Call of Duty جدید در حال ساخت است

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
در حالیکه به تازهگی mw3 عرضه شده رییس Activision اقای Bobby Kotick تایید کرد که بازی جدیدی از سری Call of Duty در
حال ساخت است و در 2012 عرضه خواهد شد
بسیار از ما حدس می زنیم بازی بعدی یا mw4 است یا بازی دیگری که توسط Treyarch در حال کار است
ولی در روز عرضه Modern Warfare 3 این بازی جدید توسط Activision تایید شد
در طول این تماس رییس , Activision گفت که با باید بازی زیبا و قوی را بسازیم چون ما این بازی را در 2012 عرضه می کنیم
باید با بازی بلیزارد یعنی دیابو 3 رقابت خوبی داشته باشیم

البته ممکن است بازی بعدی Black Ops 2 یا شاید هم call of duty سوم شخصی که لغو شد .هنوز هیچ چیز معلوم نیست

• Like
Reactions: devil girl
عجب چیزی گفته کسی واقعا خبر نداشت :d یعنی میگفت سال دیگه نمیسازیم باید تعجب میکردیم :d
ولی اگه دارند میسازند یکم گرافیکش ببرد بالا یکم بیشتر روش کار کنند بد نیست واقعا به جایی هم بر نمیخوره (لازم به ذکر هست خودم فن COD هستم و از این موضوع خسته شدم دیگه)

قطعا MW4 نیست. چون نوبت Tryarch ئه و باید دید اینبار چه نوآوری به خرج می ده. به نظر من سری های فردش با اینکه اون شور و حرارت سری های زوج رو نداره، اما حس تکراری بودن شماره های زوج رو هم نداره. هنوز که هنوزه Black Ops داره فروش می کنه و این خودش نمایانگر این مطلبه.

نه دیگه mw4 بره واسه نسله بعد.
یه چی تو همین مایه های bo باشه خوبه حالا یا مدرن یا نامدرن. :d
داستانه black ops خیلی خوب بود.

موافقم. همین قرن 20 هنوز خیلی جا داره روش کار کنن. به نظرم می تونن ادامه بلک آپس رو بدن و موفق هم باشن. الحمدلله بشر هیچ وقت دست از جنگ بر نمی داره و شرکت های بازی ساری همیشه می تونن برای ساختن بازی های واقعی سوژه داشته باشن.

• Like
Reactions: .Evanescence.
این دیگه عادی شده که هر cod که منتشر میشه پیش پاش میگن cod جدید سال دیگه میاد...
کاشکی به جای اینکه هر سال یه نسخه بسازن یه سال رو انجین بازی کار کنن و بعد دو سال یه بازی واقعا شاهکار بدن بیرون.

خدا کنه زود تر سال دیگه بشه امسال که نشد بازی کنیم این mw3 رو .یه نفر گفت اسکافیلد آخر فیلم میمیره.

خبر مرگم امروز میخواستم برم mw3 رو بخرم.

به نظر من ديگه ساخت سری بازيهای modern warfare توسط استديوی infinity ward در اين نسل تموم شدست..و احتمالاً واسه نسل بعد استارت میزنه اين استديو..

اگر چارچوب سخت افزاری کنسول بعدی مايکروسافت مشخص باشه الان بهترين موقعست برای مذاکره کردن با activision برای ساخت سری جديد modern warfare توسط استديوی infinity ward رو کنسول جديد مايکروسافت...اگر از الان به فکر باشن و با توجه به يد طولا و فروش زياد اين بازی مطمئناً فروش خوبی رو کنسول نسل بعدش خواهد کرد

این دیگه عادی شده که هر cod که منتشر میشه پیش پاش میگن cod جدید سال دیگه میاد...
کاشکی به جای اینکه هر سال یه نسخه بسازن یه سال رو انجین بازی کار کنن و بعد دو سال یه بازی واقعا شاهکار بدن بیرون.

الانم دارن دو سال یه بار می دن دیگه! هر سال یه شرکته، یعنی هر شرکت دو سال وقت داره برای ساخت بازیش و فقط هم روی همین یه پروژه کار می کنن. موتور پایه گرافیکیشونم با هم فرق داره.

محبوبیت COD هیچ وقت کم نمیشه :x

---------- نوشته در 12:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:56 PM ارسال شده بود ----------

الانم دارن دو سال یه بار می دن دیگه! هر سال یه شرکته، یعنی هر شرکت دو سال وقت داره برای ساخت بازیش و فقط هم روی همین یه پروژه کار می کنن. موتور پایه گرافیکیشونم با هم فرق داره.
استدیو سوم هم اضاف شده و هر 3 سال یکبار توسط هر استدیو منتشر میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or