Call of Duty جديد از سوي Neversoft

RattleSnake

کاربر سایت
neversoft610.jpg

آپديت شد

سازنده بازيهاي معروف گيتار هيرو و Tony Hawk در حال حاضر در حال ساخت يك بازي ار فرنچيز Call of Duty است .هم اكنون تيم سازنده در حال كار بر روي يك عنوان First Person Action هستند كه ساپورتر و ناشر ان نيز اكتيوي‍ژن است كه عنوان از فرنچيز Call of Duty است

بيش از يك سال است كه Neversoft بر روي اين عنوان در حال كار است .هنوز زمان انتشار بازي مشخص نيست .Neversoft هم به جمع توسعه دهندگان و سازندگان فرنچيز Call of duty يعنيInfinity Ward, Sledgehammer Games و Treyarch كه همگي يك بازي جديد از اين فرنچيز را توسعه داده اند پيوسته است. هنوز نامي از اين عنوان first-person shooter برده نشده است .اما اين نظر وجود دارد كه يك عنوان جديد از يك فرنچيز باشد.

يك استديو هم چند سال پيش به جمع سازندگان اين عنوان پيوست يعني Raven Software كه يك استديو كوچك از مجموعه اصلي اكتيويژن است اين استديو بسته هاي قابل دانلود را براي بازيهاي Call of Duty: Black Ops و Modern Warfare 3 ساخته است .

گفته شده اين استديو هم به Treyarch در ساخت COD : Black Ops II كمك خواهد كرد
danielle_adora-tweet.jpg

Epic_Kx-tweet.jpg

facelessangel-tweet.jpg

BCSantacens.jpg

guminskicens.jpg

judg1.jpg

LasseLund-tweet.jpg

LKCody-tweet.jpg

xKingXero-tweet.jpg

pix.jpg

trev.jpg

kato.jpg

grund.jpg

almet1.jpg

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2012/06/15/twitter-reaction-neversoft-taking-on-call-of-duty.aspx

آخرین ویرایش:
شرکت دیگه ای مونده که COD نساخته باشه ؟! :| تا الان فکر کنم 10 الی 15 تا شرکت مشغول ساخت COD هستن!

آخرالزمان شده به خدا! همه ی IP های خوب یکی یکی دارن میرن ته دره!

خداییش کاری ندارم سالی یه COD میاد
اما من به شخصه هر شماره ای که ازش اومده هی گفتم، خاک بر سرا دوباره COD دادن بیرون
بعد سریع رفتم مغازه گرفتیم بازی کردم تا آخرش و گفتم اه اینکه همش کپی پیست بود :دی

ولی هنوز هم با اینکه تکراریه بازیش حال میده ...

آدم ممکنه تو پستها برای اینکه کم نیاره موافقت یا مخالفت کنه، اما یکبار خودتون با خودتون صحبت کنین، میبینین که ته دلتون راضیه که بازی میکنین :دی

اما من به شخصه هر شماره ای که ازش اومده هی گفتم، خاک بر سرا دوباره COD دادن بیرون
بعد سریع رفتم مغازه گرفتیم بازی کردم تا آخرش و گفتم اه اینکه همش کپی پیست بود :دی

آدم ممکنه تو پستها برای اینکه کم نیاره موافقت یا مخالفت کنه، اما یکبار خودتون با خودتون صحبت کنین، میبینین که ته دلتون راضیه که بازی میکنین :دی
خب این که درسته وقتی بازی خوب اینقد کم هست و همه بیکاریم از بس بازی بیخود تو بازار هست همینم غنیمت ولی وقتی متوجه این میشی کهcod راضی کننده نیست که بخوای از بین 5-4 تا بازی خوب و قابل اعتنا که در سال میاد فقط 1-2رو انتخاب کنی واسه بازی اونوقتcodتو الویت های اخر هست

دیگه مطمئن شدم تنها راه حل ورشکست شدن اکتیویژن هست.
مثل آتاری سال 1983. نقله که کامیون کامیون بازیهاشو در خارج شهر مثل آشغال دفن می کردند.

امیدوارم یه روز همین صحنه رو برای DVD های کال آو ببینیم! چه حالی بده!.

نه وجدانا

MW3 رو بیشتر از 3 هفته طول کشید تا تمومش کنم مولتی پلیرشم دیگه نتونستم تحمل کنم اینه یه DLC بد ساخته MW2 بود غیر قابل تحمل فکر کنم طرف BO II هم نرم دیگه واقعا از COD خسته شدم

خداییش فقط من اینطوری نیستم امار رو ببینین چند هفته هست که BF3 داره بیشتر میفروشه حقم دارن بابا مردیم از بس مولتی تکراری سکراری COD رو بازی کردیم :biggrin1:

ماها که همه تموم میکنیم.
ولی خب مثلن من COD MW رو روز اول که گرفتم تموم کردم. روز دوم روی درجه سختش رفتم روز سوم برای 1000 تائی میجنگیدم.
بعد MW2 اومد دو یا سه روز تمومش کردم، بعد یه هفته رفتم روی درجه سختش رفتم، بعدش هم آخرشم 1000 تائی نشد.
COD BO گرفتم. یه روز بازی کردم یه ماه بعد بازی کردم بعد بلاخره تموم شد یه سال بعد روی درجه آخر رفتم.
COD MW3 اومد بازی کردم بعد یه هفته تا نصفه رفتم بعد یه ماه تمومش کردم. دیگه روی درجه ی دیگه ای نرفتم :دی.

ولی کلن خیلی توجه زیاد اکتی به COD هم خوب نیست کلن همه IP ها رو فرستاد رفت، کلی استودیو هم بیکار کرد که فقط COD بزنند. یه زمانی اکتی کلی Ip داشت و بعدم که ادغام شد کلی Ip اومد زیر دستش ولی همه رو فرستاد رفت :|.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or