Call of Duty دیگر بزرگترین سرگرمی در بریتانیا نیست

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Modern Warfare 3 در سال پیش در رده دوم 40 سرگرمی برتر بریتانیا و در رده اول Adele’s 21 قرار گرفت
این بازی 2,814,609 فروش داشت و با حدود یک میلیون اختلاف البوم Adele با 3,924,985 فروش در رده اول قرار گرفت

20111109mw3_2.jpg

این در حالی که mw2 در سال 2009 و black ops در سال 2010 به عنوان بزرگترین سرگرمی در بریتانیا معرفی شدند
لیست کامل رو در پایین می بینید

chart_hires.jpg

یه تاپیک خون آلود دیگه:دی
فقط set fire to the rain
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
جانم Adele كه تركونده مثل اهنگاش . >:d<
بعد ميان برام تو اواردز ها به كتي پري و اين خزعبلات جايزه ميدن !!!!
صداش واقعا فوق العاده و اهنگ هاش تكرار نشدني هست و براي كساني كه ايشون رو نميشناسند توصيه ميكنم اهنگ هاي Rolling in the deep و set fire to the rain اين مادام رو گوش بدند تا بفهميد با كي طرفيد البته someone like you هم يادتون نره!!!

خبaleleدیگه برین اهنگ set fire to the rainگوش بدین میفهمین چرا اوله

دوستان من شنیدم adele سرطان حنجره گرقته. درسته؟ یکی دیگه هم میگفت تارهای صوتیش خونریزی کرده.

نشد دیگه. عیبی نداره. ای شا الله ه ه ه ه ه ه ه ه ، MW666. :d

ویرایش: آقا عکسه 2.5 مگ حجمشه. درستش کنید. نابود کرد صفحه رو.

آخرین ویرایش:
بعد دوستان مگه خودش آهنگاشو میسازه اینقدر ازش تعریف میکنید؟ همچین تعریف میکنید آدم احساس میکنه انگار دارید در مورد QUEEN یا BEATLES حرف میزنید.

دوستان من شنیدم adele سرطان حنجره گرقته. درسته؟ یکی دیگه هم میگفت تارهای صوتیش خونریزی کرده.
WTF ????
شوخي ميكني يا جدي هست ؟؟؟ خدا نكنه بچه زبونت رو گاز بگير:(

---------- نوشته در 12:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:02 AM ارسال شده بود ----------

بعد دوستان مگه خودش آهنگاشو میسازه اینقدر ازش تعریف میکنید؟ همچین تعریف میکنید آدم احساس میکنه انگار دارید در مورد QUEEN یا BEATLES حرف میزنید.
بابا اونا فرق دارند ،اونا اسطوره هستند و هميشه جاودان ولي الان Adele جز بهترين هاي دههه هست بنظرم و واقعا ارزشش خيلي بالاست ولي حتي سعي هم نكن كه با اونا مقايسه شون كني چون اونا اسطوره تكرار نشدني هستند!

آغا این عکس پیوستی پست اول ما رو چیز کرد! خدا به داد دایل آپ دار ها و موبایلی ها برسه!

WTF ????
شوخي ميكني يا جدي هست ؟؟؟ خدا نكنه بچه زبونت رو گاز بگير:(

---------- نوشته در 12:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:02 AM ارسال شده بود ----------

بابا اونا فرق دارند ،اونا اسطوره هستند و هميشه جاودان ولي الان Adele جز بهترين هاي دههه هست بنظرم و واقعا ارزشش خيلي بالاست ولي حتي سعي هم نكن كه با اونا مقايسه شون كني چون اونا اسطوره تكرار نشدني هستند!

نه ولی جدی من تو یه سایت معتبر دیدم نوشته بود تارهای صوتیش خونریزی کرده ( سایت معتبر همون GOOOGLE NEWS منظورم هست.)

عجب فروشی هم کرده.
این جزو یکی‌ دو تا خواننده جدید هست که ازشون نفرت ندارم. (معمولا تو این سبک از همشون نفرت دارم :دی)

چه میکنه ADELE اینجا اونجا همه جا اوله فقط تو تور ها اول نشد بخاطر کنسل شدنش >:d<
گرفته بود عمل کرد الان هم سالم هست و تور آلبومش 21 بعد کنسل کردن شروع میکنه آلبوم سومش را هم تایید کرده :d
یه اهنگ معروف به نام Someone Like Yo داره از اینجا بگیرید
11 Someone Like You.mp3

واقعا بهترین آهنگ 2011 بود حقش رولینگ تو گرمی خورد :|:d

تاپیک شده بحث در مورد این adele؟ لطفا یکی از مدیرها رسیدگی کنن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or