Call of Duty جدید در حال ساخت است

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
در حالیکه به تازهگی mw3 عرضه شده رییس Activision اقای Bobby Kotick تایید کرد که بازی جدیدی از سری Call of Duty در
حال ساخت است و در 2012 عرضه خواهد شد
بسیار از ما حدس می زنیم بازی بعدی یا mw4 است یا بازی دیگری که توسط Treyarch در حال کار است
ولی در روز عرضه Modern Warfare 3 این بازی جدید توسط Activision تایید شد
در طول این تماس رییس , Activision گفت که با باید بازی زیبا و قوی را بسازیم چون ما این بازی را در 2012 عرضه می کنیم
باید با بازی بلیزارد یعنی دیابو 3 رقابت خوبی داشته باشیم

البته ممکن است بازی بعدی Black Ops 2 یا شاید هم call of duty سوم شخصی که لغو شد .هنوز هیچ چیز معلوم نیست

• Like
Reactions: devil girl
خب مگه من گفتم انجین مخصوص من رو داره ؟ :d
گفتم همون انجین قبله !!!
WAW , BO ...
حالا هم این !

اگه انجین شما رو داشت که دیگه رو دست نداشت! ;)

همون انجین قبله (قبل هست)، اما یه کم توش دست بردن. IW هست دیگه اسمش و عین ایران که 20 سال یه ماشین رو می ده بیرون و فقط چراغ و ایناشو عوض می کنه و مدل ماشین عوض میشه، اینا هم یه دستی توش می برن و مثلا IW3 میشه IW4 و بیشتر روی فریم ریت کار می کنن ظاهرا که همچین فریم ریت مامانی برای MW3 داده.

• Like
Reactions: Persian-Masoud
خدا پدر NFS رو بیامرزه.هنوز نیومده بعدی رو میدن.کم کم این بازی رو نابود میکنن حالا این نسل نه،نسل دیگه شاید.کلا حالم از این نسل بهم میخوره که دوتا بازی نو اورانه درست حسابی نیست.همین gh هم همین اکتیویژن نابود کرد دیگه

• Like
Reactions: God_of_game
اینا برای رقابت بازی COD:MW 3 با battle 3 اومدن ساخت بازی GH رو متوقف کردن!:|
به نظر من دیگه شور COD در اومد ، در نتیجه یه نسخه ی جدیدGH رو به یه نسخه ی جدید COD ترجیح می دم :)
آخه این اواخر بعد از جدا شدن هارمونیکس به GH هم گند زد.همون بهتر نسازنش.

آخه این اواخر بعد از جدا شدن هارمونیکس به GH هم گند زد.همون بهتر نسازنش.

نه ، به نظر من Gh : Warriors Of Rock بهترین بازی تو سبک خودش هست !!!خیلی بهتر از RB 3 !!!

حالا اینا به این تاپیک مربوط نمی شن ، من فقط خواستم جول سوال
چه ربطی داشت الان؟؟؟؟؟؟/:-/
رو بدم :)

CoD الان چه ریطی به Diablo 3 داره؟ سبکشون اصلا کلا فرق داره منظورشون از رقابت با Diablo 3 چیه. بعد Diablo 3 رو بلیزارد میسازه و هر دو شرکت زیر مجموعه ی یه کمپانی هستند.

نه ، به نظر من Gh : Warriors Of Rock بهترین بازی تو سبک خودش هست !!!خیلی بهتر از RB 3 !!!

حالا اینا به این تاپیک مربوط نمی شن ، من فقط خواستم جول سوال

رو بدم :)
دوست عزیز من خودم همه ی نسخه های Guitar Hero رو بازی کردم. بازی دیگه کششی نداره و شدیدا تکراری شده. فعلا Rock Band داره بهتر عمل میکنه. حداقل تو نسخه ی آخرش کلی ویژگی های جدید رو مثل اضافه کردن keyboard و قابلیت استفاده از گیتار واقعی رو داشت! تو شماره های اخیر گیتار هیرو (بعد از world tour) شدیدا حس میشه که هر شماره فقط داره تعدادی آهنگ اضافه میشه

داداش GH چیزی نیست که بخواد کشش داشته باشه یا نه !!!
آهنگ زدنم کشش داره ؟
راک بند هم یجوریه ، اصلا زنده نیست!
صحنه های بازی اصلا به هم ربط ندارن ، تو یه صحنه طرف اون ور داره با بیسیست گیتار می زنه ، 1 ثانیه بعد نشون می ده اینور داره رو زمین solo می زنه !!!

داداش GH چیزی نیست که بخواد کشش داشته باشه یا نه !!!
آهنگ زدنم کشش داره ؟
راک بند هم یجوریه ، اصلا زنده نیست!
صحنه های بازی اصلا به هم ربط ندارن ، تو یه صحنه طرف اون ور داره با بیسیست گیتار می زنه ، 1 ثانیه بعد نشون می ده اینور داره رو زمین solo می زنه !!!
هر بازی احتیاج به نوآوری داره. حتی اگه آهنگ زدن باشه. بعد تو بازی من به تنها چیزی که نگاه میکنم نت ها هستش. نمیدونم شما چه جور به جفتش نگاه میکنی. باید یه بار خوب دقت کنم تا بفهمم چی میگی!

هرچی میسازیه جون مادرش درباره ایران نباشه که مثل قضیه بتل شه شر شه ( البته شری نبود ولی دیگه دیگه :d ) ولی با دنباله BO شدیدا حال میکنم اگه باشه انصافا حال داد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or