دوست من

ايني كه شما هم ميگي براي من يكي صدق نمي كنه

چون سي پي يو من 2.4 128 هست و در اين بازي مشكلي ندارم....

ببين دوست عزيز شما كه cod2 رو با سيستمه 2.4 128 هيچ مشكلي نداري ميتوني تنظيماته دقيق بازي رو بهم بگي و همچنين رزولوشن ؟؟؟
ببين من توي نرم كار كردن بازي خيلي حساسم واسه همينه كه رفتم GT6800 برداشتم 4600 تومن ! پس اگه ميشه به طور دقيق واسم بگو.ممنون
در ضمن سيستمت هم يه خورده واضح تر معرفي كن.

نوشته شده توسط Ali_Amini:
ببين دوست عزيز شما كه cod2 رو با سيستمه 2.4 128 هيچ مشكلي نداري ميتوني تنظيماته دقيق بازي رو بهم بگي و همچنين رزولوشن ؟؟؟
ببين من توي نرم كار كردن بازي خيلي حساسم واسه همينه كه رفتم GT6800 برداشتم 4600 تومن ! پس اگه ميشه به طور دقيق واسم بگو.ممنون
در ضمن سيستمت هم يه خورده واضح تر معرفي كن.
سلام
منم همین کارت شما رو دارم.GT6800
من با رزولوشن 1024 در 768 بازی کردم.
و در شمن با Direct X 9
البته توی استالینگراد با Direct X 7 بازی کردم
AAی که بازی کردم فکر کنم(میگما فکر کنم.چون الان پاکش کردم)4X بود.
و اصلا هم هیچ مشکلی نداشتم.خیلی نرم بازی میکردم بدون هیچ گون مشکلی.
CPU
3000Atlon 64
رم 1
همین دیگه.

اگه چیزی کم گفتم بگو.البته خیلی یادم نمییاد.ولی میتونم باز نصب کنم چون هنوز Image بازی رو هاردم هست.

خداحافظ

نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام
منم همین کارت شما رو دارم.GT6800
من با رزولوشن 1024 در 768 بازی کردم.
و در شمن با Direct X 9
البته توی استالینگراد با Direct X 7 بازی کردم
AAی که بازی کردم فکر کنم(میگما فکر کنم.چون الان پاکش کردم)4X بود.
و اصلا هم هیچ مشکلی نداشتم.خیلی نرم بازی میکردم بدون هیچ گون مشکلی.
CPU
3000Atlon 64
رم 1
همین دیگه.

اگه چیزی کم گفتم بگو.البته خیلی یادم نمییاد.ولی میتونم باز نصب کنم چون هنوز Image بازی رو هاردم هست.

خداحافظ

سلام
شما گفتين با رزولوشن 1024 در 768 بازي كردين هيچ مشكلي نداشتين ؟
ببخشيد ميشه بپرسم چرا شما با رزولوشن 1024 بازي كردين مگه كارت گرافيكتون نميكشه ؟
پس ميشه شما يه لطف كنيد اين بازي رو دوباره نصب كنيد ممنون ميشم !
در ضمن شما تمامه افكت ها رو روي Extra و همچنين رزولوشن 1280 در 1024 و سايه ها , ورتيكال سينك وغيره رو on كنيد و بعد نتيجه رو به من اعلام كنيد !
ببخشيد, شرمنده

Last edited by a moderator:
نوشته شده توسط Ali_Amini:
سلام
شما گفتين با رزولوشن 1024 در 768 بازي كردين هيچ مشكلي نداشتين ؟
ببخشيد ميشه بپرسم چرا شما با رزولوشن 1024 بازي كردين مگه كارت گرافيكتون نميكشه ؟
پس ميشه شما يه لطف كنيد اين بازي رو دوباره نصب كنيد ممنون ميشم !
در ضمن شما تمامه افكت ها رو روي Extra و همچنين رزولوشن 1280 در 1024 و سايه ها , ورتيكال سينك وغيره رو on كنيد و بعد نتيجه رو به من اعلام كنيد !
ببخشيد, شرمنده
سلام
علی اقا.
در مورد سوال اولت:
بله.من با 1024 در 768 اصلا مشکلی نداشتم.
در مورد سوال دوم:
راستشو بخوای اصلا امتحان نکردم که ببینم میتونم با رزولوشن بیشتری بازی کنم یا نه!!!!
چون من در مورد این بازی های جنگ جهانی یه نظری دارم.به نظرم اتقدر بازی شلوغ هست و خیلی پر برخورده که نمیتونی بازی رو ول کنی و بشینی محیط ها و منطق رو نظاره کنی.اگه این کارو کنی میزنن فکتو می یارن پایین.
من معمولا ترجیح میدن بازی های ادونچر با VR رو با رزولوشن خیلی بالا و یا کوئک4(این یکی استثناس.چون این بازی رو من فقط به خاطر گرافیکس میپسندم)
برای بازی های به نظرم شلوغ
رزولوشن 1024 در 768 با رزولوشن 1024 در 1280 فرقی نمیکنه.(من منظورم این نیست که فرق نمیکنه)منظورم اینه که انقدر بازی شلوغ هست و درگیری سریع رخ میده که نمیرسی لذت ببری.با همون 1024 در 768 کارت راه مییوفته.
چشم بازی رو فردا نصب میکنم.
ولی من که بهت گفتم توی استالینگراد من با سیستمم مجبور شدم Direct X 7 بازی کنم.اگه میخوای سایه ها رو فعال کنم باید برم توی مصر.که میشه در واقع چپتر دوم .با انگیلیس.
و خیلی باید برم جلو.
ولی به نظرما.اگه همه چیز رو روی Extra بزارم .به نظرم به مشکل میخوریم.چون بازی از نظر افکت ها بازی سنگینیه.
اگه بازم نظرت اینه که دوست داری با 1024 در 1280 بازی رو برات چک کنم.
صبر کن ترینر بازی رو بگیرم.با تقلب بزنم برم مرحله مصر.برات امتحان کنم.
چشم.
خبرشو بهت میدم.

خداحافظ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or