Call of Duty جدید تایید شد!

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
در حالی که چند ماه تا مراسم «E3» بیشتر باقی نمانده‌است، شرکت اکتیوژن عنوانی جدید از سری «Call of Duty» را برای حضور در E3 تایید کرد. با ادامه خبر با سایت بازی‌سنتر همراه باشید.

608kr712t3efs08tvt04.png

شرکت اکتیوژن طبق سنت این چند سال اخیر، باز هم قصد دارد به ادامه عرضه سالانه عنوان COD ادامه دهد. آن‌ها همانند سال گذشته، امسال هم با شرکت «سونی» همکاری خواهند کرد. شرکت اکتیوژن در خصوص COD جدید در بیانیه‌ای اعلام کرد:
«در ماه ژوئن امسان، ما قصد داریم تا در مراسم E3، گیم‌پلی عنوان بلند‌ پروازانه استودیو «Infinity Ward» را به شما نشان دهیم. ما بسیار هیجان‌زده‌ایم تا اخبار جدید در خصوص COD را با همکاری که با شرکت سونی انجام داده‌ایم، به شما نشان دهیم. ما افتخار می‌کنیم که در این رویداد مربوط به بازی‌ها حضور داریم، اما شرکت اکتویژن غرفه‌ای در E3 نخواهد داشت.»

شرکت اکتیوژن در ابتدا سال ۲۰۱۶ میلادی اعلام کرده‌بود که غرفه‌ای در E3 امسال نخواهد داشت.

یک سال دیگر و یک COD دیگر. به نظر شما این‌بار قرار است به آینده سفر کنیم یا دوباره باید به جنگ با «نازی‌ها» برویم؟

منبع

واقعا شما فکر می کنی کسایی که اعتراض می کنن می رن می خرن؟؟!! بعد شما چیزی در مورد vocal minority شنیدی؟
این یک تعبیر کنایی با محتوای طنز بود. یعنی علی رغم حجم اعتراضات باز فروش بازی بالاست و ملت خواهانشن... شما زیاد خودت رو ناراحت نکن و قضیه رو جدی نگیر :دی

Advanced Warfare بازی خیلی خوبی بود با اینکه کپی واضحی از Crysis 2 بود اما سینگل خوبی هم داشت.کوین اسپیسی هم خط داستانی رو به دوران درخشا قبلی واقعا نزدیک کرده بود. اما BO III واقعا مزخرف بود :| منی که ژانر محبوبم FPS عه هم نتونستم تحملش کنم و بخش داستانی رو تموم کنم! وقتی TitanFall از قبل تو آرشیوم هست و BattleFront هم تو بازاره چه نیازیه تا برای یه مولتی دست چندمی برم سراغ خریدش؟ BO III و Ghosts افتضاح ترین COD های اکتی بودن به نظر من! امیدوارم بازی بعدی یه تلاش واقعی باشه نه یه سر هم بندی غیر قابل تحمل. به شخصه دلم لک زده برا یه روایت حماسی از استالینگراد یا نورماندی با زرق برق فعلی بازی ها...

من تنها امیدوارم مدرن4باشه در غیر اینصورت با پاسخ سرد طرفداران قدیمی بازی روبه رو میشه و این عنوان روبه نابودی میره
از نظر داستان بتونه یه داستان خوبی رو روایت کنند نه مثل bo3باشه که داستانی بازی فاقد هر گونه ارزشی بود .
واقعا شما فکر میکنی طرفداران قدیمی کد دارن نسخه های جدیدش ر میخرن؟
یادمه IW سره COD GHOST گفته بود که طرفدارانمون کژوال هستن
http://www.ign.com/articles/2013/10/21/call-of-duty-players-arent-hardcore-gamers-says-infinity-ward
They aren't hardcore gamers, or even gamers.

یک سال دیگر و یک COD دیگر. به نظر شما این‌بار قرار است به آینده سفر کنیم یا دوباره باید به جنگ با «نازی‌ها» برویم؟

یک سال دیگر و یگ COD دیگر و منی که 5 سال است COD بازی نکرده ام و نخواهم کرد :d چون مطمعنم این بار جنگی بین کره زمین و کره مشتری خواهیم داشت نه مبارزه با نازی ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or