Call of Duty یا Deus Ex ؟ Eidos به تریلر Call of Duty پاسخ می دهد

Mr. Worldwide

کاربر سایت
kfn36rkyowbkgrizpmvv.png

به تازگی تیزری جدید از Call of Duty series, Call of Duty: Black Ops III با نام Ember منتشر شده است که شباهت های زیادی به Deus Ex دارد و تغییر بشر با تکنولوژی را نمایش می دهد.
حال تیم توسعه بازی Deus Ex: Mankind Divided شامل صداپیشه Adam Jensen و Jonathan Jacques-Belletête مدیر اجرائی طرح های هنری بازی به تریلر جدید Call of Duty واکنش نشان دادند.

مدیر انجمن Eidos-Montréal در این مورد بیان کرد:« خوب من اینجا هستم، ما واقعا بخاطر این تریلر جدید و ساده بسیار سرگرم شدیم، ما هیچ دشمنی با سازندگان Call of Duty نداریم، و ما به آینده نگاه می کنیم و می خواهیم ببینم آنان درمورد پیشرفت بشریت و تغییر بشریت چکار می کنند.»

Elias Toufexis صداپیشه Adam Jensen تویت ذیل را نوشته است:
9vx9eclfani7kdd5rr7h.png

Jonathan Jacques-Belletête مدیر اجرائی طرح های هنری بازی نیز افزود:
« هی Treyarch، اینجا Adam Jensen می گوید که به جشن خوش آمدی، نوشیدنی ها پشت سرته ;) . بچه ها ما دروغ گفتیم. Deus Ex: Mankind Divided در زمان جنگ جهانی دوم در جبهه شرق جریان دارد و احساس کردیم باید الهام بگیریم.»

واکنش اکانت رسمی Deus Ex به اکانت رسمی توییر Call of Duty:

منبع

در جواب دوستمون که میگه چرا همچنان فن بیس این بازی زیاده چون بنظرم هر سال که میگذره به همون نسبت که یه عده از این سری زده میشن یه عده گیمر کم سن و سال تر ه هم اضافه میشن و وقتی این شماره های اخیر رو میبینن ازش بعنوان بازیه بی نقص و عالی یاد میکنن و البته حق هم دارن و شاید همین گیمر های کم سن و سال در چند سال اینده اگه سری کال اف همینطور ادامه بده اونا هم از این سری حالشون بهم بخوره.

واقعاً عجیبه یه بازی مثه CoD چطوری تبدیل به اینی که داره عرضه میشه شد:|

اتفاقا چند روز پیش داشتم به همین موضوع فکر میکردم. :| :( اون موقع وقتی اسم CoD میومد مو به تنم سیخ میشد و یه لذت توصیف نشدنی میبردیم ازش. توضیح کامل حسی که به اسم CoD داشتیم رو نمیشه گفت. اصلا وضعیتی بود. الان همون اسم وقتی میاد حالت تهوع دست میده به آدم و اصلا نمیتونی قبول کنی این بازی همونه! کلا خیلی جالب و عجیه.

من اخرین شماره ای که بازیش کردم mw3 و اونم فقط بخش special ops اش بود....کلا بعد mw2 این ip مرده و حرکت خاص روبه جلویی نکرده
از این به بعدم فک نکنم چیز خاصی بشه فقط با چنگ انداختن به ایده های قبلا جواب داده بازیهدی قبلی دارن عمر تموم شدش رو طولانی تر می کنن

.

CoD Ghost لانچ بوده بدبخت ها باید توی 2 سال برای 6 پلتفروم بازی رو منتشر میکردن و همنیطور بازی رو بهینه میکردن ، CoD همیشه عالیه بوده ، مخصوصا سری Black Ops که نقشه های مولتی پلیریش حرف نداره

- - -ویرایش - - -

در جواب دوستمون که میگه چرا همچنان فن بیس این بازی زیاده چون بنظرم هر سال که میگذره به همون نسبت که یه عده از این سری زده میشن یه عده گیمر کم سن و سال تر ه هم اضافه میشن و وقتی این شماره های اخیر رو میبینن ازش بعنوان بازیه بی نقص و عالی یاد میکنن و البته حق هم دارن و شاید همین گیمر های کم سن و سال در چند سال اینده اگه سری کال اف همینطور ادامه بده اونا هم از این سری حالشون بهم بخوره.
یعنی شما گیمر های با سن سال بالا هستید ، خیالی میکنید هر CoD بازی میکنه کم سن ساله؟

- - -ویرایش - - -

من اخرین شماره ای که بازیش کردم mw3 و اونم فقط بخش special ops اش بود....کلا بعد mw2 این ip مرده و حرکت خاص روبه جلویی نکرده
از این به بعدم فک نکنم چیز خاصی بشه فقط با چنگ انداختن به ایده های قبلا جواب داده بازیهدی قبلی دارن عمر تموم شدش رو طولانی تر می کنن

.

یعنی Black Ops ضعیف بوده ؟ من دیگه حرفی ندارم ، شما فقط بخش داستانی بازی میبنید که خیلی زیاد طرفدار نداره ، شما یه بخش مثل Coop بازی رو ببینید ، که چقدر بخش زامبیش محتاد کننده بوده ،
میشه بگین حرکت خاص و روبه جلو چی هست ؟ یعنی کل بازی تغییر بدن ؟ مردم از همین گیمپلی رو دوست دارند

آخرین ویرایش:
یعنی Black Ops ضعیف بوده ؟ من دیگه حرفی ندارم ، شما فقط بخش داستانی بازی میبنید که خیلی زیاد طرفدار نداره ، شما یه بخش مثل Coop بازی رو ببینید ، که چقدر بخش زامبیش محتاد کننده بوده ،
میشه بگین حرکت خاص و روبه جلو چی هست ؟ یعنی کل بازی تغییر بدن ؟ مردم از همین گیمپلی رو دوست دارند
Black ops بازی خوبی بود ولی با بازی مثل Mw2 خیلی فرق داشت متای بازی هم موید این حرف (mw2=94,black ops=87)اوج سری همون mw2 بود بعد اون کاملا افت مشخصه تو تمام شماره هاش.

بعد mw2 کلا بازی رفت تو ورطه تکرار ....حالا شاید میلیونها نفر با انجام تکرار حال می کنن به خودشون مربوطه ولی من که از انجام دهها بار تکرار خوشم نمیاد(اینم بگم من آنلاین black ops رو رفته بودم و فقط بخش داستانیش نبود)

حالا شما حرف منو قبول نداری مشکلی نیس بالاخره اختلاف سلیقس

.

virtual30t @

^^
Found One
============
TreyArch = داداشای اسکی باز جلف
از همه اینها که بگذریم،میرسیم به این که چی میشه که استودیوها اصلا نمی تونن نوآوری داشته باشن؟
اگه به سالهای قبل و نسخه های اولیه COD نگاه کنیم و با زمان حال مقایسشون کنیم، جز تعجب نتیجه دیگه ای نداره.
اینکه Infinity Ward تک و تنها به فاصله هر 2 سال،3 نسخه از بازیو ساخت که بدون شک بهترین عناوین FPS قبل و بعد خودشون بودن.
2003 = Call of Duty
2005 = Call of Duty 2
2007 = Call of Duty 4 :Modern Warefare
فقط یه لحظه به فاصله زمانی ریلیز بازیها و پیشرفتهاشون نسبت به نسخه قبل فکر کنین.
هیچ چیزی نمی شه گفت.

منظور اون دوستمون این بود که از MW2 به بعد دیگه بازی از نظر کیفیت پیشرفتی خاصی نکرده و راست هم میگه!
شاید مثلا بشه BOII یا AW و ... رو به عنوان یک بازی خوب قبول داشت اما اینکه این سری گذشته ای فوق العاده داشته همه رو اذیت میکنه، وقتی بدونی MW2 و MW1 ـی وجود داشته نمتونی از یک بازی خوب مثل AW لذت ببری، وقتی داری با اون Exo Suit های AW بپر بپر میکنی اگه تو فکر MW2 و کپتن پرایس و مکتاویش باشی دیگه نمیتونی لذت ببری :دی این مهمه...
وگرنه الان اگه AW و ... به اسم یک چیز غیر ازCoD منتشر میشد به عنوان یک بازی خوب شناخته میشد و کسی هم چیزی نمیگفت والا منم هر نسخه از CoD میاد رو بازی میکنم و تا یک حدی ازش لذت میبرم اما خوب هیچ کدوم برام اندازه قدیمیا و Waw و MW1-2 موندگار نشده.

منظور اون دوستمون این بود که از MW2 به بعد دیگه بازی از نظر کیفیت پیشرفتی خاصی نکرده و راست هم میگه!
شاید مثلا بشه BOII یا AW و ... رو به عنوان یک بازی خوب قبول داشت اما اینکه این سری گذشته ای فوق العاده داشته همه رو اذیت میکنه، وقتی بدونی MW2 و MW1 ـی وجود داشته نمتونی از یک بازی خوب مثل AW لذت ببری، وقتی داری با اون Exo Suit های AW بپر بپر میکنی اگه تو فکر MW2 و کپتن پرایس و مکتاویش باشی دیگه نمیتونی لذت ببری :دی این مهمه...
وگرنه الان اگه AW و ... به اسم یک چیز غیر ازCoD منتشر میشد به عنوان یک بازی خوب شناخته میشد و کسی هم چیزی نمیگفت والا منم هر نسخه از CoD میاد رو بازی میکنم و تا یک حدی ازش لذت میبرم اما خوب هیچ کدوم برام اندازه قدیمیا و Waw و MW1-2 موندگار نشده.

رفتن اون دو تن که باعث تغییر و تحولات شدن در شروع MW از اینفینتی وارد هم بی تاثیر نبود ولی خوب اینا هم احتمالا با توجه به سالیانه اومدن بازی چاره ای نداشتن تا با یک سری ایده مثل exo suit تنوعی به بازی و بخش مولتی بازی بدن و مجبورن به کپی برداری

Black ops بازی خوبی بود ولی با بازی مثل Mw2 خیلی فرق داشت متای بازی هم موید این حرف (mw2=94,black ops=87)اوج سری همون mw2 بود بعد اون کاملا افت مشخصه تو تمام شماره هاش.

بعد mw2 کلا بازی رفت تو ورطه تکرار ....حالا شاید میلیونها نفر با انجام تکرار حال می کنن به خودشون مربوطه ولی من که از انجام دهها بار تکرار خوشم نمیاد(اینم بگم من آنلاین black ops رو رفته بودم و فقط بخش داستانیش نبود)

حالا شما حرف منو قبول نداری مشکلی نیس بالاخره اختلاف سلیقس

.

هیچ وقت امتیاز به بخش مولتی پلیر درست حسابی داده نشده ، یعنی منتقدین نمیاد 1 ماه تخت بیان مولتی پلیر بازی کنند و ببینند کدوم واقعا بهتر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or