Call Of Duty 2

سلام
من دیدم زمان اومدن این بازی نزدیک شده گفتم یه تاپیک باز کنم.
که حداقل این بازی هم جزء ادما محسوب کنیم.
بنده خد ا گناه داره.اصلا تحویلش نمیگیریما. :cry: :cry: :cry:
بازی Call of Duty2
سومین شماره از این بازی هستش.البته برا pc
بازی اول با نام Call of Duty
نسخه بعدی که اضافه شونده بازی اول بود با نام:United Offensive
و حالا قمست دوم از این بازی که به طور مستقل نصب میشه.
کار استودیوی Infinity Ward
و کمپانی Activision
این بازی قراره 25 اکتبر یعنی 3 روز دیگه ریلیز شه.

بای بای

سوزه ي جنگ جهاني براي اين زيبا است كه الان جنگ ها بيشتر بصورت كوماندويي و مدرن انجام ميگره و در اينده اي نزديك رباتها با هم خواهند جنگيد

اما جنگ جهاني مثل يه دعواي دسته جمعي ميمونه كه فقط سلاح گرم در ان استفاده ميشه و ميشه گفت بهترين سوزه براي جنگ در بازيها باشه

ولي كال اف دوتي بخاطر هر چيش براي من جذابه

october26 in stores on your PC

سلام
منم به شخصه از سبک بازی های جنگ جهانی خوشم مییاد.
و به نظرم در این بازی ها داستانه که روی روند بازی تاثیر می زاره
و گیم پلی و گرافیک هم خیلی موثره.
فکر کنم توی این یکی دو سال اخیر CoD خوب تونسته پیشرفت کنه.
و به نظرم گوی سبقتو از بقیه بگیره.

بای بای

چون فیر یه روز زودتر اوردن پس اینم زودتر میاد.با این حساب پس امروز باید اومده باشه چون فردا بازی ریلیز میشه.مگه مثلا B&w2 زوتر از ریلیزش اومد به بازار.
چه ربطی داره؟؟؟؟
بستگی داره به بازیش شانیسه دیگه . شاید اینم زود اومد

نوشته شده توسط Sayeh:
کاملا مخالفم . به نظر من سوژه جنگ جهانی هیچ وقت کهنه نمیشه . من هزار بار هم Call of Duty رو بازی کنم خسته نمیشم . اون هیجان و اون سلاح های قدیمی با فرم های خاص و اون مکانهای قدیمی توی اروپا و اون ساختمانهای مخروبه با سبک قدیمی همش اونقدر جذاب هست که ارزش داشته باشه هزارتا بازی از روش ساخته باشه .
دوری از صلاح های مزخرف امروزی و مکانهای نامشخص و آدمهای فضایی و این جور چیزها و بازگشت به 80 سال قبل برای من یکی که خیلی خیلی جذابه .
منم موافقم... این بازیهای فضایی ...تخیلی... خیلی بیخوده...

بابا شما ها خسته نشدین از این سبک بازی .
همش شبیه هم . یا سرباز آلمانی باید بکشی یا ژاپنی یا ...
بابا این سوژه جنگ جهانی دیگه قدیمی شد . حالمون به هم خورد از بس هی پشت تانک و ضد هوایی و دوشگاه نشستیم و سرباز لت و پار کردیم . یا یه سری تفنگ تکراری که تو همه نوع بازی چه مدال چه کال آف دستمون گرفتیم و دشمن کشتیم .
من که شخصا دیگه سمت این سبک بازی نمیرم . دیگه گندشو در آوردن !!
خداییش شما ها تفاوت زیادی میبینین بین شماره های مختلف مدال و کال آف دیوتی ؟؟؟
همش شبیه هم فقط یه ذره گرافیکشون فرق میکنه و یه ذره هم محیط ها . وگرنه گیم پلی و بقیه چیزا عین هم .
کاملا مخالفم . به نظر من سوژه جنگ جهانی هیچ وقت کهنه نمیشه . من هزار بار هم Call of Duty رو بازی کنم خسته نمیشم . اون هیجان و اون سلاح های قدیمی با فرم های خاص و اون مکانهای قدیمی توی اروپا و اون ساختمانهای مخروبه با سبک قدیمی همش اونقدر جذاب هست که ارزش داشته باشه هزارتا بازی از روش ساخته باشه .
دوری از صلاح های مزخرف امروزی و مکانهای نامشخص و آدمهای فضایی و این جور چیزها و بازگشت به 80 سال قبل برای من یکی که خیلی خیلی جذابه .
منم یه جورایی با کین موافقم.راست میگه گیم پلی بازی تکراری هست فقط گرافیک و محسط بازی عوض میشه ولی من خودم خسته نمیشم.به نظره من باید برن تو سری جنگ مدرن.این تفنگ های قدیمی زیاد دیگه حال نمیده.مثلا اگه یه بازی به سبک battlefield 2 بتونن بسازن ولی مثل cod که single بازی حال بده کولاک می کنه.

سلام
سایت IGN به بازی CoD2 نمره داده نمره نه چندان خوب 8.5
البته سایت !Yahoo هم به این بازی نمره داده.
انگار نمره ها چیز خوبی نیست.
قابل توجه دوستداران CoD2
بزارین این بازی بیاد تا بفهمیم دنیا دسته کیه.
f0205z.jpg

بای بای

نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام
سایت IGN به بازی CoD2 نمره داده نمره نه چندان خوب 8.5
البته سایت !Yahoo هم به این بازی نمره داده.
انگار نمره ها چیز خوبی نیست.
قابل توجه دوستداران CoD2
بزارین این بازی بیاد تا بفهمیم دنیا دسته کیه.
f0205z.jpg

بای بای
باید منتظر امتیاز گیم اسپات باشیم... چون به نظر من امتیاز گیم اسپات درسته...

بازیه Call of Duty از گیم اسپات هم نمره ی 8.8 گرفت...

منم یه جورایی با کین موافقم.راست میگه گیم پلی بازی تکراری هست فقط گرافیک و محسط بازی عوض میشه ولی من خودم خسته نمیشم
بیشتر عناصر بازی از جمله گیم پلی تغییر چندانی نکرده . حتی گرافیکشم غیر از اینکه یکسری افکت ها و ویژگی های جدیدی بهش اضافه شده تغییر زیادی نکرده
میشه گفت یک نسخه ی جدیده با مراحل قشنگ تر و هوش مصنوعی و مولتی پلیره بهتر

سلام

من دارم از خوشحالی بال در میارم کلی تو کف این بازی مونده بودم

ولی باید یه هفته صبر کنم تا بیاد هنوز بازی فیر گیرم نیومده چه بره به این

نگفتند که تعداد حلقه هاش چند تا هستش

نوشته شده توسط Death Knight:
منم یه جورایی با کین موافقم.راست میگه گیم پلی بازی تکراری هست فقط گرافیک و محسط بازی عوض میشه ولی من خودم خسته نمیشم.به نظره من باید برن تو سری جنگ مدرن.این تفنگ های قدیمی زیاد دیگه حال نمیده.مثلا اگه یه بازی به سبک battlefield 2 بتونن بسازن ولی مثل cod که single بازی حال بده کولاک می کنه.

چه عجب یه نفر با ما موافق بود . دمت گرم
83.gif

لااقل این بازی های جدید با اسلحه های مسخره از نظر نوع بازی و گیم پلی با هم فرق میکنن . مثل فارکرای با دوم با هاف لایف با ریدیک و ... اما بازی های این سبک چی ؟؟؟
در هر حال من که شخصا از این سبک بازی زده شدم و به نظرم دیگه چیزی واسه عرض اندام نداره این سبک جنگ جهانی ! ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or